Recenzie „Controller-ul de oameni” de David Baddiel

Titlu: Controller-ul De Oameni
Autor: David Baddiel
An apariție : 2015
Editura: Gama Imago
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Giurcanu
Publicată la 11.07.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI CONTROLLER-UL DE OAMENI PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Scriitorul David Baddiel aduce, cu debutul său, un val proaspăt și hazliu în literatura pentru copii. Primul său roman, Agenția de părinți, a ajuns cu repeziciune un bestseller, iar Controller-ul de oameni merge pe urmele acestuia, fiind la fel de captivant, înduioșător și palpitant.

Protagoniștii sunt doi gemeni, Fred și Ellie Stone, care nu sunt identici, deoarece un băiat și o fată nu pot fi decât gemeni fraternali, însă ei seamănă destul de mult. Au același stil vestimentar, poartă aparate ortodontice pe dinții de sus și sunt atrași din cale afară de animațiile fantasy japoneze, supereroi, benzile desenate și, desigur, nelipsita matematică. Însă, ce iubesc mai mult decât toate acestea sunt jocurile video.

Te-ai aștepta ca Fred să fie as la acest lucru, însă geniul jocurilor video este, de fapt, Ellie, el rezumându-se doar la a personaliza avatarul într-un mod cât mai original.

Te-ai aștepta ca Fred, ca băiat, să fie mai talentat la asta, dar nu, ea are degete vrăjite!!

Cu aceste degete fermecate și cu un controller potrivit, Ellie își poate desfășura activitatea, însă, într-o zi, când tatăl lor, Eric Stone, s-a așezat accidental cu fundul pe controller-ul ei preferat, ea se vede nevoită să cumpere unul nou.
Împreună cu Fred, merg la laboratorul de informatică al liceului Bracket Wood și caută un formidabil controller care să i se potrivească mănușă.

Însă, acolo ceva important se petrece. Apare dintr-odată Omul Misterios și după un scurt interogatoriu, în cadrul căruia cei doi trebuie să recunoască că sunt tocilari, iar bunele maniere nu trebuie uitate acasă, le oferă gratuit un super controller pentru a-l testa.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de David Baddiel.

Ajunși acasă și găsind controller-ul alături de o brățară, încep să-l testeze și deduc rapid că brățara este legată de controller, iar cel care o poartă este controlat de acesta. Nu mai stau pe gânduri și încep să profite de această bucățică de magie oferită.

Controller-ul de oameni îi va ajuta în numeroasele lor aventuri, în relațiile cu bătăușii, cu părinții și le va da o important lecție celor doi gemeni, pe care o veți afla, doar dacă veți citi.

Acestea fiind spune, mulțumesc pentru timpul acord.

Spor la citit o carte apetisantă și interesantă!

ACUM GĂSEȘTI CONTROLLER-UL DE OAMENI PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Consider că se împletesc de minune ilustrațiile cu scrisul. Acțiune te ține captivat până la final și simți că vrei și mai mult după ce termini cartea de citit. De asemenea, toate ideile sunt proaspete și originale, iar copii nu se vor plictisi citind. Cred că este un lucru important de menționat.

Aspecte Negative:

Nu am păreri negative cu privire la această carte.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.