🔥 CARTEA CĂLĂTOAREA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Călătoarea diana-gabaldon---calatoareaDianei Gabaldon „evocă impresionant ţinutul şi legendele Scoţiei”, așa cum scrie Publishers Weekly, o poveste captivantă în care romantismul se împletește cu aventurile dincolo de granițele timpului.

Povestea o are în prim-plan pe Claire, o fostă asistentă medicală, care împreună cu soțul ei, Frank, pleacă într-o a doua lună de miere în Scoția. În timp ce cuplul vizitează meleagurile, cei doi iau parte la un vechi ritual celtic care are loc în Craigh Dun, un cerc de pietre misterioase, un fel de Stonehenge din lumea fantasticului. Claire decide să se întoarcă în acel loc, prinsă în mrejele Scoției de demult, dar, în mod surprinzător, atinge una dintre pietre și călătorește cu 200 de ani în trecut, ajungând într-o Scoție a anului 1743.

Pilonul de sprijin al romanului, este, mai mult ca sigur, acuratețea istorică, Călătoarea fiind o mărturie a istoriei engleze din secolul al XVIII-lea.

“ Un bărbat care niciodată nu îmi vorbise despre dragoste, care niciodată nu simțise nevoia, pentru că eu știam că mă iubește așa cum știam că sunt vie. Pentru că acolo unde există iubire, vorbele nu-și mai au rostul. Iubirea este totul. E nemuritoare. Și altceva nu mai contează.”

Romanul Dianei Gabaldon este o combinație letală între intrigă, istorie și romantism, iar măiestria cu care autoarea a conturat personajele te face să îți dorești să faci un salt până în anul 1743, în vechea Scoție.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Diana Gabaldon.

Călătoarea este un roman scăldat în suspans, care te face să suspini și să râzi cu personajele, devorând cu sete cele 800 de pagini. Diana Gabaldon reușește să cuprindă în paginile acestui roman călătorii impresionante, povești de iubire și lupte pe viață și pe moarte. Cartea m-a surprins într-un mod extrem de plăcut; am râs, am plâns și am iubit o dată cu personajele, iar când am sfârșit călătoria printre cuvinte, m-am trezit la realitate ca dintr-o mahmureală literară.

Romanul „Călătoarea” stă, de asemenea, la baza serialului de succes – Outlander.

🔥 CARTEA CĂLĂTOAREA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Călătoarea
Autor: Diana Gabaldon
An apariție : 2015
Editura: Nemira
Nr. Pagini: 800
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 13.10.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Am fost vrăjită de Scoția anului 1743, care te face să regreți că n-ai trăit în acele timpuri.

Aspecte Negative:

Unele descrieri au fost, în opinia mea, mult prea exagerate. Nu mă refer neapărat la descrierea Scoției din trecut, ci mai degrabă la faptul că cititorul nu e interesat de forma și culoarea frunzelor, cu lux de amănunte.

Arianna Suduc
Autor: Arianna Suduc
❝ îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos. ❞
Arianna e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1741 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Arianna Suduc
Arianna Suduc mai scrie și pe http://www.raftulariciului.wordpress.com