Recenzie Cazul Magheru de Mihail Drumeş

de | iun. 3, 2015 | Literatura Română, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CAZUL MAGHERU ARE REDUCERE PE:

120Pe Mihail Drumeş l-am îndrăgit pe loc, mai ales după ce am citit cele trei binecunoscute romane de dragoste: „Elevul Dima dintr-a şaptea”, „Invitaţie la vals” şi „Scrisoare de dragoste”.

Dacă trenul a fost un motiv literar destul de important pentru protagoniştii de sex masculin ale acestor cărţi, având o legătură directă cu tema dragostei, imaginaţi-vă de această dată un alt tânăr pentru care trenul va ajunge însă un haos nebunesc atât pentru suflet, cât şi pentru minte.

Mihail Drumeş, unul dintre cei mai cunoscuţi romancieri din perioada interbelică, scrie un roman diferit faţă de cele trei menționate anterior. „Cazul Magheru”, cunoscut înainte sub numele de „Sf. Părere”, are o poveste care vă va face să vă simţiți de parcă am ați fi prinşi într-un labirint. Imaginaţi-vă că sunteţi un doctor bun, un doctor cu cele mai nobile sentimente pentru oameni şi că la un moment dat călătoriţi cu trenul.

Aflaţi din întâmplare despre o sumă spectaculoasă de bani pe care colegul dumneavoastră de drum o deţine. Vă gândiţi involuntar că acei bani ar fi numai potriviţi pentru a vă finaliza studiile în India. Mai departe? Un accident, vise mai mult decât vagi, o crimă şi surpriză-banii sunt la dumneavoastră în buzunar. Ce-aţi crede despre dumneavoastră în tot haosul care a avut loc şi care continuă?

Dacă îți place recenzia cărții CAZUL MAGHERU, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Mihail Drumeş

„Un criminal distruge două vieţi: una a victimei, cealaltă a sa, proprie.”

Vă invit să vă lăsaţi purtaţi printre altfel de pagini scrise de Mihail Drumeş decât cele cu care sunteţi obişnuiţi deja. Romanul este o poveste a subconştientul uman care ne poate face să ducem cele mai nebuneşti lupte interioare şi despre viaţa care poate avea  răsturnări de situaţie. Așa că…ar fi păcat să nu descoperiţi povestea lui Ilarie Magheru! Spor la citit!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CAZUL MAGHERU CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: CAZUL MAGHERU
Autor: Mihail Drumeş
An apariție : 2012
Editura: ART
Nr. Pagini: 345
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 4358

Alte recenzii de la Mihail Drumeş:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Recenzie „Toate fetele rele” de Chris Whitaker

Doamne ferește ce carte tocmai am citit. Plină de suspans, de elemente religioase, de mister, de traume și de o emoție din aceea dark. Nu m-am așteptat de la autor să aibă această abordare, mai ales că eu îl cunoscusem mai sensibil și mai deep, dar în sensul acela...

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

Recenzie „Cerul ca oțelul”, de Cosmin Leucuța

V-ați obișnuit cu „Hoodoo” și „Cum te vei îmbrăca la sfîrșitul lumii”? Mai puneți-Vă pofta-n cui de data asta! Cineva a decis să ne demonstreze universalitatea imaginației pe care o are în arsenal. Cosmin Leucuța deschide parantezele unei lumi postbelice, futuristice...

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Recenzie „Ultimul zbor” de Julie Clark

Dacă vă era dor de o nouă recomandare de Thriller, sunt aici pentru a vă ajuta. Am citit destul de multe cărți în ultima perioadă dar nu am apucat să scriu câte o recenzie pentru fiecare, așa că abia acum le aștern pe hârtie. Recunosc, nu am avut chef de Thrillers, am...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Slusariuc este redactor Booknation.ro de 2839 zile și a scris până acum 26 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Slusariuc aici.
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cornelia

Si mie imi place foarte mult Mihail Drumes.Am citit cele trei romane mentionate mai sus,dar pe acesta inca nu.Multumesc de recenzie,deja l-am notat pe lista mea de lecturi pentru aceasta vara.