Recenzie „Dragostea în 30 de minute” de Anne K. Joy

Titlu: Dragostea în 30 De Minute
Autor: Anne K. Joy
An apariție : 2016
Editura: Idepenent
Nr. Pagini: 157
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 15.11.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA DRAGOSTEA ÎN 30 DE MINUTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Alege-mă din nou pe mine, aceea umbră a întunericul, acea rază de soare, acea îmbrățișare pătimașă. Alege-mă pe mine pentru că eu te-am ales pe tine. Alege-mă pe mine pentru că eu te iubesc pe tine. Alege-mă doar pe mine pentru că eu sunt singurul care te prețuiește. Alege-mă!

Dragostea în 30 de minute de Anne K. Joy este o aventură periculoasă a dragostei pe care David și Adele o parcurg împreună.
În care el e vânătorul, iar ea prada. Este acea carte pe care nu poți să o lași din mână, pentru că vrei afli toate secretele, vrei vrea să pătrunzi în mintea autoarei și să o descoperi. Vei vrea să știi dacă cei doi vor avea o continuare. Cu siguranță, vei vrea!

Am citit-o într-o zi, ieri am terminat-o, iar astăzi deja am scris recenzia pentru că voiam să vă transmit din nou același mesaj, dar prin intermediul altei cărți mirifice: “Avem autori români extrem de talentați! Citiți! Citiți pentru că nu veți regreta.”

Poate că vă întrebați de ce să o citim? De ce să alegeți acestă carte?
E ușor de răspuns, atunci când te lovești de bărbatul perfect, atent, grijuliu, periculos de sexy, bărbatul pe care toate femeile îl visea, trebuie să-ți pui niște semne de întrebare, așa cum o face și Adele.
De ce a ales-o pe ea? Mmm… oare de ce?

Adele, o fată ce se consideră ștearsă, o fată care niciodată nu a știut ce înseamnă noțiunea de a avea o familie,- mereu fiind  înconjurată de singurătate-, visează la un bărbat. Își dorește să iubească, chiar dacă e conștientă că va suferi la un moment dat.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Anne K. Joy.

Un străin la ceas târziu când ea e amețită de parfumul și savoarea vinului, bate la ușă ei, nu doar la ceea a apartamentul, ci și cea a inimii. Iar aceasta trebuie să se resemneze și să-i deschidă.

Dragostea mistuieşte sufletele lor, le purifică și învață ambii ce înseamnă cu adevărat aceasta. Au 30 de zile până se va întoarce Mona din vacanță, iar aceștia trebuie să prețuiescă timpul, dar cel mai important David trebuie să o facă pe ea să-l iubească, ca la final să plece liniștiți amândoi.

“M-am apropiat de șanțul cimentat, iar a mea Adele zăcea acolo. Mă îngrijorez. Mă aplec și mă întreb cu disperare dacă dragostea noastră va muri pentru totdeauna. Trebuie să se ridice din corpul ei. O va face doar dacă în retrăirea tuturor acelora zeci de zile am convis-o să mă iubească și dincolo de moarte.”

David, arhitectul pasionat de munca sa, dorește să o facă pe Adele să-l iubească.  Disperat, cu o singură șansă pe care i s-a oferit, David încercă să-i fure liniștea viselor și să-i îmbrățișeze inima cu multă dragoste. Oare va rata și se va întoarce fără ea pe lumea de dincolo?

“O strâng în brațe și o trag deasupra mea, dorindu-mi să nu ne oprim curând din sărutat”

30 de zile e un termen relativ scurt, însă ce faceți când moartea bate la ușă și tu îi deschizi? Ce se întâmplă atunci când faci accident alături de persoana iubită pentru a doua oră, acum nu întâmplător, ci intenționat? Ce se poate întâmpla când o vezi plină de sânge, iar sufletul ei nu se ridică alături de tine pentru a trăi fericiți împreună pe un alt tărâm?

Nu știu cum pot să cataloghez acest roman, un roman excelent sau un roman diferit și prin diferit pot spune perfect. De la ideea cărți până la conflictul interior al antactului, de la gesturi minuscule ale lui David până la ultima bătaie a inimii lui Adele. Care va oferi la rândul ei viață. Totul a fost perfect. Iar pentru asta o recomand!

“Când s-a întâmplat prima dată, doar eu m-am ridicat din trup. Am venit să te caut, iar după ce te-am găsit, am încercat să te trezesc. Era târziu, căci te încăpățânai să rămâi prinsă într-o lume care nu ne mai aparținea.”

🔥 CARTEA DRAGOSTEA ÎN 30 DE MINUTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Toată cartea mi-a plăcut, dar finalul l-am adorat. L-am înțeles pe David, băiatul meu bun.😇

Aspecte Negative:

Aș fi vrut ca Adele să aibă încredere în ea, să aibă incredere în el, el a ales-o, ea l-a ales, ei s-au ales. Nu haina face pe om, omul face haina, nici măcar clasa socială nu poate interveni în elixirul dragostei... Lectură plăcută!

POST A COMMENT.