Recenzie ” Crăciunozaurul ” de Tom Fletcher

de | ian. 12, 2022 | Cărți pentru Copii, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CRĂCIUNOZAURUL ARE REDUCERE PE:

Aţi vorbit vreodată-n rime?

Nuuu? Eu,da, vezi bine

Dară nu intotdeauna

Ca să nu ma-ntrec cu gluma…

„Crăciunozaurul” de Tom Fletcher  este pentru oricine iubeste Crăciunul si nu numai. Este o carte pentru copilul din tine. Este o carte pentru un copil ca tine! Te va face să râzi şi să cauţi repede pe cineva prin casă cu care să vorbeşti despre aventurile din carte!

Să facem cunoştinţă întâi şi-ntâi cu spiriduşii care vorbesc doar in rime! Opt la număr sunt pomeniţi in carte, cu nume unele mai amuzante decât altele – Trompeţica, Picăţica, Scânteioară.. deşi armata  ce îl ajută pe Moş Crăciun să se organizeze este numeroasă! Nu este greu de ghicit că unul din personajele principale este cel care dă si tiltul cărţii. Bun, bun, dar cine este el? De unde vine? Cum s-a ales cu acest nume? Sunt intrebări la care veţi afla răspunsul doar însoţindu-l pe Crăciunozaur in minunatele lui aventuri alături de William Trundle, alias William Rotiţă, alias Billyrobil si tatăl său, Bob Trundle.

Cel mai bun băiat din oraş face echipă cu Brenda Payne, cea mai rea fată din scoală. Cum devine posibil? Un copil mulţumit de tot ceea ce i-a oferit viaţa începe să-şi dorească imposibilul..Apoi îşi dă seama că dorinţele de Crăciun pot fi şi dorinţe pentru ceilalţi.  că dacă cei pe care îi avem aproape sunt fericiţi, atunci şi noi  vom fi! Când în adâncul sufletului eşti bun nu ai cum să nu laşi bunătatea sa învingă! Aşa se întâmplă şi cu William care renunţă la dorinţa lui, care ajunge să îşi  facă un nou prieten – pe cine oare? – dar care îl ajută şi pe tatăl său să-şi facă un prieten!

Este bine când totul se termină cu bine! Dar suspansul si emoţia ne însoţesc la fiecare pagină. Abia pe ultimele rânduri putem răsufla uşuraţi! Şi tot atunci putem spune: de-abia aştept să citesc următoarele aventuri ale Crăciunozaurului în  Crăciunozaurul şi Vrăjitoarea Iarnă – o altă carte a lui Tom Fletcher- cu acelaşi iubit dinozaur!

 

Ți-a plăcut recenzia cărții CRĂCIUNOZAURUL?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Tom Fletcher

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CRĂCIUNOZAURUL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Crăciunozaurul
Autor: Tom Fletcher
An apariție : 2020
Editura: ARTHUR
Nr. Pagini: 360
Limba: Română
Gen Literar: Actiune, aventura
Publicată la 12.01.2022
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 11

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

Recenzie „Numele meu este altul” de Ramona Muller

Recenzie „Numele meu este altul” de Ramona Muller

Mi-am făcut o cafea tare. Am deschis larg geamul și am lăsat să intre aerul rece, îmbibat de aromele unei lungi ploi de vară. În casă e liniște și copila-mi doarme dusă. Este momentul perfect să-mi aleg o carte de pe raft și, pentru că am o stare de liniște lăuntrică,...

0 0 votes
Article Rating
Adriana Ionescu este redactor Booknation.ro de 159 zile și a scris până acum 12 articole. Se află pe poziția 30 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Adriana Ionescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments