Recenzie ”Cu el pentru totdeauna” de Katie McGarry

by | Dec 18, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CU EL PENTRU TOTDEAUNA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Rachel este o tănără care în aparențe are o viață perfectă, scumpă, trăind într-un lux pe care mulți și l-ar dori alături de frații ei care o protejează necondiționat.

Rachel trebuie să fie fata perfectă pentru mama ei care adoră moda și care o ia peste tot pe fiica ei la cumpărături și la speech-uri cu oameni importanți. Dar marea ei iubire se rezumă la mașini. Adoră senzația dată de acestea, adoră sunetul motorului, adoră viteza și adoră că așa poate să fie ea însăși. Printre minciunile pe care trebuie să le spună mereu în fața familiei ei se numără două secrete noi: participarea la curse ilegale cu Mustangul ei GT și Isaiah Walker.

Isaiah walker este tot ceea ce Rachel ar trebui să ocolească. Este băiatul tatuat care aduce belele, băiatul de cartier periculos care se încurcă cu bătăi, lucruri ilegale și adrenalină. Dar nimic nu mai contează când Isaiah o salvează pe Rachel de la o cursă ilegală și fug de poliție.

Pentru Isaiah Rachel arată ca un înger în întunericul din viața lui însă cei doi fac parte din lumi total diferite. Luxul în care trăiește Rachel este opusul vieții mizere pe care Isaiah o duce cu prietenul său într-un apartament mic și murdar închiriat cu puțini bani.

Seara în care s-au cunoscut a lăsat asupra lor o amprentă și o belea. Acum atracția dintre ei este mult mai puternică dar amandoi se află într-o situație din care nu se știe cum sau dacă vor scăpa prea curând. Sau nevătămați.

Viețile lor erau oricum complicate iar Rachel trebuie să țină relația cu Isaiah ascunsă de toată familia ei pentru că ea știe că nimeni nu l-ar accepta și s-ar lăsa ghidați de aparențe.

Isaiah are nevoie de timp să rezolve problma în care s-au băgat dar problemele nu încetează să apară. El a ajuns să o iubească dar ce poate acesta să îi ofere în afară de protecția și dragostea lui?

Când totul pare că s-a rezolvat, viața încearcă să o ia pe Rachel de lângă el într-un mod sfâșietor. Viața celor doi este pusă în pericol. Destinul pare să îi despartă pentru totdeauna… Vor supraviețui în fața morții, vor sfida universul? Când viața atârnă de un fir de ață, tot ce mai rămâne este speranța care se stinge în fiecare secundă tot mai mult.

Penultimul volum al seriei mi-a plăcut aproape cel mai mult iar Rachel cea nonconformistă și specială mi-a furat inima și m-a făcut să o ador. Am citit acest volum într-o perioadă grea din viața mea iar povestea ei mi s-a strecurat în inimă și m-am regăsit atât de mult în ea încât am știut că îi voi da un punctaj mare.

Poate că este o simplă poveste de dragoste dar este specială iar Rachel și Isaiah sunt dovada faptului că iubirea este sinceră și necondiționată, că nu contează nimic decât felul în care bat două inimi.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CU EL PENTRU TOTDEAUNA?

Vezi toată lista de cărți scrise de Katie McGarry sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CU EL PENTRU TOTDEAUNA CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Cu El Pentru Totdeauna
Autor: Katie McGarry
An apariție : 2015
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 440
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 18.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Am citit câteva recenzii la cărțile lui Llosa prin online și m-am întărâtat nițel. Mi-a fost frică de o dezamăgire când am început Sărbătoarea Țapului, dar n-a fost cazul. Scrie în forță Llosa, scrie trivial și vulgar, e brutal și misogin, sfâșie inima, își bate joc...

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 360 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments