Recenzie ”Bound by Honor” de Cora Reilly

de | nov. 16, 2021 | Recenzii cărți

Prezentarea acțiunii din Bound by honor:

La cincisprezece ani, Aria Scuderi i-a fost promisă lui Luca Vitiello, următorul Capo al mafiei. În Mafia italiană, bărbații sunt nemiloși și cruzi, iar Luca nu este deloc diferit. Deși Aria ar face orice să scape de mariajul aranjat de tatăl ei, aceasta nu are vreun cuvânt de spus. Femeile sunt tratate ca niște obiecte în lumea mafiei, iar fiicele sunt moneda de schimb când vine vorba de alianțe.

Așa că la vârsta de optsprezece ani, Luca apare iar în viața ei. Nunta lor va avea loc cât de curând curând. Aria știe că nu va avea parte de o căsătorie din iubire, știe că se va mărita cu un monstru. În lumea lor, crimele sunt la ordinea zilei. În lumea lor, după noaptea nunții cearceafurile trebuie arătate întregii familii. Astfel, acestea reprezintă onoarea femeii și consumarea mariajului celor doi.

Îngrozită de gândul că va trece prin același lucru, Aria nu poate decât să își dorească să se termine totul cât mai repede. La doar optsprezece ani, ea știe că nu îi va mai vedea pe Lily, Gianna și Faby, fratele și surorile ei. Odată cu căsătoria ei, aceasta pune capăt tuturor viselor pe care le-a avut vreodată.

Însă odată ce vine noaptea nunții, Luca Vitiello ia o decizie pe care Aria nu o înțelege. Deși își va petrece tot restul vieții urmată de bodyguarzi, înconjurată de sânge și de crimele soțului ei, ea se întreabă dacă oare va putea vreodată să îl iubească pe Luca? Și oare el este capabil de iubire?

Mafia Italiană? Cea mai bună decizie în materie de cărți în engleză!

Nu știu dacă ați citit vreodată vreo serie despre mafia, dar pentru mine, nu se compară cu restul experiențelor pe care le-am avut în viața de cititor.

Atunci când am aflat despre această serie, m-am entuziasmat cel mai mult când am auzit că este vorba de Italia! Iubesc italienii, iubesc numele și cultura lor, așa că abia așteptam să îl cunosc pe Luca! Probabil că știți deja că ador personajele masculine arogante, fioroase și periculoase, așa că Luca părea perfect!

Am trecut printr-un carusel de sentimente, am trecut prin nervi și prin emoții, iar tot ce pot spune este că seria Born in Blood este superbă!

Îmi pare foarte rău că nu avem seria tradusă în română, pentru că cei care nu citesc în engleză nu vor avea parte de această povestea minunată!

Cred că Bound by Honor este, totuși, o carte pe care multă lume nu o vor putea citi. Sunt numeroase scene intrigante și peste care nu toți cititorii pot trece, dar eu pur și simplu am adorat-o! O dragoste îmbinată cu scene sângeroase și promisiuni deșarte este cea mai bună alegere pentru un astfel de gen.

Iar aventura nu se încheie aici, căci clanul Vitiello ascunde multe alte povești de dragoste. Așa că dacă citiți cărți în engleză, vă recomand din tot sufletul această serie, pentru că nu veți regreta! Cine nu ar vrea să facă parte pentru o scurtă perioadă din familia Vitiello, acolo unde s-au născut cei mai de temut bărbați?

Titlu: BOUND BY HONOR
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2014
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 203
Limba: Engleză
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 2922

Alte recenzii de la Cora Reilly:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas
Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas

Așteptam de mult o carte scrisă de Penelope Douglas, dar care să fie diferită de seria ei de renume "Devil's Night", pentru că aveam nevoie de ceva mai soft și mai ales, ROMANTIC. "Punk 57" este o poveste pe care am citit-o acum mulți ani, dar pe care am recitit-o...

Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman
Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman

Titlul cărții „Ceva în apă” de Catherine Steadman este promițător și te îndeamnă la investigații mai aprofundate. Sugerează o poveste plină de mister și tensiune. Și chiar de asta dai. Cartea urmărește povestea unui cuplu de tineri însurăței care se bucură de luna lor...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 27 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments