Recenzie ” Crăciunozaurul ” de Tom Fletcher

de | ian. 12, 2022 | Cărți pentru Copii, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CRĂCIUNOZAURUL ARE REDUCERE PE:

Aţi vorbit vreodată-n rime?

Nuuu? Eu,da, vezi bine

Dară nu intotdeauna

Ca să nu ma-ntrec cu gluma…

Dacă îți place recenzia cărții CRĂCIUNOZAURUL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Tom Fletcher

„Crăciunozaurul” de Tom Fletcher  este pentru oricine iubeste Crăciunul si nu numai. Este o carte pentru copilul din tine. Este o carte pentru un copil ca tine! Te va face să râzi şi să cauţi repede pe cineva prin casă cu care să vorbeşti despre aventurile din carte!

Să facem cunoştinţă întâi şi-ntâi cu spiriduşii care vorbesc doar in rime! Opt la număr sunt pomeniţi in carte, cu nume unele mai amuzante decât altele – Trompeţica, Picăţica, Scânteioară.. deşi armata  ce îl ajută pe Moş Crăciun să se organizeze este numeroasă! Nu este greu de ghicit că unul din personajele principale este cel care dă si tiltul cărţii. Bun, bun, dar cine este el? De unde vine? Cum s-a ales cu acest nume? Sunt intrebări la care veţi afla răspunsul doar însoţindu-l pe Crăciunozaur in minunatele lui aventuri alături de William Trundle, alias William Rotiţă, alias Billyrobil si tatăl său, Bob Trundle.

Cel mai bun băiat din oraş face echipă cu Brenda Payne, cea mai rea fată din scoală. Cum devine posibil? Un copil mulţumit de tot ceea ce i-a oferit viaţa începe să-şi dorească imposibilul..Apoi îşi dă seama că dorinţele de Crăciun pot fi şi dorinţe pentru ceilalţi.  că dacă cei pe care îi avem aproape sunt fericiţi, atunci şi noi  vom fi! Când în adâncul sufletului eşti bun nu ai cum să nu laşi bunătatea sa învingă! Aşa se întâmplă şi cu William care renunţă la dorinţa lui, care ajunge să îşi  facă un nou prieten – pe cine oare? – dar care îl ajută şi pe tatăl său să-şi facă un prieten!

Este bine când totul se termină cu bine! Dar suspansul si emoţia ne însoţesc la fiecare pagină. Abia pe ultimele rânduri putem răsufla uşuraţi! Şi tot atunci putem spune: de-abia aştept să citesc următoarele aventuri ale Crăciunozaurului în  Crăciunozaurul şi Vrăjitoarea Iarnă – o altă carte a lui Tom Fletcher- cu acelaşi iubit dinozaur!

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CRĂCIUNOZAURUL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Crăciunozaurul
Autor: Tom Fletcher
An apariție : 2020
Editura: ARTHUR
Nr. Pagini: 360
Limba: Română
Gen Literar: Actiune, aventura
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 247

Alte recenzii de la Tom Fletcher:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este unul dintre liderii spirituali ai epocii noastre, care a insistat pe importanța momentului prezent. De regulă oamenii își lasă mintea să alerge printre amintiri, prin trecut sau să facă proiecții asupra viitorului și astfel ratează cel mai important...

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Fiecare carte scrisă de Colleen Hoover mi-a lăsat o impresie bună, indiferent de subiectul abordat. Dacă scrie o poveste de dragoste sau un thriller psihologic, știe să creeze ceva inedit, fără a fi clișeic. De data aceasta, autoarea a scris ceva cu totul diferit de...

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Conexiunea în fractal de Emil Străinu este o carte interesantă din domeniul parapsihologiei, dezvoltării personale și spirituale. Este oare nevoie pe piața de carte din România de o astfel de carte? Da, cu siguranță. Este nevoie ca omul să cunoască regulile și...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Ionescu este redactor Booknation.ro de 294 zile și a scris până acum 19 articole. Se află pe poziția 28 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Ionescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments