Recenzie „Dialoguri cu Sufletul” de Anida Lasto

de | mai 7, 2018 | Beletristică, Dragoste, Memorii, Mister, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA DIALOGURI CU SUFLETUL ARE REDUCERE PE:

„Te-ai gândit la dor în tot pustiul pe care te-ai decis să-l conturezi între noi?”

În această notă începe călătoria alături de Ella, o călătorie plină de durere, suspine, întrebări și dialoguri.

Ella trece de la o poveste de dragoste plină de aventură, necalculată și pasională la suspine și durere. După ce se aruncă fără să gândească prea mult într-o poveste pe care nu are control să o scrie, ajunge să se îndepărteze de ea atât de mult încât moartea i se pare cea mai ușoară cale de scăpare.

Am trecut împreună cu Ella prin dialoguri cu mine, cred că fiecare dintre noi am trecut prin durerea creată de pierderea unei iubiri și am uitat să ne mai iubim pe noi, am mai uitat să ne ascultăm sufletul și am fi făcut orice pentru a putea opri durerea insuportabilă de pierdere.

Dacă îți place recenzia cărții DIALOGURI CU SUFLETUL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Anida Lasto

În acele momente de durere la fel ca și Ella ajungem să nu ne ascultăm sufletul, să nu mai vedem un viitor, ci tot ce putem simți este durerea creată de trecut, iar prezentul devine un necunoscut.

Prin această carte nu doar am simțit că am un dialog cu mine, am simțit că am un dialog sincer și fără paravane cu autoare, care te ajută să te găsești, să îți găsești sufletul, să înveți să te iubești și accepți că iubirea nu este doar lapte și miere. Că iubirea te poate lăsa gol și pierdut dacă nu înveți să ai dialog cu tine.

O carte ce trebuie citită în liniște, doar tu cu tine, trebuie să îți dai voie să înțelegi povestea lui Ella.

„Trebuie să învățăm să ne iubim pe noi înșine înainte de a putea suporta eternitatea morții”

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DIALOGURI CU SUFLETUL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Dialoguri Cu Sufletul
Autor: Anida Lasto
An apariție : 2017
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 135
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1143

Alte recenzii de la Anida Lasto:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 2082 zile și a scris până acum 801 articole. Se află pe poziția 1 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments