Recenzie Cum iubesc bărbații de Mihaela Rădulescu

Titlu: Cum Iubesc Bărbații
Autor: Mihaela Rădulescu
An apariție : 2014
Editura: Polirom
Nr. Pagini: 248
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 11.03.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA CUM IUBESC BĂRBAȚII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

cum iubesc barbatii

Cea de-a patra carte semnată de Mihaela Rădulescu – Cum iubesc bărbații se vrea a fi un fel de inventar “al momentelor de fericire dintre un bărbat și o femeie”. Și, pe alocuri reușește…

În unele texte, chiar reușești să surprinzi emoțiile stârnite de diverși bărbați autoarei. Unul avea grijă ca ei să nu-i lipsească nimic, altul îi împletea codițe bizare în vreme ce altul o iubea pentru momentele în care era o femeie normală și nu diva de la TV.  Scopul cărții este de a prezenta două lumi care înțeleg iubirea.

 “Cum iubesc bărbații nu e un studiu despre ei, ci mai mult despre noi, femeile care vrem sa fim iubite și avem atâtea de dăruit” – așa prezintă Mihaela Rădulescu această carte. Și, după cum am spus și mai sus, pe alocuri reușește – unele texte sunt exact la țintă. Însă, titlul este unul înșelător… cartea e, într-adevăr, o colecție de întâmplări și emoții, însă nu toate au tema așteptată de cititori. Pe lângă textele deja menționate, altele fac referire la diverse aspecte mai banale sau nu ale vieții.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Mihaela Rădulescu.

După cum ne-a obișnuit autoarea, unele texte sunt reușite… însă altele mi s-au părut exagerat de frivole, da diva iese la suprafață – nu spun că nu sunt persoane ce au nevoie de anumite lecții de stil, însă, anumite lucruri sunt exagerate. Din cum o cunosc de la TV, mă așteptam ca Mihaela Rădulescu să ne dezvăluie mai multe din experiența ei, dar de data asta am fost puțin dezamăgită!

Spre deosebire de celelalte cărți, aș recomanda Cum iubesc bărbații doar fanilor autoarei. Cu toate acestea, e o lectură ușoară (cum altfel) și… mondenă.

🔥 CARTEA CUM IUBESC BĂRBAȚII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O lectură interesantă, pentru oameni deschiși la minte.

Aspecte Negative:

Titlul este puțin înșelător. Nu toate texte tratează subiectul la care cititorii se așteaptă și, în vreme ce unele texte sunt interesante, ba chiar profunde, altele sunt de-a dreptul frivole.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.