Recenzie: ”Cel mai frumos loc din lume e chiar aici” de Care Santos și Francesc Miralles

by | May 23, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CEL MAI FRUMOS LOC DIN LUME E CHIAR AICI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Cel mai frumos loc din lume este chiar aici este ultima propoziție a cărții cu același titlu scrisă de Care Santos și de Francesc Miralles.

Cartea ne spune povestea unei tinere,Iris,pentru care viața nu mai are sens și care se decide să își pună capăt zilelor,aruncându-se în fața trenului.

În momentul în care simte că trenul se apropie și e gata să își ia adio de la soare,de la natură și de la tot ce o înconjoară,o bubuitură o sperie.

Întorcându-se văde un băiețel care încă mai ținea în mâini rămășițele unui balon și care îi oferi un zâmbet uriaș apoi fugi înapoi la mama lui.

Iris ar fi vrut să alerge după el,să-l îmbrățișeze și să-i mulțumească pentru că îi salvase viața,dar nu reuși datorită lacrimilor care pusese stăpânire pe întreaga sa ființă.

După ce se mai liniști,zări după colț,o cafenea pe care nu o mai văzuse niciodată,deși trecea des prin zonă.Cafeneaua purta numele de Cel mai frumos loc lume este chiar aici.

Evident că Iris a intrat înăuntru,unde a făcut cunoștință cu Luca.Iar de aici începe adevărata acțiune,pe care,dragi cititori,vreau să o descoperiți singuri.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Care Santos

Este o carte psihologică,dar nu vă speriați nu conține teorie,ci o poveste psihologică scrisă cu un gram de magie!Am citit-o cu mare drag și m-am întristat puțin,pentru că a fost prea scurtă.

Mi-am salvat multe citate optimiste.Am realizat că viața ne conduce pe numeroase drumuri,depinde doar de noi să vedem lucrurile pozitive și oamenii cu suflete calde din jurul nostru.

P.S.  – Când vă apucați de citit,luați-vă cu voi și o cană de ciocolată caldă.De ce? O să vedeți!

„În Cel mai frumos loc din lume e chiar aici am vrut să exprimăm neliniștile,iluziile,nemulțumirile și bucuriile oamenilor de astăzi,totul învăluit în puțină magie cotidiană,pentru că,uneori,în lume se întâmplă lucruri fabuloase,dar noi,din cauza problemelor și grijilor zilnice,nu ne dăm seama de farmecul vieții,care ne e atât de la îndemână.“(Francesc MIRALLES)

 

 

🔥 CARTEA CEL MAI FRUMOS LOC DIN LUME E CHIAR AICI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Cel Mai Frumos Loc Din Lume E Chiar Aici
Autor: Care Santos
,
Francesc Miralles
An apariție : 2017
Editura: HUMANITAS FICTION
Nr. Pagini: 200
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 23.05.2019
Nota recenzorului: 10/10

Aspecte Pozitive:

o carte simplă,dar plină de învățături și gânduri pozitive

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Elena Săvulescu este redactor Booknation.ro de 486 zile și a scris până acum 17 articole. Se află pe poziția 48 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Elena Săvulescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments