Recenzie ”Bound by Temptation” by Cora Reilly

de | nov. 16, 2021 | Recenzii cărți

Bound by temptation, povestea unei iubiri interzise

Lily Scuderi este ultima fiică pe care Rocco o mai poate mărita, așa că acesta nu trebuie să rateze ocazia. Presupun că știți din primele volume că Lily a fost dintotdeauna îndrăgostită de Romero. Acesta este unul dintre soldații lui Luca Vitiello, iar cei doi sunt ca doi frați. Deși  Deși Luca nu ar ezita să îl omoare pe Romero dacă acesta ar avea intenții necurate cu Lily.

După cum știți, dragostea nu contează în lumea mafiei italiene. De aceea, Rocco decide ca Lily să se căsătorească cu un bărbat bătrân. Acesta e un bărbat important al mafiei, încântat că pune mâna pe o soție tânără.

Numai că după o dramă pe care familia Scuderi  o trăiește, Lily pleacă și își petrece vara acasă la Aria și la Luca. Are la dispoziție o vară întreagă pentru a nu se gândi la nunta pe care deja o urăște. Dar are și o vară în care va fi aproape de Romero. După cum se așteaptă toată lumea, cei doi vor face tot ce le stă în putință să fie împreună.

Numai că nunta este reală, iar dragostea de-o vară pe care o trăiește cu Romero este pe cale să devină doar o amintire la final. Oare ar putea Lily să aleagă pe cine să iubească? Oare dragostea dintre ea și un simplu soldat va duce la izbucnirea unui război?

Părerea mea despre acest volum:

Pe Lily o știam de când am început să citesc seria, ceea ce înseamnă că îmi era foarte greu să o văd matură și să îi citesc în sfârșit povestea. Cora Reilly nu încetează să mă uimească cu fiecare volum pe care îl scoate, pentru că fiecare este diferit, fiecare are ceva în plus și fiecare are ceva unic, aparte.

Romero a fost cel mai dulce dintre toți bărbații pe care i-am cunoscut din mafia italiană și cred că este cel mai potrivit bărbat care putea fi împreună cu Lily.

Mă bucur din suflet că am descoperit această serie și mă bucur că avem câte o poveste cu fiecare personaj important pe care l-am întâlnit până acum! Deși mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu povestea lui Lily, aceasta cred că este cea mai inocentă și cea mai drăguță. Asta  dacă ,,drăguț” poate fi un cuvânt folosit în același context cu sintagma ,,mafia italiană”. 😀

Știți deja că nu voi înceta să recomand această serie și că a devenit o serie de suflet pentru mine!  Vă anunț că familia Vitiello are multe drame, iubiri și povești demne de citit. Cine știe, poate veți pune ochii pe vreun Capo!

Titlu: BOUND BY TEMPTATION BY
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2015
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 191
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 816

Alte recenzii de la Cora Reilly:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas
Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas

Așteptam de mult o carte scrisă de Penelope Douglas, dar care să fie diferită de seria ei de renume "Devil's Night", pentru că aveam nevoie de ceva mai soft și mai ales, ROMANTIC. "Punk 57" este o poveste pe care am citit-o acum mulți ani, dar pe care am recitit-o...

Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman
Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman

Titlul cărții „Ceva în apă” de Catherine Steadman este promițător și te îndeamnă la investigații mai aprofundate. Sugerează o poveste plină de mister și tensiune. Și chiar de asta dai. Cartea urmărește povestea unui cuplu de tineri însurăței care se bucură de luna lor...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 27 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments