Recenzie „Dialoguri cu Sufletul” de Anida Lasto

by | May 7, 2018 | Beletristică, Dragoste, Memorii, Mister, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA DIALOGURI CU SUFLETUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

„Te-ai gândit la dor în tot pustiul pe care te-ai decis să-l conturezi între noi?”

În această notă începe călătoria alături de Ella, o călătorie plină de durere, suspine, întrebări și dialoguri.

Ella trece de la o poveste de dragoste plină de aventură, necalculată și pasională la suspine și durere. După ce se aruncă fără să gândească prea mult într-o poveste pe care nu are control să o scrie, ajunge să se îndepărteze de ea atât de mult încât moartea i se pare cea mai ușoară cale de scăpare.

Am trecut împreună cu Ella prin dialoguri cu mine, cred că fiecare dintre noi am trecut prin durerea creată de pierderea unei iubiri și am uitat să ne mai iubim pe noi, am mai uitat să ne ascultăm sufletul și am fi făcut orice pentru a putea opri durerea insuportabilă de pierdere.

În acele momente de durere la fel ca și Ella ajungem să nu ne ascultăm sufletul, să nu mai vedem un viitor, ci tot ce putem simți este durerea creată de trecut, iar prezentul devine un necunoscut.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anida Lasto

Prin această carte nu doar am simțit că am un dialog cu mine, am simțit că am un dialog sincer și fără paravane cu autoare, care te ajută să te găsești, să îți găsești sufletul, să înveți să te iubești și accepți că iubirea nu este doar lapte și miere. Că iubirea te poate lăsa gol și pierdut dacă nu înveți să ai dialog cu tine.

O carte ce trebuie citită în liniște, doar tu cu tine, trebuie să îți dai voie să înțelegi povestea lui Ella.

„Trebuie să învățăm să ne iubim pe noi înșine înainte de a putea suporta eternitatea morții”

🔥 CARTEA DIALOGURI CU SUFLETUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Dialoguri Cu Sufletul
Autor: Anida Lasto
An apariție : 2017
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 135
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 7.05.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Turnul zorilor” de Sarah J. Maas

Recenzie “Turnul zorilor” de Sarah J. Maas

Dacă un cititor spune că nu a auzit de Sarah J. Maas, a terminat orice discuție cu mine. Cred că această autoare este de referință pentru YA și poveștile de dragoste cu un twist de fantasy, fiind extrem de pricepută în creionarea unei intrigi spectaculoase cu...

Recenzie “Blue Lily, Lily Blue” de Maggie Stiefvater

Recenzie “Blue Lily, Lily Blue” de Maggie Stiefvater

Prietenia mea cu Maggie Stiefvater este veche și am apreciat-o întotdeauna. M-a fermecat cu seria "Lupii din Mercy Falls" pentru că am avut o perioadă destul de lungă în care devoram tot ce mi se părea că are legătură cu "Twilight". 🙂 Are un stil foarte lin, care te...

Recenzie “În ritmul inimii” de Mark Burnell

Recenzie “În ritmul inimii” de Mark Burnell

De multe ori aleg cărțile la pură întâmplare. Nu sunt adepta "aleg cartea după copertă" pentru că mi se pare o legătură greșită făcută între conținut și design, însă uneori mai cedez și spun că merge și așa. La fel am făcut și cu această carte și m-a convins faptul că...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1300 zile și a scris până acum 667 articole. Se află pe poziția 1 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments