Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

by | Jan 20, 2021 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DRAGĂ INIMĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Dragă inimă de Vasi Rădulescu“Dragă inimă” de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare conține câte un gram de înțelepciune și sfaturi despre cum îți poți menține cordul sănatos și împlinit.

Minunata carte cu o copertă superbă te emoționează. Te face sa te oprești pentru câteva clipe din zbuciumata ta viață pentru a acorda atenție lucrurilor mici, gesturilor, cuvintelor, oamenilor frumoși de lângă tine.

“Dragă inimă” e o carte de povestiri personale, caldă, emoționantă, cu care vei simți o imediată legătură

Sunt povești scurte inspirate din viața reală, din experiențele doctorului scriitor, avute în spital și de-a lungul vieții, cu accent pe copilăria sa care l-a transformat în omul de azi. De asemenea, unele fragmente din carte sunt sub formă de scrisori adresate de autor inimii sale. Limbajul este accesibil, deși uneori vei da și de termeni de specialitate. Ce îmi mai place la această scriere este faptul că înveți chestii utile din ea, cel puțin termeni ai unor afecțiuni des întâlnite în ziua de azi.

Prin cuvintele sale frumoase, calde și sincere vei descoperi un om simpatic, un om ca toți ceilalți, dar care își face meseria atipic. Nu vindecă inimi doar fizic, ci și emoțional. Vasi Rădulescu este un doctor scriitor, culegător de povești, pe care le spune la rândul lui inimii lui și inimii celorlalți cu care intră în contact. Așa cum fac prin excelență prin această primă carte a sa apărută în 2018.

Mă bucur nespus de mult că prietena mea dragă ce mi-a făcut cadou această carte și încă una de la doctorul de inimi mă surprinde mereu cu cărți de care nu am auzit. De cele mai multe ori aceste volume sunt foarte bune și diferite față de ce citesc în mod obișnuit.

Mă surprind plăcut și sunt încântată că descopăr autori noi și talentați, în plus din România atunci când este cazul

Înainte să am pe mână aceste titluri, “Dragă inimă” și “Să-ți pui o dorință”, nu cred că auzisem de ele și nici de autorul lor. Dar acum le-am descoperit și în plus am aflat și de alte 5 titluri ale aceluiași scriitor, care cred că îmi vor deveni la fel de dragi. Vasi Rădulescu rupe din sufletul său sentimente, povești, amintiri din copilărie și situații din meseria sa de medic pentru a le da viață eternă în paginile unei cărți ce îți atinge inima în mod invizibil.

Sfaturile pe care le oferă autorul nu sunt ca niște reguli pe care ești forțat să le urmezi. Sunt avizate și totuși le vei lua în considerare și le vei aplica în viața ta deoarece le vei deprinde natural, în urma citirii acestei cărți.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DRAGĂ INIMĂ?

Vezi toată lista de cărți scrise de Vasi Rădulescu sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DRAGĂ INIMĂ CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Dragă Inimă
Autor: Vasi Rădulescu
An apariție : 2019
Editura: READERS DO GOOD
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Publicată la 20.01.2021
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Cântecul lui Solomon” de Toni Morrison

Recenzie “Cântecul lui Solomon” de Toni Morrison

E a doua mea întâlnire cu Morrison și deși Cântecul lui Solomon este cartea care o reprezintă și care i-a asigurat recunoașterea și i-a adus un Nobel, mie, personal, Preaiubita mi-a părut mai complexă, mai captivantă și cu o scriitură mai emoționantă și mai intensă....

„Bună seara, Melania!” de Rodica Ojog-Brașoveanu

„Bună seara, Melania!” de Rodica Ojog-Brașoveanu

O doamnă mereu elegantă, cochetă, o companie plăcută, dar mai ales o persoană prietenoasă. Acestea ar fi cuvintele prin care aș descri-o pe doamna Melania Lupu, personajul principal al seriei omonime. Este o pensionară liniștită care își împarte singurătatea cu motanul Mirciulică. Până și motanul este unul special: negru, se uită la filme, bea numai lapte cu rom și ascultă poveștile stăpânei. V-am atras atenția? :)))) Melania Lupu este chiar compătimită de ceilalți pentru legătura strânsă dintre ea și motan, toată lumea crezând-o senilă

0 0 vote
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 883 zile și a scris până acum 266 articole. Se află pe poziția 4 din 26 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments