Recenzie ”Bound by love” de Cora Reilly

de | nov. 25, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA BOUND BY LOVE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Încă o dată în familia Vitiello!

Printre ultimele volume ale seriei se strecoară încă o dată o poveste care are ca și protagoniști personajele mele preferate! Aria și Luca au fost la început cuplul care mi-a plăcut cel mai mult din această serie. Evident, asta până se îi cunosc pe Matteo și pe Gianna!

Mi-aș fi dorit mai multe volume în care să aflu mai multe despre Matteo și Gianna. Totuși, se pare că în mod neașteptat, acest volum este din nou despre Luca și Aria.

Învârtindu-ne în povestea fiecărui cuplu, urmărim în același timp și povestea dintre Luca și Aria. Dragostea lor este o poveste care se poat sfârși, sau care poate continua simplu. Numai că asta ține doar de ei. Viitorul lor se arată foarte diferit acum, dar când Aria devine obiectul de șantaj pentru Luca, oare va sacrifica totul pentru ea?

În plin război, trebuie să fie uniți, căci distanța dintre ei i-ar putea distruge. Dacă Luca ar avea de ales între Familia și Aria, oare care ar fi alegerea lui?

Întâlnire cu toate poveștile acestei serii

Rând pe rând, sunt luate secvențele și întâmplările din primele volumele care au urmat după povestea lor și, deși ar putea părea repetitivă, acțiunea are o mulțime de scene noi pe care nu le-am cunoscut până acum! Însă aspectul cel mai important al acestui volum este faptul că Luca a reușit să treacă de fiecare dată peste trădarea Ariei.

Deși este un volum care ar părea mai plictisitor sau mai lent, și Bound by love are ceva inedit față de celelalte volume pe care le am citit până acum. Nici măcar de această dată, când Cora ne repovestește acțiunea pe care o știm deja, nu avem parte de ceva monoton.

Chiar și momentele în care tindeam să mă plictisesc de a retrăi încă o dată acțiunea din primele povești, se întâmpla ceva. Mereu autoarea făcea cumva să mă țină în suspans cu câte o scenă nouă și cu câte o nouă veste bombă care stârnea intriga.

Toată această serie este foarte ușor de citit și cred că se încadrează în categoria lecturilor pe care să le citești cu sufletul la gură, dar relaxat, ca pe o lectură simplă și ușoară.

Mafia nu este un subiect agreat de mulți cititori

Multe aspecte din aceste cărți nu sunt ușor de trecut cu vederea pentru mulți cititori. Numai că trebuie să vă reamintiți că această serie are ca subiect principal mafia. Mafia și, desigur, felul în care bărbații născuți cu o inimă de gheață sunt capabil să se schimbe pentru iubire.

Am văzut că mulți nu se împacă deloc cu subiectul acesta, de aceea nu aș putea recomanda tuturor seria. Cred că și acesta este un subiect delicat, ca și genul dark romance. Eu, personal, le ador pe ambele!

Probabil că aș da foarte mult să am această serie în bibliotecă și să o recitesc din când în când! Pentru mine, seria Corei a ajuns o serie de suflet. Simt pentru ea la fel ce simțeam la cărțile pe care le citeam când mă aflam la începutul aventurii mele în lumea lecturii.

Mi-a intrat la suflet atât de mult cu toate personajele pe care le-am cunoscut, încât mi-a fost foarte greu să mă despart de ei la finalul acestei călătorii. Sper să îi dați și voi o șansă seriei Born in blood! De asemenea, sper ca aceasta să se traducă și la noi cândva pentru că merită, merită, merită! Cum altfel să îi cunoască toată lumea pe bărbații mafiei italiene?

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții BOUND BY LOVE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Cora Reilly sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BOUND BY LOVE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Bound By Love
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2018
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 331
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 25.11.2021
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Timpul ma pândea ca pe o pradă. Lupta cu leucemia, flirtul și umilința cu grotescul bolii, renunțarea la mândrie, orgoliu, acceptarea iminenței sfârșitului, renunțarea la gânduri de viitor și ancorarea în prezent, cu pași mici zi după zi, încercarea de a profita de...

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Înainte să ajung la final, Acest tărâm al blândeții m-a cucerit iremediabil, dacă e să fiu sinceră până la capăt, a făcut-o de la primul capitol. Am lins-o, n-am citit-o, pe nerăsuflate. Profund, adânc, simplu și pe înțelesul oricui la orice vârstă și nivel, o odisee...

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Abis, al cincilea volum din seria Alina Marinescu, mi-a depășit cu mult așteptările. Într-o recenzie anterioară, la alt roman din această serie, spuneam că Alina renaște și se reinventează, în urma suferinței pierderii lui Alex. Despre acest roman nu știu ce aș putea...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 672 zile și a scris până acum 200 articole. Se află pe poziția 5 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments