Recenzie „Cautând-o pe Alaska” de John Green

de | ian. 10, 2018 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA CAUTÂND-O PE ALASKA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Recent am citit cartea Căutând-o pe Alaska de John Green, de la care am avut aşteptări foarte mari, având în vedere faptul că Sub aceeaşi stea de acelaşi autor a fostun mare succes. Dar trebuie să fiu sinceră, m-a dezamăgit profund. Am auzit multe păreri pozitive, dar nu a fost deloc genul meu.

În primul rând mi s-a părut exagerată, de parcă scriitorul ar fi încercat prea mult să se transpună în pielea unui adolescent din zilele noastre. De asemenea, povestea nu mi s-a părut realistă, rezumănd viaţa la colegiu la stat cu prietenii mereu şi la fumat, ceea ce nu este tocmai corect. Nu am eu experienţă în acest domeniu, dar sunt sigură că unii elevi mai şi învaţă.

După părerea mea, prima jumătate a cărţii a fost cea mai bună, dar poi s-a axat pentru prea mult timp pe un anumit subiect, devenind, bineînţeles, plictisitoare pentru cititori.

Nu a fost o lectură care să nu poată fi parcursă, dar cu toţii cred că avem aşteptări mari de la John Green. În fine, acesta a fost romanul lui de debut, dar după părerea mea sunt autori romăni ăncepători care aşteaptă să fie publicaţi şi care ar merita şansa aceasta mult mai mult.

Au fost, de asemenea, şi câteva părţi şi citate care chiar mi-au plăcut, nu pot să mint, dar în mare parte această carte nu a reprezentat ideea de lectură ideală în cazul meu cel puţin.

Dar era mai bine să mă întreb întruna decât să primesc nişte răspunsuri cu care nu puteam trăi.

   Cum recenziile nu pot fi numai pozitive, în concluzie vă spun faptul că această carte nu mi-a trezit nici un fel de emoţie, dar de asemenea s-ar putea să fie genul vostru. Cum am mai spus şi o să o mai fac, părerile sunt diferite în funcţie de persoană. Dar momentan eu îi voi oferi doar 2 din 5.

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CAUTÂND-O PE ALASKA?

Vezi toată lista de cărți scrise de John Green sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CAUTÂND-O PE ALASKA CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Cautând-o Pe Alaska
Autor: John Green
An apariție : 2005
Editura: TREI
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.01.2018
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Lemnucii sunt acele noduri ce se găsesc în scânduri sau în orice lucru fabricat din lemn. Cu siguranță fiecare dintre noi a văzut cel puțin o dată în viața sa un Lemnuc... un Lemnuc tăcut și ascuns în obiecte banale ce ne înconjoară dar cărora nu le dăm importanță....

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Lună nouă - New Moon în engleză - este volumul doi din seria Twilight. La fel ca și primul volum, și acesta are destul de multe diferențe față de ceea ce cunoaștem deja din renumitul film. Cel mai tare mi-au atras atenția divergențele din scenele în care Bella află...

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms a fost aleasă ca o carte de divertisment și mă bucur mult că a fost o lectură chiar bună. Cartea atinge subiecte relevante, lovește cu profunzimea și sinceritatea ei. Aceasta este o poveste modernă, interesantă, despre...

0 0 votes
Article Rating
Ilinca Grigorescu este redactor Booknation.ro de 1510 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments