Recenzie ”Destine la limită” de Katie McGarry

de | iul. 31, 2020 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

Titlu: Destine la limită

Autor: Katie McGarry

An apariție: 2013

Editura: Epica

Număr de pagini: 432

”Destine la limită” este o carte romance despre iubire, încredere, speranță. Acest roman surprinde povestea lui Echo și a lui Noah, spusă din ambele perspective. Astfel, lectorii pot empatiza cu ambii protagoniști.

Echo și Noah sunt doi tineri care visează o viață normală. Ei nu mai cred că viața le va surâde și lor într-o zi până când cei doi nu se regăsesc. Se îndrăgostesc și își iau putere unul de la celălat pentru a merge mai departe.

Echo este o tânără care a suferit foarte mult după moartea fratelui său. Ca și cum asta nu a fost de ajuns, ea a fost și victima unui accident care a lăsat-o cu cicatrice fizice, dar și psihice.

Lumea lui Noah se prăbușește o dată cu moartea părinților săi. Atât cât și frații săi devin victima destinului fiind plasați dintr-un cămin în altul, devenind rebel și pierzându-și încrederea de sine.

Povestea de dragoste care se leagă între cei doi este foarte emoționantă, intensă. Relația lor a evoluat destul de repede, cei doi acceptându-se reciproc. Finalul este superb și mi-a plăcut la nebunie. Cam toate cărțile de la editura Epica îmi plac, iar ”Destine la limită” se numără printre preferatele mele.

Acest roman este o lectură ușoară, pe care o poți citi oricând și care cu siguranță va reuși să vă aducă zâmbetul pe buze.


”Totul în viața ei era în flux continuu și avea nevoie de forță. De statornicie și de stabilitate. Curios lucru, pe toate trei și le găsise la mine. Cine-ar fi crezut că aș fi genul de persoană pe care te poți baza?”


Titlu: DESTINE LA LIMITĂ
Autor: Katie McGarry
An apariție : 2012
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 539

Alte recenzii de la Katie McGarry:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Ultimul diavol care trebuie să moară” de Richard Osman
Recenzie „Ultimul diavol care trebuie să moară” de Richard Osman

Cu acest volum se încheie o serie care mie mi-a plăcut enorm, pentru că a oferit cititorilor altceva, o perspectiva diferită asupra vieții după vârsta de 70 de ani, atunci când mulți cred că viața stagnează. Eh, personajele noastre ne-au arătat ce înseamnă să te...

Recenzie „Cartea Cazurilor Nerezolvate” de Simone St. James
Recenzie „Cartea Cazurilor Nerezolvate” de Simone St. James

În ultima perioadă mi-am dorit să găsesc un Thriller bun, pentru că am avut parte doar de experiențe nefericite. Știam că cei de la Editura CSP mă puteau scoate din acest impas, pentru că au niște cărți extrem de bune, care chiar să îți aducă aminte de ce îți place să...

Recenzie ”Cât timp înfloresc lămâii” de Zoulfa Katouh
Recenzie ”Cât timp înfloresc lămâii” de Zoulfa Katouh

Recunosc că am fost atrasă de această carte după niște impulsuri superficiale, începând de la faptul că a fost foarte dezbătută în mediul literar și terminând cu titlul și coperta, care erau de adăugat la colecție, ambele. Însă, subiectele majore relatate în această...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase a fost redactor Booknation.ro și a scris 75 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments