Recenzie ”Ce aș fi eu fără tine?” de Guillaume Musso

de | oct. 13, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CE AȘ FI EU FĂRĂ TINE? ARE REDUCERE PE:

Se spune că iubirea adevărată nu moare niciodată…

Se spune că iubirea adevărată nu moare niciodată, însă dragostea lui Martin și a lui Gabrielle a murit încă dinainte să fi strălucit. S-au cunoscut cu cincisprezece ani în urmă și s-au iubit nebunește, dar apoi ea nu i-a mai scris. L-a distrus și i-a frânt inima, iar el a ales să nu aibă o carieră care să îi bucure inima, pentru că nu mai avea una.

Așa a devenit Martin polițist, și nu orice polițist, unul foarte bun. Anii eu trecut, Gabrielle a trecut, dar el nu a uitat-o niciodată. Totuși, în viața lui acum este numai Archibald McLean, faimosul hoț pe care îl are în vizor de ani de zile. Archibald fură tablouri, opere de artă neprețuite și nici măcar FBI-ul nu a putut să pună mâna pe el.

Dar Martin a promis că o va face, oricare ar fi prețul. Numai că acesta nu s-ar fi așteptat la un preț atât de scump de plătit. Cine ar fi crezut că pe cei doi bărbați care se dușmănesc de atâția ani, îi va lega ceva? De fapt, cineva, și nu oricine, ci Gabrielle, femeia vieții lor, dar în moduri atât de diferite. Au trecut cincisprezece ani, iar azi destinul îi aduce împreună. Dar dacă Gabrielle va trebui să aleagă? Ce jocuri și mijloace nedrepte are destinul…

Una dintre cele mai bune cărți scrise de Musso!

Guillaume Musso a fost mereu unul dintre autorii mei preferați, iar cu această carte mi-a mai cucerit inima încă puțin. Sau puțin mai mult, căci ideile sale originale îți iau inima și o trec prin călătorii întregi, palpitante, dureroase, emoționante! Așa a fost și cu această carte minunată! ,,Ce aș fi eu fără tine” este o poveste tulburătoare, neașteptată și cu un suspans incredibil! Deși am ajuns să îi cunosc atât de bine stilul de scriere, niciodată nu aș fi anticipat finalul.

Dacă îți place recenzia cărții CE AȘ FI EU FĂRĂ TINE?, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Guillaume Musso

Dar era evident, este un rege al plot twist-ului. Personajele din această carte mi-au fost dragi încă de la început! Am iubit toată povestea, pe Gabrielle, pe Martin și chiar și pe Archibald. Întreaga poveste are o rezonanță plină de suferință și de profunzime. Este, cum am mai spus, genul de carte scrisă cu sufletul de un autor excepțional!

Era de așteptat că voi iubi și de această dată talentul și frumoasa dramă creată de Musso! Îmi doream de foarte mult timp să citesc și această carte, fiind singura scrisă de el și tradusă la Editura All pe care nu o citisem. Acum că am terminat-o, sper doar ca editura să traducă și restul volumelor pe care le va scoate acesta, pentru că sunt adevărate comori!

Cu inima plină de acest final emoționant, cu bucuria de a fi terminat încă o dată una dintre aventurile sale, vă recomand din suflet acest autor! Este și va fi unul dintre cei mai buni pe care i-am citit în toată cariera mea de cititor! Cărțile sale merită, merită, merită! Și oare ce ar fi biblioteca mea fără Guillaume Musso?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CE AȘ FI EU FĂRĂ TINE? CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: CE AȘ FI EU FĂRĂ TINE?
Autor: Guillaume Musso
Traducător: Diana Morărașu
An apariție : 2011
Editura: ALL
Nr. Pagini: 378
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 2504

Alte recenzii de la Guillaume Musso:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1042 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments