🔥 CARTEA DESPRE LUCRURILE SIMPLE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

despre lucrurile simple

Nu cred că mai e nevoie să v-o prezint pe Mihaela Rădulescu. Apreciată sau, dimpotrivă, criticată – “Răduleasca” e una din cele mai puternice voci din mass-media actuală. Controversata vedetă de televiziune a scris până la ora actuală nu mai puțin de patru cărți ce s-au bucurat de mare succes la public, mai ales la partea feminină a acestuia.

Despre lucrurile simple este prima sa carte. După cum poate fi dedus din titlu, este un volum de eseuri menit să ne amintească de lucrurile cu adevărat importante în viață – acele lucruri mărunte de care adesea uităm să ne bucurăm pentru că ne lăsăm prinși în mrejele grijilor cotidiene.

Despre lucrurile simple e o carte despre sentimente, despre bucurii, despre oameni sau lucruri dragi, despre vise și visuri, despre lectură. Însă, tot aici se vom găsi și texte despre copii de bani gata sau despre “decolteul adânc al politicii”. E o carte pe care, în mare, o citești cu sufletul – recunosc, unele pasaje parcă vorbeau despre chestii ce țin mai mult de femeia modernă și nu de lucrurile simple…

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Mihaela Rădulescu

Însă, per total m-a captivat… până la urmă, e o carte pentru femei, despre femei. O carte ce creionează un fel de  “autoportret al Mihaelei, scris cu sinceritate și extrem de asumat – pentru că Mihaela nu numai că are opinii, dar le și expune fără nici o teamă, fără pic de menajamente, nici față de ea și nici față de subiecții sau faptele despre care scrie. Te invită în lumea ei, care, controversată sau nu, este una aparte, fascinantă, la care privești cu răsuflarea tăiată pentru că nu știi niciodată ce va fi… next.” (Roxana Voloseniuc)

Și, da, Despre lucrurile simple, nu-i vreo scriere beletristică, mai ales după standardele unora. E pur și simplu o carte despre viață din care e posibil să și rămâi cu ceva.

🔥 CARTEA DESPRE LUCRURILE SIMPLE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Despre Lucrurile Simple
Autor: Mihaela Rădulescu
An apariție : 2013
Editura: POLIROM
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 7.03.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O lectură ușoară, dar caldă - în mare. O carte despre micile bucurii ale vieții ce sunt estompate, pe nedrept, de marile griji ale vieții.

Aspecte Negative:

Deși tema principală sunt lucrurile simple, adesea aveam impresia că problemele femeii moderne sunt aduse în prim-plan, anumite lucruri părâdu-mi-se tratate cu superficialitatea specifică divelor.

Avatar
Autor: Diana Elena Neaţă
Diana Elena e Redactor Foarte Activ
Redactor de 2055 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă