Recenzie “Lady T și fermierul” – Vol. 5 Serie Billionaires de Hanna Lee

de | aug. 9, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA LADY T ȘI FERMIERUL – VOL. 5 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Lady T și fermierul – Vol. 5 Serie Billionaires de Hanna LeeIată-ne ajunși la volumul 5 al seriei Billionaires de Hanna Lee, serie care s-a dovedit a fi o cursă de emoții necontrolate, de trăiri interioare senzoriale și îmbujorări subtile trezite de cuvintele deocheate ale autoarei.

Romanul erotic contemporan scris de Hanna Lee este fin nuanțat pe alocuri și total pornografic în unele capitole. În câteva pasaje am făcut ochi marii și am clipit des rânjind satisfăcută la cuvintele ce descriu gânduri și sentimente normale pe care majoritatea dintre noi le ascundem rușinați, înfrânați de tabuurile impuse de o societate prea strictă uneori.

Însă Hanna Lee știe să te încânte cu poveștile ei de dragoste picante și fierbinți până la inimaginabil, dulci și tandre când e necesar, iar volumul 5 al seriei Billionaires nu este cu nimic mai prejos de precedentele.

Povestea unei actrițe pe nume Tara și a unui fermier, se transformă într-o idilă romantică, o poveste de dragoste frumoasă, plină de umor și detalii delicios de șocante se ascunde între coperțile acestei cărți.

Lady T și fermierul

Tara este Lady T. Toate protagonistele acestei serii sunt niște lady adevărate cu o coloană vertebrală fermă, femei de succes, bogate și frumoase.

Lady T este o actrița foarte cunoscută și în momentul în care ies la iveală câteva detalii din tinerețea ei, povestea se transformă în scandal și ea este nevoită să se ascundă de paparazzi.

Conștientă că a dat de necaz, acceptă recomandările asistenței ei Kim și pleca împreună cu această la o fermă din Texas deținută de Mike, fratele lui Kim.

Tara decide că nu poate fi recunoscută și apelează la ajutorul unui machiaj menit să o urâțească și să o transforme într-o femeie banală. Tânărul Mike însă este atras de frumusețea sufletească, de zâmbetul autentic și spontaneitatea tinerei femei și descoperă giuvaierul neșlefuit pe care cele două s-au străduit atât de mult să îl ascundă, iar seducția devine un instrument simbolic, dar puternic, care îi face pe protagoniști să acționeze instinctual și să cedeze focului ce-i mistuie.

Hanna are un mod subtil și frumos de a pune pe tapet probleme actuale precum folosirea protecției. Delicată și în același timp brutală că un duș rece, ne arată că dragostea merge mână în mână cu libidoul pentru a găsi senzualitatea desăvârșită în atracția pură pe care cei doi protagoniști o simt unul față de celălalt. Însă în toate volumele descrie cu răbdare acele câteva secunde primordiale, fără a renunța la un moment lucid în care grija față de celălalt merge mai încolo de plăcerea proprie și condomul joacă un rol important de care tinerii cititor ar trebui să țină cont întotdeauna.

Aceste fragmente sunt oarecum lipsite de imaginație, dar atât de importante pentru educația sexuală. Pornind de la premisa că adolescenții se regăsesc și ei în publicul spre care autoare se îndreaptă, pot spune că romanul erotic al Hannei are și o parte educativă.

Ei bine, în Lady T și fermierul dragostea sperie și încântă deopotrivă. O serie de întâmplări amuzante, teribil de credibile, pun subiectul pasiunii și voluptății într-o balanță ce înclină teribil de periculos spre vise fierbinți.

Sincer, îmi place abordarea Hannei din acest volum în care plăcerea vine la pachet cu o doză zdravănă de umor și se încheie cu o poveste de dragoste autentică, pe care ca vă invit să o descoperiți.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții LADY T ȘI FERMIERUL – VOL. 5 SERIE BILLIONAIRES?

Vezi toată lista de cărți scrise de Hanna Lee sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LADY T ȘI FERMIERUL – VOL. 5 SERIE BILLIONAIRES CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Lady T și Fermierul – Vol. 5 Serie Billionaires
Autor: Hanna Lee
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 9.08.2019
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

„Zahăr ars” nu a fost deloc... dulce. Din contră, a mai lărgit hăul căscat de cărțile mediocre de care tot dau în ultimul timp. Romanul ne prezintă o relație mamă-fiică, trecut-prezent, un prezent tot mai șters și fad odată cu diagnosticul mamei, demență, care...

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Revenim la Melania Lupu și la peripețiile ei. Și dacă în prima carte din serie, ne apărea drept o bătrânică aparent nevinovată, dar care ar fi devenit complice fără voia ei, aici ea este cheia acțiunii. Melania și Mirciulică (motanul ei) sunt cei care regizează și pun...

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Lansată la începutul secolului trecut, cartea este scrisă cu măiestrie și poate fi citită cu plăcere și în zilele noastre. Giovanni Papini s-a dovedit un vizionar, iar sub masca sarcasmului a adus în atenția publicului subiecte profunde, care au preocupat omenirea din...

0 0 votes
Article Rating
Camelia Croitor este redactor Booknation.ro de 1017 zile și a scris până acum 10 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Camelia Croitor aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments