Recenzie “Ducele și jurnalista” – Vol. 6 serie Billionaires de Hanna Lee

by | Sep 16, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA DUCELE ȘI JURNALISTA - VOL. 6 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Recenzie “Ducele și jurnalista” – Vol. 6 serie Billionaires de Hanna Lee

Recenzie "Ducele și jurnalista" - Vol. 6 serie Billionaires de Hanna LeeDespre romanul erotic au curs râuri de cerneală, nu este atât de explicit ca un clip interzis, dar cu siguranță este la fel de incitant, cel puțin seria Billionaires scrisă de Hanna Lee demonstrează acest lucru.

Modul artistic în care actul sexual este transpus în cuvinte de către autoare este subtil și cărțile sale lasă mai mult spațiu imaginației, transformand jocul erotic într-o poveste de dragoste foarte frumoasă. Şi chiar dacă nu sunt o consumatoare de astfel de literatură, considerând că este mai mult pentru adolescenți, cele 6 volume ale seriei mi-au smuls zâmbete de plăcere și câte un “oooo, nu pot să cred așa ceva” pe alocuri.

Destul de vizuale, frumos și credibil alcătuite, cărțile sunt mai degrabă povești de amor, nu descrierea unei partide ieftine sau a unei relații nelegitime.

Fiecare din cele șase volume sunt clădite în jurul dragostei la prima vedere unde protagoniștii își găsesc jumătatea când se așteaptă mai puțin. Ușor clişeic în această privință, m-am bucurat să văd că se termină cu happy-end.

Aşadar astăzi a sosit momentul să închei recenzia acestor cărți cu ultimul volum, “cireașa de pe tort” cum însăși autoarea o spune.

Ducele S și Jurnalista

Dacă sunteţi printre cei care ați urmări recenziile acestei serii, știți deja că volumele pot fi citite separat, dar împreună formează un întreg, o poveste despre loialitate și prietenie, legată de detalii picate și lecții de viață.

Cele cinci protagoniste ale seriei sunt Amber, Cate, Tara, Deanna și Sofia ce sunt prietene încă din timpul facultății. Hotărâte şi ambiţioase ajung la maturitate, devenind femei independente, fiecare cu o carieră de succes.

Sofia este pilonul care le susține. Prințesă a curții regale spaniole, a evadat din cușca aurită, desfăcându-și aripile spre lumea largă. Fratele ei, Santiago, este Ducele S, protagonistul acestui ultim volum.

Povestea m-a dus ușor cu gândul la “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, dar este mult mai soft și desigur mai amuzantă.

Ei bine Ducele Santiago Juan de Calabria nu e tocmai ușă de biserică și casa sa este tot timpul plină de fete despuiate, invitați deocheați și desigur muzică la maxim.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Hanna Lee

Ariana este vecina sa, jurnalista, ce sătulă de gălăgie îi bate la ușă într-o zi cerându-i socoteală pentru tot dezmățul ce se petrece în curtea sa. Ducele S o primește cu aroganță, dar fata nu se lasă impresionată de imaginea lui periculos de sexy și decide să-i dea o lecție.

Preferințele sexuale dominante și jocurile erotice precum și toate elementele BDSM descrise în carte te fac să suspini cu înfrigurare și nu te lasă să abandonezi lectura.

Autoarea apelează la senzualitate, o provoacă, o excită și cu imaginație scrie o carte care te atrage în mrejele unei povești de dragoste inimaginabil de fierbinți şi aşa cum este de așteptat între cei doi sar scântei, iar dorința se împletește cu plăcerile cele mai interzise și întâlnirile celor doi devin tulburător de periculoase.

Ariana este o femeie frumoasă și independentă, iar Ducele S este decis să o domine.

Va reuși să o prindă în plasă? Sau va cădea el însuși în lațul ce-l țese?

Te las a descoperi toate detaliile picante ascunse în volumul Ducele S şi Jurnalista, invitându-te să te răsfeţi în serile ploioase din această toamnă cu cele mai erotice cărți ale momentului.

Acest tip de literatură, cu subiectul erotismului și al sexului turate la maxim, ar putea fi o influență bună asupra cuplurilor, oferindu-le idei noi pentru a reînnoi relația în dormitor, dar totodată poate fi și o metodă subtilă de educație sexuală, deoarece Hanna atinge subiectul utilizării prezervativului în fiecare roman.

Te asigur ca nu există nimic mai incitant decât poveștile seriei Billionaires! Indrăzneşti?

🔥 CARTEA DUCELE ȘI JURNALISTA - VOL. 6 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Ducele și Jurnalista - Vol. 6 Serie Billionaires
Autor: Hanna Lee
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 296
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 16.09.2019
Nota recenzorului: 9/10

Aspecte Pozitive:

Destul de bine conturată, amuzantă şi incitantă.

Aspecte Negative:

Lipsa altor detalii decât erotice.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Camelia Croitor este redactor Booknation.ro de 507 zile și a scris până acum 10 articole. Se află pe poziția 62 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Camelia Croitor aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments