Recenzie ”Bound by the past” de Cora Reilly

de | nov. 30, 2021 | Recenzii cărți

Iubirea dintre Dante și Valentina continuă!

Probabil că pentru multe persoane, povestea dintre Dante și Valentina nu a fost tocmai cea mai frumoasă poveste din această serie. Pentru mine, însă, a fost o poveste diferită și mi-a trezit niște emoții aparte față de aceștia în comparație cu celelalte personaje întâlnite.

E destul de complicat ca și iubitor al acestei serii să alegi între Luca și Dante. Aceștia sunt doi bărbați ai mafiei care se află în tabere rivale. Numai că amândoi sunt încântători, în cruzimea cu care au fost crescuți, în suferința pe care au trăit-o.

În primul volum al lor am aflat despre felul în care Dante și Valentina au ajuns împreună, despre nunta lor și despre întreaga călătorie pe care au străbătut-o pentru a ajunge să se înțeleagă. Acum cunoaștem adevărul din spatele suferinței lui Dante, trecutul și întreaga sa viață, temerile sale cele mai mari.

Odată cu povestea despre fosta soție a lui, aflăm de ce dragostea este ceva atât de dureros pentru el. Aflăm tot ce a trăit înainte de Valentina și toate trădările pe care acesta le-a făcut de lungul vieții sale.

Întrebarea care îl macină pe acesta la final este legată de Valentina. Oare merită încă o trădare din partea lui? Și oare șirului de trădări asupra familiei nu vor ajunge să distrugă totul? Însă cel mai important, Valentina merită toată această corvoadă?

Părerea mea despre cuplul atipic al seriei:

Știu că la început, atunci când am citit povestea despre cei doi, nu am fost prea încântată. Nu îmi plăcea că acțiunea se abate de la Aria și de la Luca la un alt cuplu, numai că se pare că Dante și Valentina au fost acel ceva diferit! Ei au fost aspectul picant care ne-a pus pe jar, acel ceva aparte din povestea noastră sângeroasă și frumoasă!

Deși sunt persoane care au ales între el și Luca, eu nu pot face această alegere. Mie mi-a plăcut la nebunie la fel de mult de amândoi! Cum să aleg între doi bărbați atât de diferiți și de fascinanți?

Pentru mine, care așteptam cu sufletul la gură cele două cuvinte din partea lui, acest volum a fost o continuă așteptare! M-a dezamăgit, oare a meritat? Asta veți afla numai citind și acest volum, ultima poveste a seriei, ultima aventură înainte de nuvele. Cora Reilly ne-a purtat printr-un întreg haos de emoții și de genuri, printre erotism și dramă, printre iubire și mult sânge!

Nu aș putea să mă despart vreodată cu adevărat de personajele acestei serii! Voi reveni din când în când la ei și, mai ales acum, îmi doresc să continui cu spin-off-ul seriei, pentru că dragostea mea față de mafia italiană nu s-a potolit! Așa că vă las cu recomandarea aceasta și cu rugămintea să îi dați o șansă, pentru că mafia italiană este ceva ce vă va intra pe sub piele și vă va fermeca cu siguranță!

Titlu: BOUND BY THE PAST
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2020
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 246
Limba: Engleză
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 1259

Alte recenzii de la Cora Reilly:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini
Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini

Oare de ce, ceea ce ni se întâmplă în copilărie ne marchează atât de profund întreaga viață? Adulți fiind, nu se presupune că avem puterea de a separa binele de rău cu mai multă ușurință? Unde dispare acel “eram mic și nu știam dar acum înțeleg și reușesc să mă...

Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas

Am așteptat ceva vreme acest volum și în sfârșit pot spune cu bucurie că a fost tradus și la noi. Dacă îmi aduc bine aminte, eu am citit atât "Corupt" cât și "Hideaway" imediat una după alta, pentru a nu uita intriga și contextul. Acțiunea este destul de complicată și...

Recenzie „Furia” de Alex Michaelides
Recenzie „Furia” de Alex Michaelides

Alex Michaelides este cunoscut pentru două cărți de success, ce pare că au urmat aceeași rețetă - "Pacienta Tăcută" și "Fecioarele". Ambele au avut intrigi palpitante și ne-au pus la încercare capacitatea de detectiv. "Furia" merge pe aceași format, însă promite ceva...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 27 zile și a scris până acum 319 articole. Se află pe poziția 5 din 13 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments