Recenzie ”Bound by Vengeance” de Cora Reilly

de | nov. 24, 2021 | Recenzii cărți

Oare răzbunarea se poate transforma în iubire?

După ce tatăl ei a fost omorât de clanul lui Falcone, Cara a început să trăiască un coșmar. Despărțită de sora și de mama ei, ea i-a fost oferită celui de care se tem toți oamenii din mafia: lui Growl

Growl este soldatul cu cicatrice pe gât de care se tem cu toții. El este un monstru crud, un bărbat nemilos și, desigur, el este pedeapsa Carei.

Deși se așteaptă ca Growl să facă tot ce vrea cu ea, pedeapsa ei nu este ceea ce pare. Cara rămâne șocată să vadă că a locui in aceeași casă cu el nu este atât de rău. Iar atunci când Growl nici măcar nu se atinge de ea, sentimentele Carei încep să o ia razna.

Ar putea oare să se îndrăgostească de Growl, ca o victimă a sindromului Stockholm? Ar putea ea să iubească un monstru? Dar chiar și Growl încearcă să se mintă singur în privința ei și oricât ar încerca, eșuează. Curând, începe să facă totul pentru ca scumpa lui Cara. El știe că ea nu merită să trăiască acolo, să se simtă ca o prizonieră.

Grija pentru mama și sora ei o țin treaza noaptea, iar Growl este singurul care ar putea să o ducă la ele. Trecutul lui este mult mai îngrozitor decât se spune. Atunci când Cara află povestea lui, inima ei se frânge în fața adevărului. Iar adevărul este că Growl este foarte ușor de iubit. Dar cum sa iubească un soldat aflat în clanul celui mai rău șef al mafiei?

Încă un volum care m-a cucerit cu povestea lui!

Spre deosebire de primele volume, atunci când am început cel de-al cincilea volum am fost puțin dezamăgită că personajele care apar sunt noi și că totul se învârte în contextul altui clan al mafiei. Growl și Cara au fost o surpriză pentru mine și evident că, la fel ca de fiecare dată, Cora Riley nu m-a dezamăgit!

Cum am spus deja, știți că fiecare volum are câte o poveste aparte și, evident că și aici, autoarea a avut grijă să schimbe detaliile aventurii lor de dragoste și să facă totul unic și inedit. Povestea celor doi este pe cât de tristă, pe atât de frumoasă!

Aceste cărți au atât de multe scene delicioase! Începând de la cele sângeroase în care bărbații mafiei își arată cruzimea, până la scenele incendiare dintre personaje și până la iubirea care se lasă foarte așteptată în fiecare carte!

Încă o dată, vă recomand din tot sufletul cărțile ei, deși vă spun că deja vorbesc în mod subiectiv, din punctul de vedere al unui cititor care s-a îndrăgostit iremediabil de o nouă serie de suflet. Și cine nu i-ar iubi pe bărbații din familia Vitiello cât și pe cei din clanul Falcone și care vor apărea în seria Camorra?

Titlu: BOUND BY VENGEANCE
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2017
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 201
Limba: Engleză
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 1283

Alte recenzii de la Cora Reilly:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas
Recenzie „Punk 57” de Penelope Douglas

Așteptam de mult o carte scrisă de Penelope Douglas, dar care să fie diferită de seria ei de renume "Devil's Night", pentru că aveam nevoie de ceva mai soft și mai ales, ROMANTIC. "Punk 57" este o poveste pe care am citit-o acum mulți ani, dar pe care am recitit-o...

Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman
Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman

Titlul cărții „Ceva în apă” de Catherine Steadman este promițător și te îndeamnă la investigații mai aprofundate. Sugerează o poveste plină de mister și tensiune. Și chiar de asta dai. Cartea urmărește povestea unui cuplu de tineri însurăței care se bucură de luna lor...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 27 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments