🔥 CARTEA CRĂCIUNUL ÎN CELE MAI FRUMOASE POVESTIRI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

O carte numai bună de pus sub pomul de Crăciun!

În cazul în care doriți să vă reamintiți de copilărie sau pur și simplu doriți să citiți unui copilaș înainte de culcare o poveste, aceasta este una dintre cărțile pe care le căutați!

Un dar de care să te bucuri în tihnă, în așteptarea sărbătorii cu dulciuri și fulgi de zăpadă. S-au adunat aici comori de altădată pentru copii, părinți și bunici. Din ținuturi de vis sau din orașe adevărate, din păduri îndepărtate sau din case primitoare vin întâmplări și personaje ce povestesc Crăciunul cu un farmec cuceritor.

Așa că oprește timpul în loc, dragă cititorule, și citește cartea unei sărbători pentru a cărei magie depun mărturie, printre alții, Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde sau Arthur Conan Doyle!

Foarte ușor de citit și purtându-ne prin lumile fantastice ale copilăriei, această cărticică scurtă te poate colinda pe aripile unor tărâmuri demult uitate și poate neparcurse până acum. Eu una când mă gândesc la cărțile citite prin școala primară e imposibil ca Mark Twain să nu fie printre autorii aceia sau Charles Dickens care chiar și acum ca adult încă îi culeg scrierile de prin anticariate, librări sau biblioteci. Pentru a depăna amintirile copilăriei la o ceașcă de ciocolată caldă și o turtă dulce, alegeți cu drag și cu iubire o carte specială pentru a vă reaminti de toate creaturile și miturile în care cu toții obișnuiam să credem și citiți!

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Charles Dickens

Pentru una dintre operele sale, Charles Dickens spunea cu încântare: „M-am străduit, în această cărțulie stranie, să provoc Spiritul unei Idei, care să-i încurajeze pe cititorii mei să le placă de ei înșiși, sau unora de alții, sau de anotimp, sau de mine. Îmi doresc să le umple casele de bucurie și nimeni să n-o lase din mână. Prietenul și slujitorul lor credincios, C.D. “

Cărțile de neuitat ale copilăriei, capodoperele literaturii din toate timpurile reprezintă repere obligatorii în formarea gustului pentru lectură și în educația cititorilor mai mici și mai mari.

🔥 CARTEA CRĂCIUNUL ÎN CELE MAI FRUMOASE POVESTIRI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Crăciunul în Cele Mai Frumoase Povestiri
Autor: Charles Dickens
,
Mark Twain
,
Oscar Wilde
An apariție : 2013
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 200
Limba: Română
Gen Literar: Carti pentru copii
Publicată la 1.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Aspecte Pozitive:

În cazul în care doriți să vă reamintiți de copilărie sau pur și simplu doriți să citiți unui copilaș înainte de culcare o poveste, aceasta este una dintre cărțile pe care le căutați.

Avatar
Autor: Diana Costea
Diana e Erou Booknation.ro
Redactor de 415 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Costea