Recenzie ”Bound by Vengeance” de Cora Reilly

de | nov. 24, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA BOUND BY VENGEANCE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Oare răzbunarea se poate transforma în iubire?

După ce tatăl ei a fost omorât de clanul lui Falcone, Cara a început să trăiască un coșmar. Despărțită de sora și de mama ei, ea i-a fost oferită celui de care se tem toți oamenii din mafia: lui Growl

Growl este soldatul cu cicatrice pe gât de care se tem cu toții. El este un monstru crud, un bărbat nemilos și, desigur, el este pedeapsa Carei.

Deși se așteaptă ca Growl să facă tot ce vrea cu ea, pedeapsa ei nu este ceea ce pare. Cara rămâne șocată să vadă că a locui in aceeași casă cu el nu este atât de rău. Iar atunci când Growl nici măcar nu se atinge de ea, sentimentele Carei încep să o ia razna.

Ar putea oare să se îndrăgostească de Growl, ca o victimă a sindromului Stockholm? Ar putea ea să iubească un monstru? Dar chiar și Growl încearcă să se mintă singur în privința ei și oricât ar încerca, eșuează. Curând, începe să facă totul pentru ca scumpa lui Cara. El știe că ea nu merită să trăiască acolo, să se simtă ca o prizonieră.

Grija pentru mama și sora ei o țin treaza noaptea, iar Growl este singurul care ar putea să o ducă la ele. Trecutul lui este mult mai îngrozitor decât se spune. Atunci când Cara află povestea lui, inima ei se frânge în fața adevărului. Iar adevărul este că Growl este foarte ușor de iubit. Dar cum sa iubească un soldat aflat în clanul celui mai rău șef al mafiei?

Încă un volum care m-a cucerit cu povestea lui!

Spre deosebire de primele volume, atunci când am început cel de-al cincilea volum am fost puțin dezamăgită că personajele care apar sunt noi și că totul se învârte în contextul altui clan al mafiei. Growl și Cara au fost o surpriză pentru mine și evident că, la fel ca de fiecare dată, Cora Riley nu m-a dezamăgit!

Cum am spus deja, știți că fiecare volum are câte o poveste aparte și, evident că și aici, autoarea a avut grijă să schimbe detaliile aventurii lor de dragoste și să facă totul unic și inedit. Povestea celor doi este pe cât de tristă, pe atât de frumoasă!

Aceste cărți au atât de multe scene delicioase! Începând de la cele sângeroase în care bărbații mafiei își arată cruzimea, până la scenele incendiare dintre personaje și până la iubirea care se lasă foarte așteptată în fiecare carte!

Încă o dată, vă recomand din tot sufletul cărțile ei, deși vă spun că deja vorbesc în mod subiectiv, din punctul de vedere al unui cititor care s-a îndrăgostit iremediabil de o nouă serie de suflet. Și cine nu i-ar iubi pe bărbații din familia Vitiello cât și pe cei din clanul Falcone și care vor apărea în seria Camorra?

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții BOUND BY VENGEANCE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Cora Reilly sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA BOUND BY VENGEANCE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Bound By Vengeance
Autor: Cora Reilly
An apariție : 2017
Editura: INDEPENDENTLY PUBLISHED
Nr. Pagini: 201
Limba: Engleză
Gen Literar: Erotica
Publicată la 24.11.2021
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „U de la Uliu”, de Helen Macdonald

Recenzie „U de la Uliu”, de Helen Macdonald

Ce bine sună subiectul: Memoriile unei femei care îmblânzește un uliu în încercarea de a face față durerii pierderii tatălui său... ...sau despre inducerea în eroare a cititorului anticipând o poveste care să rupă din suflet, dar care-ți ține o lecție despre păsări....

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Timpul ma pândea ca pe o pradă. Lupta cu leucemia, flirtul și umilința cu grotescul bolii, renunțarea la mândrie, orgoliu, acceptarea iminenței sfârșitului, renunțarea la gânduri de viitor și ancorarea în prezent, cu pași mici zi după zi, încercarea de a profita de...

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Înainte să ajung la final, Acest tărâm al blândeții m-a cucerit iremediabil, dacă e să fiu sinceră până la capăt, a făcut-o de la primul capitol. Am lins-o, n-am citit-o, pe nerăsuflate. Profund, adânc, simplu și pe înțelesul oricui la orice vârstă și nivel, o odisee...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 672 zile și a scris până acum 200 articole. Se află pe poziția 5 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments