Recenzie Întreabă-mă orice de Mihaela Rădulescu

by | Mar 11, 2015 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNTREABĂ-MĂ ORICE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Intreaba-ma oriceIdeea de la care pornește cea de-a treia carte a Mihaelei Rădulescu este aceea că “semnul întrebării e semnul evoluției”. Întreabă-mă orice e un fel de carte-oracol, o invitație la autocunoaștere. E o carte ce nu doar se citește, se trăiește, se scrie de fiecare cititor în parte.

Cugetările autoarei, poveștile mai îndrăznețe, trăirile și… absolut toate textele din carte sunt continuate de o serie de întrebări legate de tema textului respectiv. Fiecare dintre cele 425 de întrebări sunt urmate de un spațiu alb astfel încât fiecare cititor își poate nota propriile răspunsuri, construind astfel o carte unică!

Întreabă-mă orice e o carte unică, interactivă, inovativă. Prin intermediul ei nu o cunoști pe Mihaela Rădulescu, ci, mai degrabă, te cunoști pe tine! În timp, poți reveni asupra răspunsurilor, poți vedea cât te-ai schimbat sau nu! Cred că asta e ce am apreciat cel mai mult la această carte – e o carte ce îți pune mintea la contribuție, dar într-un mod în care, în cele din urmă, vei ajunge să te descoperi pe tine!

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mihaela Rădulescu

După cum spune și autoarea, Întreabă-mă orice “nu e un test psihologic, nu e o carte de citit pagina cu pagina, ca un roman, cu nerăbdarea de a ajunge la final. O poți deschide zilnic, la întâmplare, poposind, ca pe o bancă în parc, la fiecare întrebare inedită, la fiecare întrebare pe care nu ți-a pus-o nimeni, niciodată, respirând aerul curat al sincerității. Cine își răspunde onest ți abrupt lui însuși este cel mai câștigat…” (Mihaela Rădulescu la Bookfest 2011)

 Întreabă-mă orice este o carte ce îți dovedește cât de multe schimbări poate atrage un răspuns. O recomand tuturor celor dornici să se (re)descopere și/sau (re)inventeze! Atenție însă, nu e o carte pentru pudibonzi – unele întrebări sunt mai… deocheate!

🔥 CARTEA ÎNTREABĂ-MĂ ORICE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Întreabă-mă Orice
Autor: Mihaela Rădulescu
An apariție : 2011
Editura: POLIROM
Nr. Pagini: 208
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 11.03.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O carte inedită. Nu e o carte despre autoare, ci o carte despre cititor. E un fel de oracol însoțit de texte frumoase!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Diana Elena Neaţă este redactor Booknation.ro de 2095 zile și a scris până acum 235 articole. Se află pe poziția 6 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments