🔥 CARTEA : CAPTIVI ÎN TRECUT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Captivi în trecut face parte din seria de cărți Promisiuni a Annei K. Joy, o autoare ce ne poartă în lumea iubirilor încâlcite, a dramelor și a poveștilor cu finaluri surprinzătoare.

Cartea reprezintă o continuare a poveștii Captivi în trecut și ne prezintă felul cum Joshua Hyde reușește să-și refacă viața în urma decesului soției sale Anabelle.

Răpus de tristețe, Joshua petrece mulți ani în compania alcoolului, uitând toate promisiunile făcute soției sale muribunde și îndepărtând din viața lui toate persoanele care încercă să-l sprijine și să-l ajute să treacă mai departe.

În unul din momentele sale de luciditate și de analiză, primește de la o prietenă de familie o serie de scrisori ce îi sunt adresate, scrise de către Anabelle pe patul de moarte.

Aceasta reușește să îl ajute să se repună pe picioare, sfătuindu-l să treacă peste toate suferințele si să mai dea o șansă familiei sale, care le-a întors spatele atunci când au avut nevoie de bani pentru a câștiga războiul cu boala ei. Trecând într-o nouă dimensiune a vieții, Anabelle îl călăuzește pe soțul ei pentru a-și găsi calea către iertare și vindecare.

Reîntoarcerea lui Joshua în sânul familiei care aparent l-a renegat, se dovedește a fi chiar un lucru pozitiv, căci tatăl său este acum, după ani buni de zile, un om spășit și dispus să se revanșeze față de familia sa pentru greșelile comise.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anne K. Joy

Reintegrându-se în familie, Joshua își găsește aliat în cumnata sa, soția fratelui său, care îi ascultă povestea de viață și este determinată să-l ajute să-și refacă complet viața și inventează tot felul de boroboațe pentru a-l sprijini. Hotărât însă să nu se bazeze nici de astă dată în totalitate pe familie, pleacă și se angajează grădinar la o fermă, unde o cunoaște pe Hazel, cu care va lega o prietenie frumoasă.

Hazel are însă un trecut tulbure și se autopedepsește pentru el prefăcându-se că este oarbă, purtând doar haine de doliu și nelăsând să pătrundă niciun firicel de lumină în conac. Salvarea ei vine sub forma unui bărbat chipeș care îi bate la ușă în căutarea unui job, dar pentru Hazel este o nouă șansă la viață, la iubire și la… căsătorie.

Datorită unei clauze în testamentul tinerei, cei doi prieteni consimt să facă pasul cel mare, cu scopul de a o ajuta pe Hazel să nu-și piardă averea. Singura problemă ce apare este faptul că Joshua descoperă că a fost mințit și se îndepărtează de noua lui soție, care este însă îndrăgostită de el și determinată să renunțe la orgolii și la trecut, din dorința de a-l cuceri.

Ce motive au determinat-o pe Hazel să se prefacă atâția ani, ce tragedii i s-au întâmplat și cum reușește ea să îl convingă pe Joshua că este demnă de o nouă șansă din partea lui, puteți afla pe măsură ce răsfoiți paginile acestei cărți.

Lectură plăcută!

🔥 CARTEA : CAPTIVI ÎN TRECUT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: : Captivi în Trecut
Autor: Anne K. Joy
An apariție : 2019
Editura: OLGA
Nr. Pagini: 308
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Publicată la 19.09.2019
Nota recenzorului: 7/10

Avatar
Autor: Cristina Dobrescu
Cristina e Redactor Foarte Activ
Redactor de 557 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Dobrescu