🔥 CARTEA O MINCIUNĂ NEVINOVATĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

 Livie Cleary a ajuns la Princeton și tot ce își dorește este să învețe pe rupte pentru a a se pregăti de facultatea de medicinăși să își ia toate examenele dar în planul ei nu se încadraseră până atunci petrecerile, bărbații, shot-urile de vodcă cu jeleu sau orice altceva ce i-ar putea distrage atenția. Pentru că și doctorul Stayner o încurajează să iasă din rutina pe care și-a planificat-o, Livie merge la prima ei petrecere studențească împreună cu Kacey.

Acolo, Livie îl cunoaște pe Ashton, un bărbat minunat, atrăgător, sigur pe el, simțindu-se atrasă de el instantaneu, cu toate că ea nu ar recunoaște asta, în ciuda tensiunii , chimiei și scânteilor aprinși între ei încă de la prima privire pe care și-au aruncat-o.

A doua zi, Livie se trezește lângă un bărbat superb și fermecător pe care ea nu îl cunoștea și care dormea complet gol lângă ea. În treacăt, Livie observă tatuajul pe care acesta îl are pe fesa stângă- Irlandeza. Tatuajul părea proaspăt făcut iar amintirile din seara trecută o lovesc pe Livie cu viteza unui camion. Bărbatul este tocmai Ashton și își amintește că a avut primul sărut cu el noaptea trecută și…atât. Cu o mahmureală și un gol imens în memorie, Livie vrea să știe ce înseamnă tatuajul lui Ashton și cum au ajuns ei acolo.

După acest episod, Livie știe că trebuie să își vadă de viața ei și să învețe dar drumul continuă să i se intersecteze cu al lui Ashton. În curând, ea îl cunoaște pe Connor iar acesta reprezintă idealul de tip pentru Livie, având toate calitățile unui bărbat potrivit pentru ea. Uriașa coincidență este că Ashton și Connor sunt cei mai buni prieteni iar Livie știe că nu poate evita ca acesta să îi iasă în cale și știe că nu ar trebui să se încurce cu el.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de K.A.Tucker

Curând, Ashton  îi dezvăluie adevărul despre copilăria lui iar ea realizează că Ashton se luptă din greu cu fantomele trecutului și că sub masca de bărbat popular și sarcastic se ascunde o persoană asemănătoare ei. Cu toate că acesta o avea pe Dana iar Livie este prinsă într-un triunghi amoros cu el și cu Connor, Ashton reușește să îi fie alături în cele mai grele momente și devine o parte foarte importantă din viața ei, strecurându-se în inima ei, puțin câte puțin

Dar trecutul lui Livie este întunecat iar amintirile ei au fost închise mereu într-un colțișor al inimii ei, departe de emoții, departe de dorința de a se lăsa pradă durerii și suferinței. Au trecut șapte ani de la moartea părinților ei iar amintirile încă sunt apăsătoare, sufocante, făcând-o pe Livie să își dorească să evadeze.

Când trecutul își făcea din nou simțită prezența, Livie primește o lovitură imensă. Atunci când trecutul lui Ashton începe să concureze cu trecutul ei, Livie este înspăimântată și se simte trădată. Tot ceea ce îi rămâne ei sunt alegerile. Dar de unde poate să știe care alegere este cea corectă?

🔥 CARTEA O MINCIUNĂ NEVINOVATĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: O Minciună Nevinovată
Autor: K.A.Tucker
An apariție : 2017
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 361
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 16.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 117 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu