🔥 CARTEA CINCI MOTIVE SĂ O IEI DE LA CAPĂT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Reece începe o nouă viață în Miami cu ajutorul tatălui ei vitreg, Jack. Deși este o fire rebelă și înțepată, o femeie copilăroasă cu părul vopsit purpuriu și plină pe pierceinguri, noua ei viață o obligă să se maturizeze, asta dacă vrea să rămână cu jobul pe care i l-a oferit Jack. Deși Reece are doar douăzeci de ani, aceasta a fost măritată iar acum este devastată în urma căsniciei cu Jared pe care a încheiat-o într-un mod memorabil. Acum că a început de la zero, copilaria și trecutul ei pot rămâne în urmă…cu excepția unei singure nopți dezastruoase din Cancun…

Ben a renunțat de curând la jobul său de la clubul de striptease a lui Cain, și vrea să dea o șansă meseriei de avocat, avându-l ca șef pe Jack, tatăl vitreg al lui Reece. Ben este bărbatul care are o reputație interesantă și pe care toate femeile îl doresc iar acesta are grijă ca nici măcar una să nu îi scape. Cu toate acestea, Ben pune ochii pe femeia la care nu poate ajunge, pe fiica vitregă a șefului său care i-a explicat foarte clar că relațiile amoroase între angajați sunt strict interzise.

Făcând eforturi pentru a uita dezastrul din Cancun, Reece reușește să se apropie de Ben, cu toate că, trecutul amenință să îi apară în cale mult mai des decât poate ea să facă față. Repetă de fiecare dată că sunt doar prieteni dar chimia dintre ei este aproape palpabilă.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de K.A.Tucker

Toate variantele ei par imposibile, cu Ben care îi este din ce în ce mai puțin nesuferit dar care riscă să fie concediat din cauza ei și cu Jared care apare brusc în viața ei. Oare cât va dura până când cei doi vor încălca flagrant regulile ? Se va întoarce Reece la fostul ei soț? Reece este în viața lui Ben exact când acesta are nevoie de ea iar Ben îi întoarce favorul tocmai în momentele în care trebuie să pună la cale planurile ei diabolice împotriva bărbatului care a trădat-o. Și totuși, mai sunt ei simplii prieteni?  Reece pare să îi intre pe sub piele, Ben pare să o facă să uite de umbrele din trecutul ei dar nici măcar unul dintre ei nu vrea să recunoască.

🔥 CARTEA CINCI MOTIVE SĂ O IEI DE LA CAPĂT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Cinci Motive Să O Iei De La Capăt
Autor: K.A.Tucker
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 456
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 16.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 117 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu