Recenzie ”Destine la limită” de Katie McGarry

de | iul. 31, 2020 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DESTINE LA LIMITĂ ARE REDUCERE PE:

Titlu: Destine la limită

Autor: Katie McGarry

An apariție: 2013

Editura: Epica

Dacă îți place recenzia cărții DESTINE LA LIMITĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Katie McGarry

Număr de pagini: 432

”Destine la limită” este o carte romance despre iubire, încredere, speranță. Acest roman surprinde povestea lui Echo și a lui Noah, spusă din ambele perspective. Astfel, lectorii pot empatiza cu ambii protagoniști.

Echo și Noah sunt doi tineri care visează o viață normală. Ei nu mai cred că viața le va surâde și lor într-o zi până când cei doi nu se regăsesc. Se îndrăgostesc și își iau putere unul de la celălat pentru a merge mai departe.

Echo este o tânără care a suferit foarte mult după moartea fratelui său. Ca și cum asta nu a fost de ajuns, ea a fost și victima unui accident care a lăsat-o cu cicatrice fizice, dar și psihice.

Lumea lui Noah se prăbușește o dată cu moartea părinților săi. Atât cât și frații săi devin victima destinului fiind plasați dintr-un cămin în altul, devenind rebel și pierzându-și încrederea de sine.

Povestea de dragoste care se leagă între cei doi este foarte emoționantă, intensă. Relația lor a evoluat destul de repede, cei doi acceptându-se reciproc. Finalul este superb și mi-a plăcut la nebunie. Cam toate cărțile de la editura Epica îmi plac, iar ”Destine la limită” se numără printre preferatele mele.

Acest roman este o lectură ușoară, pe care o poți citi oricând și care cu siguranță va reuși să vă aducă zâmbetul pe buze.


”Totul în viața ei era în flux continuu și avea nevoie de forță. De statornicie și de stabilitate. Curios lucru, pe toate trei și le găsise la mine. Cine-ar fi crezut că aș fi genul de persoană pe care te poți baza?”


🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DESTINE LA LIMITĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: DESTINE LA LIMITĂ
Autor: Katie McGarry
An apariție : 2012
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 242

Alte recenzii de la Katie McGarry:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 1024 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments