Recenzie ”Mai puternici împreună” de Katie McGarry

by | Dec 16, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Haley Williams este fostă campioană națională de kickboxing iar în prezent practică artele marțiale mixte. Ea are răni adânci ce au împins-o să își schimbe viața și să se implice în lupte.

West Young este un tănâr de bani gata, un tip complicat care se pare că face orice ca să ajungă un pericol și ca să atragă asupra sa problemele. Când el se întâlnește cu Haley în cartierul ei rău-famat, acesta o salvează de agresiunea care urma să vină din cauza a doi derbedei ce o încolțiseră.

Însă West pierde lupta cu ei iar când se trezește inconștient pe asflat, Haley este acolo la fel de frumoasă și de nevătămată cum era înainte ca el să îi sară în ajutor.

După câteva zile, destinele lor se ciocnesc în noul liceu la care West a fost transferat după exmatricularea de la unul dintre cele mai bune licee din oraș. Când agresorii lui Haley apar în peisaj, West riscă totul iar după lungi amenințări și provocări, West planifică o bătaie în ringul de box peste fix două luni de zile ca și revanșă pentru cei cu care s-au întâlnit în prima seară în cartier. Dar Haley este îngrozită pentru că știe că West nu va putea câștiga.

Așa că Haley face promisiunea de a-l antrena pe West pentru a câștiga lupta, deși și-a promis să stea departe de ring și de orice tip care este atras de lupte. Din prima clipă, se vede că West are boxul în sânge iar acest lucru o înspăimântă foarte rău. Exact așa începuse totul și cu Matt…dar cum ar putea ea să țină relația cu frumosul West Young doar în limitele ringului?

Haley nu știa cine este West Young atunci când l-a luat acasă și când a început să îl antreneze iar când relația lor a avansat la un alt nivel, este deja mult prea târziu.

Viețile lor oscilează între urcușuri și căderi dureroase iar când adevărul iese la iveală, West este gata să renunțe la ea. Dar oare de ce? Cum se va termina povestea dintre două persoane care fac parte din lumi diferite dar ale căror inimi au ales să se unească și nu mai vor să bată vreodată pentru altcineva?

Seria se încheie în mare fel cu Haley și West iar totul este atât de înduioșător, însă cel mai mult am apreciat felul în care personajele feminine au fost construite în această serie. Atipice, puternice, care sparg tiparele și care ies din rutină.

Totul este incendiar iar dacă vreți o carte diferită de tipicele povești de dragoste, Mai puternici împreună este romanul perfect! Suspans, dragoste, dramă și suferință într-o singură poveste!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ?

Vezi toată lista de cărți scrise de Katie McGarry sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Mai Puternici împreună
Autor: Katie McGarry
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 474
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 16.12.2020
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 359 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments