Recenzie ”Confess” de Colleen Hoover

by | Jul 31, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CONFESS ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Cred că nu mai este nevoie să vă spun că autoarea mea preferată este Colleen Hoover. Îmi plac la nebunie cărțile ei, mai ales Verity și Totul se termină cu noi.

Confess se numără printre preferatele mele fiind o carte deosebit de frumoasă, emoționantă și sensibilă. Această carte te va impresiona până la lacrimi prin sacrificiile pe care o persoană este pregătită să le facă pentru cei dragi.

Cartea este scrisă din perspectiva lui Auburn și Owen, personajele principale ale cărții. Nu știu dacă voi citiți prologurile la cărții, însă eu mereu le citesc, iar prologul acestei cărți este emoționant. Aici este surprins Auburn, în vârsta de 15 ani care își ia rămas bun de la prietenul ei de aceeași vârstă, care a decedat din cauza unei boli extrem de gravă.

Acțiunea se rela cinci ani mai târziu. Auburn sosește în Dallas din Portland, având nevoie de un avocat. Costurile erau mari așa că ea mai are nevoie de un job pe lângă cel de coafeză pe care îl are deja. Destinul o poartă la atelierul unui artist, unde observă un anunț de angajare. Owen o surprinde în fața vitrinei și iese afară unde Auburn îi spune că ea caută o slujbă, iar artistul este gata să o angajeze.

Owen este foarte impresionat de faptul că protagonista este răscolită de picturile sale inspirate din propriile confesiuni, picturi pe care toate persoanele care au pierdut pe cineva drag le poate înțelege.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Colleen Hoover

Mi-a plăcut foarte mult că în carte sunt incluse reprezentări grafice ale picturilor lui Owen, care prin descriere și prin reprezentație transmit o mulțime de emoții.

Între cei doi se înfiripă o poveste frumoasă de iubire, plină de încredere, răbdare și susținere reciprocă.


”Te voi iubi mereu. Chiar și când nu voi putea”


”Confess” este o lectură foarte frumoasă pe care o puteți citi într-o zi ploioasă sau într-un weekend. Această carte va reuși cu siguranță să vă aducă zâmbetul pe buze și să vă emoționeze până la lacrimi.

🔥 CARTEA CONFESS ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Confess
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2018
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 357
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 113 zile și a scris până acum 55 articole. Se află pe poziția 22 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments