Recenzie ”Mai puternici împreună” de Katie McGarry

de | dec. 16, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ ARE REDUCERE PE:

Haley Williams este fostă campioană națională de kickboxing iar în prezent practică artele marțiale mixte. Ea are răni adânci ce au împins-o să își schimbe viața și să se implice în lupte.

West Young este un tănâr de bani gata, un tip complicat care se pare că face orice ca să ajungă un pericol și ca să atragă asupra sa problemele. Când el se întâlnește cu Haley în cartierul ei rău-famat, acesta o salvează de agresiunea care urma să vină din cauza a doi derbedei ce o încolțiseră.

Însă West pierde lupta cu ei iar când se trezește inconștient pe asflat, Haley este acolo la fel de frumoasă și de nevătămată cum era înainte ca el să îi sară în ajutor.

După câteva zile, destinele lor se ciocnesc în noul liceu la care West a fost transferat după exmatricularea de la unul dintre cele mai bune licee din oraș. Când agresorii lui Haley apar în peisaj, West riscă totul iar după lungi amenințări și provocări, West planifică o bătaie în ringul de box peste fix două luni de zile ca și revanșă pentru cei cu care s-au întâlnit în prima seară în cartier. Dar Haley este îngrozită pentru că știe că West nu va putea câștiga.

Dacă îți place recenzia cărții MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Katie McGarry

Așa că Haley face promisiunea de a-l antrena pe West pentru a câștiga lupta, deși și-a promis să stea departe de ring și de orice tip care este atras de lupte. Din prima clipă, se vede că West are boxul în sânge iar acest lucru o înspăimântă foarte rău. Exact așa începuse totul și cu Matt…dar cum ar putea ea să țină relația cu frumosul West Young doar în limitele ringului?

Haley nu știa cine este West Young atunci când l-a luat acasă și când a început să îl antreneze iar când relația lor a avansat la un alt nivel, este deja mult prea târziu.

Viețile lor oscilează între urcușuri și căderi dureroase iar când adevărul iese la iveală, West este gata să renunțe la ea. Dar oare de ce? Cum se va termina povestea dintre două persoane care fac parte din lumi diferite dar ale căror inimi au ales să se unească și nu mai vor să bată vreodată pentru altcineva?

Seria se încheie în mare fel cu Haley și West iar totul este atât de înduioșător, însă cel mai mult am apreciat felul în care personajele feminine au fost construite în această serie. Atipice, puternice, care sparg tiparele și care ies din rutină.

Totul este incendiar iar dacă vreți o carte diferită de tipicele povești de dragoste, Mai puternici împreună este romanul perfect! Suspans, dragoste, dramă și suferință într-o singură poveste!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ
Autor: Katie McGarry
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 474
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 357

Alte recenzii de la Katie McGarry:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1100 zile și a scris până acum 264 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments