Recenzie Întreabă-mă orice de Mihaela Rădulescu

Titlu: Întreabă-mă Orice
Autor: Mihaela Rădulescu
An apariție : 2011
Editura: Polirom
Nr. Pagini: 208
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 11.03.2015
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA ÎNTREABĂ-MĂ ORICE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Intreaba-ma oriceIdeea de la care pornește cea de-a treia carte a Mihaelei Rădulescu este aceea că “semnul întrebării e semnul evoluției”. Întreabă-mă orice e un fel de carte-oracol, o invitație la autocunoaștere. E o carte ce nu doar se citește, se trăiește, se scrie de fiecare cititor în parte.

Cugetările autoarei, poveștile mai îndrăznețe, trăirile și… absolut toate textele din carte sunt continuate de o serie de întrebări legate de tema textului respectiv. Fiecare dintre cele 425 de întrebări sunt urmate de un spațiu alb astfel încât fiecare cititor își poate nota propriile răspunsuri, construind astfel o carte unică!

Întreabă-mă orice e o carte unică, interactivă, inovativă. Prin intermediul ei nu o cunoști pe Mihaela Rădulescu, ci, mai degrabă, te cunoști pe tine! În timp, poți reveni asupra răspunsurilor, poți vedea cât te-ai schimbat sau nu! Cred că asta e ce am apreciat cel mai mult la această carte – e o carte ce îți pune mintea la contribuție, dar într-un mod în care, în cele din urmă, vei ajunge să te descoperi pe tine!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Mihaela Rădulescu.

După cum spune și autoarea, Întreabă-mă orice “nu e un test psihologic, nu e o carte de citit pagina cu pagina, ca un roman, cu nerăbdarea de a ajunge la final. O poți deschide zilnic, la întâmplare, poposind, ca pe o bancă în parc, la fiecare întrebare inedită, la fiecare întrebare pe care nu ți-a pus-o nimeni, niciodată, respirând aerul curat al sincerității. Cine își răspunde onest ți abrupt lui însuși este cel mai câștigat…” (Mihaela Rădulescu la Bookfest 2011)

 Întreabă-mă orice este o carte ce îți dovedește cât de multe schimbări poate atrage un răspuns. O recomand tuturor celor dornici să se (re)descopere și/sau (re)inventeze! Atenție însă, nu e o carte pentru pudibonzi – unele întrebări sunt mai… deocheate!

🔥 CARTEA ÎNTREABĂ-MĂ ORICE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O carte inedită. Nu e o carte despre autoare, ci o carte despre cititor. E un fel de oracol însoțit de texte frumoase!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.