Recenzie    ”Eșecuri fantastice” -”Povestiri adevărate. Oameni care au schimbat lumea după ce mai întâi au eșuat” de Luke Reynolds

de | iun. 1, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA    EȘECURI FANTASTICE -POVESTIRI ADEVĂRATE. OAMENI CARE AU SCHIMBAT LUMEA DUPĂ CE MAI ÎNTÂI AU EȘUAT ARE REDUCERE PE:

      De foarte mult timp așteptam să întâlnesc o carte care să-mi spună că un eșec, nu reprezintă de fapt un eșec. Un eșec reprezintă un moment în care ne dăm seama că nu suntem atât de buni pe cât poate noi sau alții ne-am considerat, reprezintă  momentul în care ne trezim la realitate , venim cu picioarele pe pământ și ne dăm seama că trebuie să muncim. Orice înfrângere nu reprezintă un eșec al nostru sau al cunoștințelor noastre, o înfrângere trebuie acceptată și după ce o acceptăm trebuie să învățăm să luptăm și să nu ne dăm bătuți niciodată.

     ”Eșecuri fantastice” -”Povestiri adevărate. Oameni care au schimbat lumea după ce mai întâi au eșuat” de Luke Reynolds este o carte pe care eu o așteptam de foarte mult timp, o carte care să mă motiveze și să-mi confirme ceea ce eu știam deja, că după orice eșec poți fi din ce în ce mai puternic.

       M-a atras foarte mult la această carte coperta, care este viu colorată deși poate atunci când ne gândim la un eșec, ne ducem cu gândul la culori închise, iar mesajul de încurajare ”HOPA! NU-ȚI FACE GRIJI… ÎNCEARCĂ DIN NOU, ȘI DIN NOU 🙂 ” m-a făcut să citesc prima dată această carte.

      Cartea ne dovedește că nu faima îți aduce succesul și că nu din prima ești cel mai bun în ceea ce faci, deseori te lovești de cel mai puternic zid, cazi, iar apoi trebuie să te ridici ca să poți să faci ceva în continuare.  Această carte, sursa mea de motivație pe luna mai aș putea spune, prezintă Dosarele eșecului pornind de la Nelson Mandela și Albert Einstein, ajungând la Luis Fernando Cruz și Robby Novak, unele dintre marile personalități ale lumii.

      Mulți adolescenți sunt supuși unui stres continuu , unei presiuni mari doar pentru a reuși să ajungă la o facultate bună, să aibă un job bun, iar atunci când eșuează se simt rău, cred că acolo se oprește totul, că nimeni nu mai este alături de ei. Cartea aceasta ne învață că nu este așa și că este în regulă să eșuăm, este normal, nimeni nu s-a născut și nu este perfect. Nici cele mai impresionante personalități nu s-a născut perfectă și nu a fost/este perfectă.

     Cartea este non-ficțiune, însă se poate citi cu ușurintă, având un limbaj lejer. Totuși, atenția cititorului trebuie să fie îndreptată doar spre conținut, deoarece ”Eșecuri fantastice” -”Povestiri adevărate. Oameni care au schimbat lumea după ce mai întâi au eșuat”  conține mici biografii și trebuiesc citite cu maximă atenție pentru a înțelege la sfârșit mesajul cărții.

      Ai eșuat? Simți că nu mai poți face față stresului și presiunii? Simți că după un eșec nu mai există o cale spre atingerea succesului? Atunci te invit să citești cu atenție cartea lui Luke Reynolds și sunt sigură că îți vei schimba părerea. Nici măcăr Steve Jobs nu a ajuns din prima milionar, dar nu a renunțat până nu și-a îndeplinit visul. Tu de ce să renunți?

Ți-a plăcut recenzia cărții    EȘECURI FANTASTICE -POVESTIRI ADEVĂRATE. OAMENI CARE AU SCHIMBAT LUMEA DUPĂ CE MAI ÎNTÂI AU EȘUAT?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Luke Reynolds

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA    EȘECURI FANTASTICE -POVESTIRI ADEVĂRATE. OAMENI CARE AU SCHIMBAT LUMEA DUPĂ CE MAI ÎNTÂI AU EȘUAT CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu:    eșecuri Fantastice -povestiri Adevărate. Oameni Care Au Schimbat Lumea După Ce Mai întâi Au Eșuat
Autor: Luke Reynolds
An apariție : 2020
Editura: NICULESCU
Nr. Pagini: 264
Limba: Română
Gen Literar: Biografii si memorii
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 100

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Sărutul Femeii-Păianjen” de Manuel Puig

Recenzie ”Sărutul Femeii-Păianjen” de Manuel Puig

Nu, nu, nu...nu plecați la drum cu speranțe "mitologice", nu visați să întâlniți fatala femeie păianjen...e inutil. Pentru că nu-i nicio femeie în această carte, cel puțin nu una care să conteze... Prietenie, obsesie, fixație, nevoie...abandon, predare necondiționată,...

Recenzie ”Trilogia Farseer” de Robin Hobb

Recenzie ”Trilogia Farseer” de Robin Hobb

Am citit Trilogia Fraseer dintr-o suflare. L-am cunoscut pe Fitz acum câțiva ani, dar atunci m-am oprit la primul volum din lipsă de timp și alte priorități în lista de must-read, probabil. Dar de data asta nu m-am mai oprit. Adevărul e că mi-era și dor de un fantasy...

Recenzie ”O familie aproape normală” de Mattias Edvardsson

Recenzie ”O familie aproape normală” de Mattias Edvardsson

Scenariul pe care îl propune cartea ar trebui să fie incomod pentru orice părinte. Suntem conștienți că a fi părinte nu este un job ușor sau part-time. Este un job permanent care îți modelează psihicul și îți pune la încercare în fiecare zi valorile, siguranța de...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 848 zile și a scris până acum 75 articole. Se află pe poziția 12 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments