ACUM GĂSEȘTI CARTEA CĂDERE LIBERĂ PE Carti de suflet

”Respiră.Respiră.

Deschid ochii. Deasupra, frunzișul arborilor. Un stol de păsări privește în jos înainte să-și ia zborul.

Am supraviețuit.

Poate și el.”

Așa debutează celebrul roman ”Cădere liberă” de Jessica Barry, un thriller de debut captivant despre supraviețuire și familie o poveste despre voința unei femei de a supraviețui și determinarea mamei sale de a o găsi.

Dintotdeauna am fost atrasă de poveștile despre supraviețuire, iar ”Cădere liberă” am știut că va fi pe placul meu încă de la publicarea ei la noi în țară.

Cartea începe misterios cu momentul de după accidentul de avion din munți, unde un singur supraviețuitor încearcă să descifreze ce s-a întâmplat și unde se află.

Ally se afla într-un avion cu soțul său,Ben Gardner. În mod miraculos, Allison supraviețuiește, dar știe imediat că nu a fost un accident obișnuit de avion. Tânăra își adună curajul și orice provizii crede că o vor ajuta și începe drumul dificil prin sălbăticie fără nicio speranță

Maggie Carpenter, mama lui Allison, o tânără de 31 de ani, este terifiată când află că fiica sa a fost implicată într-un accident de avion în Colorado și se presupune că aceasta a murit. Cele două nu au mai vorbit de când soțul lui Maggie, Charlie a murit de cancer cu doi ani în urmă. Aceasta speră până în ultima clipă că fiica sa trăiește, însă explozia avionului distruge orice speranță a lui Maggie, dar și a autorităților că ar mai putea exista un supraviețuitor.

În ciuda dovezilor, Maggie refuză să creadă că Allison este moartă și începe imediat să cerceteze viața fiicei sale de dinainte de accident. Maggie habar n-avea că Allison era logodită sau că, după ce s-a mutat în California, a avut o viață atât grea, încât la un moment dat a fost nevoită să locuiască în mașina ei.

Lucrul care m-a impresionat foarte mult este că Maggie habar nu avea cine era Allison de când aceasta se mutase după moartea tatălui său. Ca Maggie să afle ce se întâmplă de fapt cu fiica ei, trebuie să afle mai întâi cine este acum Allison.

”Cădere liberă” este un thriller psihologic, bazat pe relația mamă-fiică. Emoții, gânduri, mister sunt cuvintele care pot descrie foarte bine această carte.

Ce se întâmplă? De ce protagonista pleacă din avion în loc să aștepte salvarea? De ce moartea pilotului care este logodnicul ei i se pare indiferentă? Va afla Maggie adevărul? Toate aceste întrebări se nasc în mintea fiecărui cititor și reușesc să-l mențină captivat până în final.

Cartea se gaseste pe site-ul Carti de Suflet.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CĂDERE LIBERĂ PE Carti de suflet

Titlu: Cădere Liberă
Autor: Jessica Barry
An apariție : 2020
Editura: RAO
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 28.10.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Evanghelia după Isus Cristos, publicată în 1991 de José Saramago, este un roman construit prin reinterpretarea Noului Testament. Criticat de unii, printre care și de către Biserica Romano-Catolică, Saramago surprinde și deranjează prin viziunea sa șocantă asupra...

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Poate credeați că după 40 de romane și peste 40 de ani de scriere, King și-a stors toată inspirația și nu mai e capabil de ceva senzațional. Ei bine, a ținut să ne demonstreze că ne înșelăm și ne-a trântit pe masă încă o cărămidă, o călătorie terifiantă, cu nenumărate...

Recenzie “Duma Key” de Stephen King

Recenzie “Duma Key” de Stephen King

Recunoașteți că vă era dor de un King. Mie, cu siguranță, îmi era. Iar Duma Key este una dintre poveștile sale de top, absolut captivantă.  Este o poveste cu fantome și spirite negre ce-și testează puterea pe muritori și are ca ambient un cadru de vis. Unul în care,...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 229 zile și a scris până acum 66 articole. Se află pe poziția 22 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments