Recenzie „Crăciunul în cele mai frumoase povestiri” de Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde

de | apr. 1, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CRĂCIUNUL ÎN CELE MAI FRUMOASE POVESTIRI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

O carte numai bună de pus sub pomul de Crăciun!

În cazul în care doriți să vă reamintiți de copilărie sau pur și simplu doriți să citiți unui copilaș înainte de culcare o poveste, aceasta este una dintre cărțile pe care le căutați!

Un dar de care să te bucuri în tihnă, în așteptarea sărbătorii cu dulciuri și fulgi de zăpadă. S-au adunat aici comori de altădată pentru copii, părinți și bunici. Din ținuturi de vis sau din orașe adevărate, din păduri îndepărtate sau din case primitoare vin întâmplări și personaje ce povestesc Crăciunul cu un farmec cuceritor.

Așa că oprește timpul în loc, dragă cititorule, și citește cartea unei sărbători pentru a cărei magie depun mărturie, printre alții, Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde sau Arthur Conan Doyle!

Foarte ușor de citit și purtându-ne prin lumile fantastice ale copilăriei, această cărticică scurtă te poate colinda pe aripile unor tărâmuri demult uitate și poate neparcurse până acum. Eu una când mă gândesc la cărțile citite prin școala primară e imposibil ca Mark Twain să nu fie printre autorii aceia sau Charles Dickens care chiar și acum ca adult încă îi culeg scrierile de prin anticariate, librări sau biblioteci. Pentru a depăna amintirile copilăriei la o ceașcă de ciocolată caldă și o turtă dulce, alegeți cu drag și cu iubire o carte specială pentru a vă reaminti de toate creaturile și miturile în care cu toții obișnuiam să credem și citiți!

Pentru una dintre operele sale, Charles Dickens spunea cu încântare: „M-am străduit, în această cărțulie stranie, să provoc Spiritul unei Idei, care să-i încurajeze pe cititorii mei să le placă de ei înșiși, sau unora de alții, sau de anotimp, sau de mine. Îmi doresc să le umple casele de bucurie și nimeni să n-o lase din mână. Prietenul și slujitorul lor credincios, C.D. “

Cărțile de neuitat ale copilăriei, capodoperele literaturii din toate timpurile reprezintă repere obligatorii în formarea gustului pentru lectură și în educația cititorilor mai mici și mai mari.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CRĂCIUNUL ÎN CELE MAI FRUMOASE POVESTIRI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Charles Dickens sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CRĂCIUNUL ÎN CELE MAI FRUMOASE POVESTIRI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Crăciunul în Cele Mai Frumoase Povestiri
Autor: Charles Dickens
,
Mark Twain
,
Oscar Wilde
An apariție : 2013
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 200
Limba: Română
Gen Literar: Carti pentru copii
Publicată la 1.04.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te doresc” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ”Te doresc” de Jennifer L. Armentrout

Încă de când notam impresiile pe care mi le-am format în urma lecturii primului volum, gândul meu era doar la Te doresc. De ce? E simplu. E povestea cuplului meu preferat întâlnit pe parcursul acestei serii și abia așteptam să vă vorbesc despre el. În plus, e una...

Recenzie „Furiile inimii” de John Boyne

Recenzie „Furiile inimii” de John Boyne

Cyrill a fost adoptat la frageda vârstă de 3 zile de o familie înstărită. A dobândit un nume, dar nu și un tată și o mamă. Cei care l-au adoptat au un comportament și un stil de viață foarte excentric. Mama scrie, dar nu-și dorește celebritatea și urăște ca romanele...

Recenzie “Minciunile Femeilor” de Ludmila Ulițkaia

Recenzie “Minciunile Femeilor” de Ludmila Ulițkaia

Mici, nevinovate sau mari și gogonate - minciunile sunt o parte indispensabilă a existenței umane. Conform psihologilor, oamenii sunt învățați să mintă încă din copilărie. Uneori fiind constrânși de circumstanțe să recurgă la acest lucru, alteori din dorința de a fi...

0 0 votes
Article Rating
Diana este redactor Booknation.ro de 965 zile și a scris până acum 49 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments