Recenzie “Lady C și străinul” – Vol. 4 Serie Billionaires de Hanna Lee

by | Jun 5, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA LADY C ȘI STRĂINUL – VOL. 4 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Lady C și străinul – Vol. 4 Serie Billionaires de Hanna LeeRomanul erotic a existat dintotdeauna. Incitant și foarte senzual, a avut întotdeauna o piață intimă, cu o audiență constantă. Ciclic își găsește succesul, place unui anumit segment de vârstă apoi se domolește un pic, arde mocnit până se reaprinde și mistuie totul în jur.

Când am început să fac recenzie cărților din seria Billionaires de Hanna Lee vă spuneam că nu am mai citit din adolescență nimic aparținând acestui gen. Poveștile de dragoste de atunci le-am regăsit mai frumoase și mai erotice că niciodată, închise între coperți sugestive, seducătoare și extrem de explicite.

Cărțile seriei Billionaires nu sunt recomandate minorilor, nici celor care se iubesc în poziția misionarului, întotdeauna cu lumina stinsă, ci a celor care știu să ofere plăcerea și să o guste la rândul lor.

Fiecare poveste este o succesiune de detalii picante, de atingeri interzise, de scene de dragoste atât de seducător descrise încât cu greu ai putea să le treci cu vederea.

Fără legătură aparentă, fiecare carte este o poveste de dragoste perfectă, unde Amber, Tara, Cate, Deanna și Sofia sunt cinci femei ce s-au găsit în tumultul vieții și au legat ce mai puternică și mai sinceră prietenie, formând un cerc compact, aproape impenetrabil.

Cu fiecare carte pe care o citești cercul acesta se lărgește făcând loc “bărbaților de 3” se li se alăture celor care le-au fost menite.

Felul în care viața își urmează cursul, modul în care autoarea integrează personajele, aducându-le împreună pentru a clădi o relație indestructibilă, m-a cucerit în cele din urmă și am capitulat nu doar în față poveștilor de dragoste atât de frumoase, ci și în fața genului, “devorând” în cele din urmă întreaga serie pe nerăsuflate.

Lady C și străinul

Viața este frumoasă și uneori te răsplătește exact când te aștepți mai puțin. Dar ce se întâmplă când o femeie frumoasă și sexy se joacă cu focul și alege să se dea drept cine nu este?

Ei bine, viața îi trimite cel mai sexy exemplar masculin să o ajute să stingă focul… dragostei, desigur.

Lady C și străinul este povestea lui Cate. Cea mai nonconformistă și mai extravagantă dintre toate prietenele. Cate nu se dă în lături de la nimic. Puternică și hotărâtă folosește bărbații din jurul ei apoi le întoarce spatele, dar cum universul le plătește pe toate, iată că cel care-i este menit își face intrarea în viața ei într-un mod mai puțin convenabil.

Ben este intrigat de femeia din fața lui. Lady C își joacă bine rolul de prostituata, dar frumusețea și caracterul ei îl vor face să se îndrăgostească.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Hanna Lee

Cartea mi-a readus aminte de Pretty Woman care a făcut furori în anii 90, însă de această dată protagoniștii sunt pe picior de egalitate.

Pe rând vezi situațiile prin prisma ambilor parteneri, construiești alături de ei povestea de dragoste și trăiești intens scenele de iubire nerușinată.

Scrisă fără a lua în seama tabuurile sexuale, Billionaires este un amestec exploziv de sex sălbatic și sensibilitate, iar volumul 4 al seriei urmează același tipar și are un final fericit.

Toate aceste ingrediente incită cititoarele să creadă în prințul lor fermecător și chiar le invită să trăiască o poveste de dragoste intensă și pasională alături ce cel care doarme pe cealaltă jumătate a patului, pentru că inevitabil îl privești cu alți ochi după ce închizi coperta.

Farmecul seriei și succesul pe care îl are cred că se datorează faptului că toate volumele sunt scrise în așa fel încă toate emoțiile pe care autoarea le-a imprimat personajelor se proiectează asupra ta, te atrag în dialoguri la persoana întâi și aproape te fac să citești răspunsurile cu voce tare, să fii acolo, parte din acțiune.

Deși axa principală a acestor romane sunt scenele de sex explicite, uneori simțind lipsa acută a unui înveliș, a unei povești mai plauzibile, argumentul de bază constă într-o minunată poveste de dragoste între doi oameni tineri, de succes, stabili din punct de vedere financiar.

În fiecare volum argumentul este susținut de scenele cu un conținut ridicat de erotism, cu dialoguri aproape vulgare și nuditatea explicită într-un mod care însă nu deranjează.

Viața lipsită de griji, lumea opulentă în care se învârt protagoniștii și finalurile happy-end sunt însă cele care te fac să visezi, să evadezi din cotidian și pentru câteva ore să te gândeşti la lucruri interzise.

Lady C și străinul face parte dintr-o serie explozivă pe care te invit să o descoperi.

🔥 CARTEA LADY C ȘI STRĂINUL – VOL. 4 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Lady C și Străinul – Vol. 4 Serie Billionaires
Autor: Hanna Lee
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 184
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 5.06.2019
Nota recenzorului: 9/10

Aspecte Pozitive:

Ușor de citit, o poveste de dragoste împlinită.

Aspecte Negative:

Superficială pe alocuri. Din punctul meu de vedere ar fi nevoie de ceva mai multa acțiune adiacentă.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Recenzie „După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd

Recenzie „După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd

Relația tumultoasă dintre Tessa și Hardin continuă și în cel de-al treilea volum al seriei After, După ce ne-am îndrăgostit. Acest volum și următorul sunt cele mai reușite din toată seria, după părerea mea. Drama se îmbină cu dragostea dintre protagoniști, iar...

Camelia Croitor este redactor Booknation.ro de 546 zile și a scris până acum 10 articole. Se află pe poziția 63 din 146 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Camelia Croitor aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments