Recenzie ”Bound by the past” de Cora Reilly

de | nov. 30, 2021 | Recenzii cărți

Iubirea dintre Dante și Valentina continuă!

Probabil că pentru multe persoane, povestea dintre Dante și Valentina nu a fost tocmai cea mai frumoasă poveste din această serie. Pentru mine, însă, a fost o poveste diferită și mi-a trezit niște emoții aparte față de aceștia în comparație cu celelalte personaje întâlnite.

E destul de complicat ca și iubitor al acestei serii să alegi între Luca și Dante. Aceștia sunt doi bărbați ai mafiei care se află în tabere rivale. Numai că amândoi sunt încântători, în cruzimea cu care au fost crescuți, în suferința pe care au trăit-o.

În primul volum al lor am aflat despre felul în care Dante și Valentina au ajuns împreună, despre nunta lor și despre întreaga călătorie pe care au străbătut-o pentru a ajunge să se înțeleagă. Acum cunoaștem adevărul din spatele suferinței lui Dante, trecutul și întreaga sa viață, temerile sale cele mai mari.

Odată cu povestea despre fosta soție a lui, aflăm de ce dragostea este ceva atât de dureros pentru el. Aflăm tot ce a trăit înainte de Valentina și toate trădările pe care acesta le-a făcut de lungul vieții sale.

Întrebarea care îl macină pe acesta la final este legată de Valentina. Oare merită încă o trădare din partea lui? Și oare șirului de trădări asupra familiei nu vor ajunge să distrugă totul? Însă cel mai important, Valentina merită toată această corvoadă?

Părerea mea despre cuplul atipic al seriei:

Știu că la început, atunci când am citit povestea despre cei doi, nu am fost prea încântată. Nu îmi plăcea că acțiunea se abate de la Aria și de la Luca la un alt cuplu, numai că se pare că Dante și Valentina au fost acel ceva diferit! Ei au fost aspectul picant care ne-a pus pe jar, acel ceva aparte din povestea noastră sângeroasă și frumoasă!

Deși sunt persoane care au ales între el și Luca, eu nu pot face această alegere. Mie mi-a plăcut la nebunie la fel de mult de amândoi! Cum să aleg între doi bărbați atât de diferiți și de fascinanți?

Pentru mine, care așteptam cu sufletul la gură cele două cuvinte din partea lui, acest volum a fost o continuă așteptare! M-a dezamăgit, oare a meritat? Asta veți afla numai citind și acest volum, ultima poveste a seriei, ultima aventură înainte de nuvele. Cora Reilly ne-a purtat printr-un întreg haos de emoții și de genuri, printre erotism și dramă, printre iubire și mult sânge!

Nu aș putea să mă despart vreodată cu adevărat de personajele acestei serii! Voi reveni din când în când la ei și, mai ales acum, îmi doresc să continui cu spin-off-ul seriei, pentru că dragostea mea față de mafia italiană nu s-a potolit! Așa că vă las cu recomandarea aceasta și cu rugămintea să îi dați o șansă, pentru că mafia italiană este ceva ce vă va intra pe sub piele și vă va fermeca cu siguranță!

Titlu: BOUND BY THE PAST
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2020
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 246
Limba: Engleză
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 1599

Alte recenzii de la Cora Reilly:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman
Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman

Titlul cărții „Ceva în apă” de Catherine Steadman este promițător și te îndeamnă la investigații mai aprofundate. Sugerează o poveste plină de mister și tensiune. Și chiar de asta dai. Cartea urmărește povestea unui cuplu de tineri însurăței care se bucură de luna lor...

Recenzie ”Copacii” de Percival Everett
Recenzie ”Copacii” de Percival Everett

”Copacii” de Percival Everett este un roman șocant în care o serie de crime brutale se petrec mai întâi în orașul Parale din Mississippi și apoi în toată America. Nici nu pot descrie cât de mult mi-a plăcut cartea asta, fără să par o ciudată, având în vedere temele pe...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 25 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments