Recenzie „Ducele și jurnalista” – Vol. 6 serie Billionaires de Hanna Lee

de | sept. 16, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA DUCELE ȘI JURNALISTA - VOL. 6 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Recenzie „Ducele și jurnalista” – Vol. 6 serie Billionaires de Hanna Lee

Recenzie "Ducele și jurnalista" - Vol. 6 serie Billionaires de Hanna LeeDespre romanul erotic au curs râuri de cerneală, nu este atât de explicit ca un clip interzis, dar cu siguranță este la fel de incitant, cel puțin seria Billionaires scrisă de Hanna Lee demonstrează acest lucru.

Modul artistic în care actul sexual este transpus în cuvinte de către autoare este subtil și cărțile sale lasă mai mult spațiu imaginației, transformand jocul erotic într-o poveste de dragoste foarte frumoasă. Şi chiar dacă nu sunt o consumatoare de astfel de literatură, considerând că este mai mult pentru adolescenți, cele 6 volume ale seriei mi-au smuls zâmbete de plăcere și câte un „oooo, nu pot să cred așa ceva” pe alocuri.

Destul de vizuale, frumos și credibil alcătuite, cărțile sunt mai degrabă povești de amor, nu descrierea unei partide ieftine sau a unei relații nelegitime.

Fiecare din cele șase volume sunt clădite în jurul dragostei la prima vedere unde protagoniștii își găsesc jumătatea când se așteaptă mai puțin. Ușor clişeic în această privință, m-am bucurat să văd că se termină cu happy-end.

Aşadar astăzi a sosit momentul să închei recenzia acestor cărți cu ultimul volum, „cireașa de pe tort” cum însăși autoarea o spune.

Ducele S și Jurnalista

Dacă sunteţi printre cei care ați urmări recenziile acestei serii, știți deja că volumele pot fi citite separat, dar împreună formează un întreg, o poveste despre loialitate și prietenie, legată de detalii picate și lecții de viață.

Cele cinci protagoniste ale seriei sunt Amber, Cate, Tara, Deanna și Sofia ce sunt prietene încă din timpul facultății. Hotărâte şi ambiţioase ajung la maturitate, devenind femei independente, fiecare cu o carieră de succes.

Sofia este pilonul care le susține. Prințesă a curții regale spaniole, a evadat din cușca aurită, desfăcându-și aripile spre lumea largă. Fratele ei, Santiago, este Ducele S, protagonistul acestui ultim volum.

Povestea m-a dus ușor cu gândul la „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, dar este mult mai soft și desigur mai amuzantă.

Ei bine Ducele Santiago Juan de Calabria nu e tocmai ușă de biserică și casa sa este tot timpul plină de fete despuiate, invitați deocheați și desigur muzică la maxim.

Ariana este vecina sa, jurnalista, ce sătulă de gălăgie îi bate la ușă într-o zi cerându-i socoteală pentru tot dezmățul ce se petrece în curtea sa. Ducele S o primește cu aroganță, dar fata nu se lasă impresionată de imaginea lui periculos de sexy și decide să-i dea o lecție.

Preferințele sexuale dominante și jocurile erotice precum și toate elementele BDSM descrise în carte te fac să suspini cu înfrigurare și nu te lasă să abandonezi lectura.

Autoarea apelează la senzualitate, o provoacă, o excită și cu imaginație scrie o carte care te atrage în mrejele unei povești de dragoste inimaginabil de fierbinți şi aşa cum este de așteptat între cei doi sar scântei, iar dorința se împletește cu plăcerile cele mai interzise și întâlnirile celor doi devin tulburător de periculoase.

Ariana este o femeie frumoasă și independentă, iar Ducele S este decis să o domine.

Va reuși să o prindă în plasă? Sau va cădea el însuși în lațul ce-l țese?

Te las a descoperi toate detaliile picante ascunse în volumul Ducele S şi Jurnalista, invitându-te să te răsfeţi în serile ploioase din această toamnă cu cele mai erotice cărți ale momentului.

Acest tip de literatură, cu subiectul erotismului și al sexului turate la maxim, ar putea fi o influență bună asupra cuplurilor, oferindu-le idei noi pentru a reînnoi relația în dormitor, dar totodată poate fi și o metodă subtilă de educație sexuală, deoarece Hanna atinge subiectul utilizării prezervativului în fiecare roman.

Te asigur ca nu există nimic mai incitant decât poveștile seriei Billionaires! Indrăzneşti?

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DUCELE ȘI JURNALISTA - VOL. 6 SERIE BILLIONAIRES?

Vezi toată lista de cărți scrise de Hanna Lee sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DUCELE ȘI JURNALISTA - VOL. 6 SERIE BILLIONAIRES CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Ducele și Jurnalista - Vol. 6 Serie Billionaires
Autor: Hanna Lee
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 296
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 16.09.2019
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Verity” de Colleen Hoover

Recenzie „Verity” de Colleen Hoover

Am terminat de curând lectura acestei cărți, pe care am avut-o luni întregi în bibliotecă. Întrebarea mea de acum este: ce a fost în capul meu?! Verity este, de departe, unul dintre cele mai bune romane semnate de Colleen Hoover – dacă nu, cel mai bun. Am citit...

Recenzie „Rămas bun pentru acum” de Catherine Ryan Hyde

Recenzie „Rămas bun pentru acum” de Catherine Ryan Hyde

Romanul Rămas bun pentru acum a fost o surpriză pentru mine – în mod plăcut, bineînțeles. L-am terminat în două zile și m-a impresionat profund, după luni întregi în care l-a avut în bibliotecă, dar am amânat lectura. Este prima carte semnată de Catherine Ryan Hyde...

Recenzie „Rătăcirile fetei nesăbuite” de Mario Vargas Llosa

Recenzie „Rătăcirile fetei nesăbuite” de Mario Vargas Llosa

Mario Vargas Llosa și „Rătăcirile fetei nesăbuite” care au ajuns cu plăcere în topul cărților mele, de succes. Da, da, eu m-am îndrăgostit! De fapt, mă îndrăgostesc de autorii care: îmi creează atmosfera lui Zweig, are povestea lui Marquez, realitatea lui Maugham,...

0 0 votes
Article Rating
Camelia Croitor este redactor Booknation.ro de 903 zile și a scris până acum 10 articole. Se află pe poziția 1 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Camelia Croitor aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments