Recenzie „Cu el pentru totdeauna” de Katie McGarry

de | ian. 11, 2019 | Dragoste, Literatură Contemporană, noaff, Recenzii cărți

M-am îndrăgostit de această serie și o citesc cu o viteză amețitoare. Deci au trecut ani buni de când am terminat „Destine la Limită”, am rămas cu povestea lui Noah și Echo în minte, pentru mesajul puternic pe care autoarea l-a transmis și pentru povestea frumoasă pe care a construit-o în jurul lor. Mi-au plăcut și personajele secundare, mai ales Isaiah, care mi s-a părut un băiat extrem de protector și de sufletist. Atunci când am auzit că volumul 3 îi este dedicat, nu puteam să ratez șansă de a încerca să-l cunosc mai bine și eram în același timp și foarte curioasă de anumite lucruri care implicau viața lui amoroasă.

„Cu el pentru totdeauna” de Katie McGarry este cartea mea preferată din serie, pentru că a reușit să mă impresioneze și a devansat cu ușurință „Destine la Limită”. Nu știu dacă toată lumea simte așa, însă eu am fost foarte încântată de poveste și mi s-a părut extrem de reușită. Mi-a adus aminte de mai multe cărți, de la „Intimidare” de Penelope Douglas, la „Chimie Perfectă” de Simone Elkeles și cred că a fost un mix reușit.

Vorbim aici în primul rând despre eroi diferiți, ce fac parte din diferite paturi sociale. Cum suntem obișnuiți în 90% dintre cazuri, el este sărac, ea este bogată:) Dar să o luăm încet… Rachel este o fată frumoasă, cu o familie extrem de înstărită, obișnuită cu luxul și școlile private. Atunci când aceasta pășește de bună voie într-o lume mai periculoasă și riscă să își pună viața în pericol, Isaiah, un băiat sărac, însă extrem de chipeș și plin de tatuaje, este cucerit de frumusețea ei și simte dorința de a o proteja. Împreună sunt prinși în multe aventuri periculoase, ce implică șantaj, amenințări și curse de mașini, însă mai important decât lucrurile rele sunt lucrurile frumoase care îi unesc.

Povestea pe care Katie McGarry o creionează este foarte îndrăzneață și cred că este cea mai plină de adrenalină și de neprevăzut din multe cărți pe care i le-am citit. Se vede că îi place foarte mult de Isaiah și a decis să îi dedice o carte exact pentru personalitatea lui, uneori tandră, uneori vulcanică. În el zace un zbucium interior, pentru că își cunoaște poziția în societate și în viața și constant se simte mai prejos decât Rachel. Chiar dacă știe acest lucru, nu poate sta deoparte, pentru că dragostea îl atrage din ce în ce mai mult spre ea. Mulțumesc Libris.ro pentru carte.

„Cu el pentru totdeauna” este o carte de suspans, cu o poveste de dragoste care știi că este interzisă, însă în inima ta este mai mult decât posibilă. Două suflete diferite se întâlnesc și se iubesc, deși lumea întreagă le este împotrivă. Sincer, ca idee de cuplu, Katie nu a spart tiparele, așa cum ne-a obișnuit, însă pentru intrigă se vede că a dorit să construiască ceva diferit, cu o mare doză de adrenalină și maturitate. Recomand din suflet toată seria, în special această carte, fiind cu totul și cu totul deosebită față de restul.

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: CU EL PENTRU TOTDEAUNA
Autor: Katie McGarry
An apariție : 2015
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 447
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 581

Alte recenzii de la Katie McGarry:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 2195 zile și a scris până acum 501 articole. Se află pe poziția 2 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments