Recenzie ”Destine la limită” de Katie McGarry

by | Jul 31, 2020 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DESTINE LA LIMITĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: Destine la limită

Autor: Katie McGarry

An apariție: 2013

Editura: Epica

Număr de pagini: 432

”Destine la limită” este o carte romance despre iubire, încredere, speranță. Acest roman surprinde povestea lui Echo și a lui Noah, spusă din ambele perspective. Astfel, lectorii pot empatiza cu ambii protagoniști.

Echo și Noah sunt doi tineri care visează o viață normală. Ei nu mai cred că viața le va surâde și lor într-o zi până când cei doi nu se regăsesc. Se îndrăgostesc și își iau putere unul de la celălat pentru a merge mai departe.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Katie McGarry

Echo este o tânără care a suferit foarte mult după moartea fratelui său. Ca și cum asta nu a fost de ajuns, ea a fost și victima unui accident care a lăsat-o cu cicatrice fizice, dar și psihice.

Lumea lui Noah se prăbușește o dată cu moartea părinților săi. Atât cât și frații săi devin victima destinului fiind plasați dintr-un cămin în altul, devenind rebel și pierzându-și încrederea de sine.

Povestea de dragoste care se leagă între cei doi este foarte emoționantă, intensă. Relația lor a evoluat destul de repede, cei doi acceptându-se reciproc. Finalul este superb și mi-a plăcut la nebunie. Cam toate cărțile de la editura Epica îmi plac, iar ”Destine la limită” se numără printre preferatele mele.

Acest roman este o lectură ușoară, pe care o poți citi oricând și care cu siguranță va reuși să vă aducă zâmbetul pe buze.


”Totul în viața ei era în flux continuu și avea nevoie de forță. De statornicie și de stabilitate. Curios lucru, pe toate trei și le găsise la mine. Cine-ar fi crezut că aș fi genul de persoană pe care te poți baza?”


🔥 CARTEA DESTINE LA LIMITĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Destine La Limită
Autor: Katie McGarry
An apariție : 2012
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 31.07.2020
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 113 zile și a scris până acum 55 articole. Se află pe poziția 22 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments