🔥 CARTEA DUCELE ȘI JURNALISTA - VOL. 6 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Recenzie “Ducele și jurnalista” – Vol. 6 serie Billionaires de Hanna Lee

Recenzie "Ducele și jurnalista" - Vol. 6 serie Billionaires de Hanna LeeDespre romanul erotic au curs râuri de cerneală, nu este atât de explicit ca un clip interzis, dar cu siguranță este la fel de incitant, cel puțin seria Billionaires scrisă de Hanna Lee demonstrează acest lucru.

Modul artistic în care actul sexual este transpus în cuvinte de către autoare este subtil și cărțile sale lasă mai mult spațiu imaginației, transformand jocul erotic într-o poveste de dragoste foarte frumoasă. Şi chiar dacă nu sunt o consumatoare de astfel de literatură, considerând că este mai mult pentru adolescenți, cele 6 volume ale seriei mi-au smuls zâmbete de plăcere și câte un “oooo, nu pot să cred așa ceva” pe alocuri.

Destul de vizuale, frumos și credibil alcătuite, cărțile sunt mai degrabă povești de amor, nu descrierea unei partide ieftine sau a unei relații nelegitime.

Fiecare din cele șase volume sunt clădite în jurul dragostei la prima vedere unde protagoniștii își găsesc jumătatea când se așteaptă mai puțin. Ușor clişeic în această privință, m-am bucurat să văd că se termină cu happy-end.

Aşadar astăzi a sosit momentul să închei recenzia acestor cărți cu ultimul volum, “cireașa de pe tort” cum însăși autoarea o spune.

Ducele S și Jurnalista

Dacă sunteţi printre cei care ați urmări recenziile acestei serii, știți deja că volumele pot fi citite separat, dar împreună formează un întreg, o poveste despre loialitate și prietenie, legată de detalii picate și lecții de viață.

Cele cinci protagoniste ale seriei sunt Amber, Cate, Tara, Deanna și Sofia ce sunt prietene încă din timpul facultății. Hotărâte şi ambiţioase ajung la maturitate, devenind femei independente, fiecare cu o carieră de succes.

Sofia este pilonul care le susține. Prințesă a curții regale spaniole, a evadat din cușca aurită, desfăcându-și aripile spre lumea largă. Fratele ei, Santiago, este Ducele S, protagonistul acestui ultim volum.

Povestea m-a dus ușor cu gândul la “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, dar este mult mai soft și desigur mai amuzantă.

Ei bine Ducele Santiago Juan de Calabria nu e tocmai ușă de biserică și casa sa este tot timpul plină de fete despuiate, invitați deocheați și desigur muzică la maxim.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Hanna Lee.

Ariana este vecina sa, jurnalista, ce sătulă de gălăgie îi bate la ușă într-o zi cerându-i socoteală pentru tot dezmățul ce se petrece în curtea sa. Ducele S o primește cu aroganță, dar fata nu se lasă impresionată de imaginea lui periculos de sexy și decide să-i dea o lecție.

Preferințele sexuale dominante și jocurile erotice precum și toate elementele BDSM descrise în carte te fac să suspini cu înfrigurare și nu te lasă să abandonezi lectura.

Autoarea apelează la senzualitate, o provoacă, o excită și cu imaginație scrie o carte care te atrage în mrejele unei povești de dragoste inimaginabil de fierbinți şi aşa cum este de așteptat între cei doi sar scântei, iar dorința se împletește cu plăcerile cele mai interzise și întâlnirile celor doi devin tulburător de periculoase.

Ariana este o femeie frumoasă și independentă, iar Ducele S este decis să o domine.

Va reuși să o prindă în plasă? Sau va cădea el însuși în lațul ce-l țese?

Te las a descoperi toate detaliile picante ascunse în volumul Ducele S şi Jurnalista, invitându-te să te răsfeţi în serile ploioase din această toamnă cu cele mai erotice cărți ale momentului.

Acest tip de literatură, cu subiectul erotismului și al sexului turate la maxim, ar putea fi o influență bună asupra cuplurilor, oferindu-le idei noi pentru a reînnoi relația în dormitor, dar totodată poate fi și o metodă subtilă de educație sexuală, deoarece Hanna atinge subiectul utilizării prezervativului în fiecare roman.

Te asigur ca nu există nimic mai incitant decât poveștile seriei Billionaires! Indrăzneşti?

🔥 CARTEA DUCELE ȘI JURNALISTA - VOL. 6 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Ducele și Jurnalista - Vol. 6 Serie Billionaires
Autor: Hanna Lee
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 296
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 16.09.2019
Nota recenzorului: 9/10

Aspecte Pozitive:

Destul de bine conturată, amuzantă şi incitantă.

Aspecte Negative:

Lipsa altor detalii decât erotice.

Avatar
Autor: Camelia Croitor
Redactor de 419 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Camelia Croitor