Recenzie ”Cu el pentru totdeauna” de Katie McGarry

de | dec. 18, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CU EL PENTRU TOTDEAUNA ARE REDUCERE PE:

Rachel este o tănără care în aparențe are o viață perfectă, scumpă, trăind într-un lux pe care mulți și l-ar dori alături de frații ei care o protejează necondiționat.

Rachel trebuie să fie fata perfectă pentru mama ei care adoră moda și care o ia peste tot pe fiica ei la cumpărături și la speech-uri cu oameni importanți. Dar marea ei iubire se rezumă la mașini. Adoră senzația dată de acestea, adoră sunetul motorului, adoră viteza și adoră că așa poate să fie ea însăși. Printre minciunile pe care trebuie să le spună mereu în fața familiei ei se numără două secrete noi: participarea la curse ilegale cu Mustangul ei GT și Isaiah Walker.

Isaiah walker este tot ceea ce Rachel ar trebui să ocolească. Este băiatul tatuat care aduce belele, băiatul de cartier periculos care se încurcă cu bătăi, lucruri ilegale și adrenalină. Dar nimic nu mai contează când Isaiah o salvează pe Rachel de la o cursă ilegală și fug de poliție.

Pentru Isaiah Rachel arată ca un înger în întunericul din viața lui însă cei doi fac parte din lumi total diferite. Luxul în care trăiește Rachel este opusul vieții mizere pe care Isaiah o duce cu prietenul său într-un apartament mic și murdar închiriat cu puțini bani.

Dacă îți place recenzia cărții CU EL PENTRU TOTDEAUNA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Katie McGarry

Seara în care s-au cunoscut a lăsat asupra lor o amprentă și o belea. Acum atracția dintre ei este mult mai puternică dar amandoi se află într-o situație din care nu se știe cum sau dacă vor scăpa prea curând. Sau nevătămați.

Viețile lor erau oricum complicate iar Rachel trebuie să țină relația cu Isaiah ascunsă de toată familia ei pentru că ea știe că nimeni nu l-ar accepta și s-ar lăsa ghidați de aparențe.

Isaiah are nevoie de timp să rezolve problma în care s-au băgat dar problemele nu încetează să apară. El a ajuns să o iubească dar ce poate acesta să îi ofere în afară de protecția și dragostea lui?

Când totul pare că s-a rezolvat, viața încearcă să o ia pe Rachel de lângă el într-un mod sfâșietor. Viața celor doi este pusă în pericol. Destinul pare să îi despartă pentru totdeauna… Vor supraviețui în fața morții, vor sfida universul? Când viața atârnă de un fir de ață, tot ce mai rămâne este speranța care se stinge în fiecare secundă tot mai mult.

Penultimul volum al seriei mi-a plăcut aproape cel mai mult iar Rachel cea nonconformistă și specială mi-a furat inima și m-a făcut să o ador. Am citit acest volum într-o perioadă grea din viața mea iar povestea ei mi s-a strecurat în inimă și m-am regăsit atât de mult în ea încât am știut că îi voi da un punctaj mare.

Poate că este o simplă poveste de dragoste dar este specială iar Rachel și Isaiah sunt dovada faptului că iubirea este sinceră și necondiționată, că nu contează nimic decât felul în care bat două inimi.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CU EL PENTRU TOTDEAUNA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: CU EL PENTRU TOTDEAUNA
Autor: Katie McGarry
An apariție : 2015
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 440
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 442

Alte recenzii de la Katie McGarry:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1100 zile și a scris până acum 264 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments