Recenzie ” Dulcea Uitare” de Jamie McGuire

by | Apr 3, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA DULCEA UITARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

 Camille Camlin este o tânără studentă de douăzeci și doi de ani care muncește ca și barmaniță la Red Door iar  de șase luni este împreună cu T.J, un bărbat foarte atrăgător și fermecător dar care are un job solicitant care îl obliga să plece în diferite locuri din lume atunci când era chemat, motiv pentru care acesta era acum în California iar relația lor era una la distanță. T.J i-a promis că dacă lucrurile vor merge, într-un an se vor muta împreună. La început totul părea simplu, până nu a mai fost.

Într-o seară, la Red Door a intrat Trenton Maddox, fostul ei coleg de la Eakins High, cunoscându-l de când era doar un puști. Dar bărbatul din fața ei era cu totul diferit, înalt, tatuat, excesiv de fermecător și de musculos. Cami îi dă numărul de telefon lui Trent, care o și sună a doua zi, dar remușcările nu încetează să apară. Nici Trent nu avea un trecut roz, în urmă cu mai puțin de doi ani, viața lui se schimbase când Mackenzie Davis făcuse un accident iar Trent se aflase pe scaunul din dreapta. Dar asta a fost atunci iar acum acesta încearcă să intre tot mai mult în viața lui Cami.

Trent și Cami ajung să fie ca șoarecele și pisica, dar atracția dintre ei este greu de neobservat, cu toate că aceasta simțea tot mai multă vinovăție gândindu-se la T.J. Cami știa că T.J o iubește, în ciuda a ceea ce spunea Trent, care era sigur că dacă o iubea ar fi rămas lângă ea, incapabil să stea la o distanță așa mare de ea doar pentru jobul său. Dar Cami are un secret și este sigură că dacă i l-ar spune, l-ar alunga din viața ei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jamie McGuire

Când Trent o sărută, barierele din jurul ei sunt doborâte și decide să plece în California, în ciuda protestelor lui Trent, pentru a se convinge de sentimentele ei. Cami se convinge de iubirea lui T.J și știe că îi va frânge inima dar realizează că s-a îndrăgostit de Trent. Atunci când revine acasă, la salonul de tatuaje unde acesta o angajase ca asistentă, este primită cu răceală din partea lui Trent și zi de zi aceasta îl vede umblând cu diferite femei, rănind-o. Când aceasta își ia inima în dinți și îl confruntă, îi spune că la părăsit pe T.J iar povestea lor tocmai începe.

Dar în ciuda iubirii care se înfiripă între ei, secretul ei o apasă greu și se întreabă dacă acesta îi va distruge relația. Când are loc o tragedie la Keaton Hall, Cami este  terifiată de gândul că l-ar putea pierde.  Când totul era minunat, viața i-a îngenunchiat. Vor trece oare cu ajutorul iubirii peste tot ce le stă în cale?

Titlu: Dulcea Uitare
Autor: Jamie McGuire
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 351
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 3.04.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

,,El e și iadul și raiul pentru mine.” Când avea șaptesprezece ani, Emilia LeBlanc a ajuns în casa familiei Spencer, acolo unde fuseseră angajați părinții ei ca și slujitori. Acolo l-a întâlnit pe Baron Spencer Junior, cel care avea să devină coșmarul vieții ei. Baron...

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 239 zile și a scris până acum 73 articole. Se află pe poziția 18 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments