🔥 CARTEA ÎN PATRU SECUNDE AI PIERDUT TOTUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Cain este proprietarul unui club renumit de striptease. El are grijă de toate angajatele lui și pune foarte mare preț pe siguranța acestora și pe viață lor reușind să le scoată mereu din problemele cu drogurile, iubiții abuzivi și cu bărbații care profită de ele.

Cain urăște să se amestece în afacerile cu droguri și încearcă pe cât posibil să stea departe de aceasta lume. Cu toate acestea, munca lui este mult mai dificilă de atât; se presupune că proprietarul unui club de striptease ar trebui să aibă parte de tot ce își dorește dar Cain are un cod foarte strict de a nu se culca cu angajatele lui iar acest lucru nu este întocmai dificil, întrucât a trecut foarte mult timp de când a reușit să simtă ceva puternic pentru o femeie, a trecut foarte mult timp de când a pierdut-o pe Penny.

Însă, într-o zi, Ginger, una dintre cele mai bune angajate ale lui, o aduce pe misterioasa Charlie Rourke  în biroul lui iar aceasta este disperată să obțină o slujbă de dansatoare la clubul Penny’s. Asemănarea izbitoare pe care o are Charlie cu Penny îl tulbură pe Cain și este mânat de dorința de a-i oferi slujba cu orice preț.

Charlie are nevoie de o sumă de bani pentru a putea dispărea cât mai repede și pentru ca numele de Charlie Rourke să fie dat uitării. Urăște gândul de a se dezbraca în fața a zeci de bărbați în fiecare seară dar este singura șansă de a-și îndeplini planul.

În timp ce toate femeile din club îl doresc pe Cain, interesul lui este fixat asupra lui Charlie, femeia care a trezit în el sentimente pe care nu credea că le va mai avea vreodată. Însă, Charlie este o mască, este masca unei fete de 22 de ani care nu trebuie să se lase pradă emoțiilor, unicul ei scop fiind să fugă cât mai repede.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de K.A.Tucker

De cine fuge Charlie Rourke? Cine este de fapt, Charlie și ce ascunde în spatele identității unei fete de 22 de ani? Cain se apropie de ea și își pune detectivul particular să verifice dacă Charlie e ,, curată”, așa cum face cu toate angajatele lui noi. Deși John nu găsește nimic în neregulă, Cain știe că Charlie ascunde ceva și este pregătit să accepte orice ascunde aceasta.

Deși Cain îi dezvăluie secretele din trecutul lui negru, ea nu îi poate spune adevărul iar atunci când începe să țină cu adevărat la ea, Charlie dispare iar lumea lui Cain se prăbușește. Ce va afla Cain despre ea? Cum o va proteja  și cum va putea accepta adevărul?

 

🔥 CARTEA ÎN PATRU SECUNDE AI PIERDUT TOTUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: În Patru Secunde Ai Pierdut Totul
Autor: K.A.Tucker
An apariție : 2017
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 461
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 16.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 117 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu