🔥 CARTEA DINCOLO DE TIMP (NEMURITOR #3) ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Dincolo de timp este o nouă dovadă a măestriei cu care O. G. Arion reușește să culeagă un strop de istorie și să-i inspire actualitate și fascinație. Prin intermediul unui fantasy cursiv și fascinant, Prințesa înghețată este aruncată într-o lume la fel de magică cum este și cea din care a apărut, zgândărindu-ne imaginația și curiozitatea unui trecut cu multe necunoscute.

Ce contează timpul, când oricum fiecare clipă e furată?

Simțim în lectura volumului trei al seriei Nemuritor o mai multă profunzime, atât din partea Victoriei cât și din partea noastră ca cititori. Legătura ce a prins viață odată cu lecturarea volumului Ultimul viking se întărăște, încet, încet, apropriindu-ne de închiderea unui cerc al unei povești mărețe unde am fost cuceriți de simplitate și curaj, de frumusețe și nesăbuință.

-Aș fi putut să o răpesc pur și simplu.

-Da, ai fi putut. Dar acum ai fi fost mort pur și simplu, replică scurt Arrio.

Dincolo de timp o aruncă pe Victoria, datorită puterilor sale crescânde, în mijlocul nemuritorilor doritori de favoruri, dar lipsiți de maniere și disciplina necesară construirii unei cereri competente. Astfel, Victoria trebuie să înfrunte capcane ce-i pun viața în pericol atât ei cât și familiei sale pentru a descifra adevăratul motiv din spatele evenimentelor.

-Puterea de a ucide.

Dang! Să mor de nu mă transformam în dumnezeul lumii supranaturale!

Vechi iubiri sunt aruncate în lumina zilei. Iubiri ce aduc cu ele dezamăgiri, sechele și legături sufletești deteriorate. Pentru prima dată trebuie să facem față dispariției unui membru al propriei echipe. O dispariție ce îi va oferi Victoriei un ”duș rece”, trezind-o la o realitate crudă pe care o înregistra doar cu mintea, nu și cu sufletul.

Sunt în viață, ca o afurisită de ciudățenie a naturii, sfidând toate regulile și probabilitățile. Te gândești vreo secundă că în toate poveștile voastre încâlcite eu sunt țapul ispășitor, bătută, constrânsă, sugrumată? Poți să te oprești, în superba ta măreție și să vezi clar adevărul?

Încercăm să evităm capcanele întinse, să reînnodăm vechi iubiri, luptăm pentru propria viață și sfârșim prin a ne revolta și a fugi de tot ceea ce ni se întâmplă și de oamenii care ne-au intrat la suflet într-un timp atât de scurt.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de O. G. Arion

-Este imposibil! Nu poți iubi un aducător de moarte, un ucigaș al luminii.

”Cucoană, nu numai că îl iubesc, sunt nebună după el” am fost gata-gata să zic, dar m-am abținut în ultimul moment.

Prin Dincolo de timp, O. G. Arion ne poartă pașii mai departe într-o poveste ce îți intră la inimă, cucerindu-te, păstrându-ți fascinația intactă și dorindu-ți mai mult.

Ce personaje străvechi își mai fac apariția, ce pericole i se mai aștern în cale Victoriei și va reuși ea să facă față schimbărilor din jur, în timp ce noi puteri sunt dezlănțuite atât în exterior cât și în interior?

Gunther rămăsese la Trei Stejari. Fusese alegerea lui. Când l-am întrebat, la modul cel mai serios, ca de la om la dragon, dacă vrea să vină acasă el a dat din cap și a cârâit, frecându-se de picioarele lui Ian ca o pisică alintată.

 

🔥 CARTEA DINCOLO DE TIMP (NEMURITOR #3) ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Dincolo De Timp (nemuritor #3)
Autor: O. G. Arion
An apariție : 2016
Editura: LIBREX PUBLISHING
Nr. Pagini: 202
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 6.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 1937 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 5 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments