Recenzie ”Fantoma și iubirea” de Marc Levy

de | aug. 22, 2023 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA FANTOMA ȘI IUBIREA ARE REDUCERE PE:

Ce ai face dacă ai mai primi o șansă de a-ți vedea tatăl?

Tatăl lui Thomas a murit de cinci ani de zile, iar el îi datorează totul acestuia. Dacă nu ar fi fost părinții săi, lumea nu ar fi avut un pianist atât de talentat ca el. Viața decurge normal, însă într-o zi, Thomas decide să tragă dintr-un joint, iar viața lui se schimbă brusc. Cum să nu înnebunești când vezi fantoma tatălui tău după cinci ani de la moartea sa?

Marc Levy ne cucerește încă o dată cu poveștile sale fantastice, pline de magie și creativitate! Astfel, îl avem pe Thomas și pe fantoma tatălui său, protagoniștii acestei povești! Când Thomas află pentru ce s-a întors tatăl său pe Pământ, lucrurile iau o întorsătură dubioasă. Așa că fiul unui chirurg trebuie să facă niște opriri pentru ca tatăl lui să poată fi împreună în eternitate cu femeia pe care a iubit-o. Iar aceasta nu este mama lui Thomas.

Zis și făcut! Cei doi ajung la San Francisco, însă lucrurile se complică. Oare va reuși Thomas să îndeplinească ultima dorință a tatălui său? Fantoma și iubirea încep să îi dea bătăi de cap tânărului pianist!

,,-Faci trucul ăsta ca să mă vrăjesti și să mă convingi?
-Fiule, cât am trăit, am făcut totul ca să te vrăjesc și să te conving. Și totuși, să fii părinte e cea mai eficientă metodă prin care universul îți amintește că nu controlezi nimic.”

Dacă îți place recenzia cărții FANTOMA ȘI IUBIREA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Marc Levy

Opinia mea despre cartea lui Marc Levy

Întotdeauna am iubit cum scrie Marc Levy, iar Fantoma și Iubirea este o carte care îi reprezintă stilul de scriere atât de bine! Mereu poveștile sale au fost diferite, inedite și fantastice! Mereu am adorat să le citesc, indiferent de faptul că uneori par a fi trase de păr. Dar este și normal, fiind atât de departe de realitatea noastră banală!

Mi-a plăcut de Thomas, însă ce am adorat au fost nesfârșitele discuții, tachinări și glume dintre acesta și tatăl său! Știam că lui Levy nu îi lipsește umorul, dar este un deliciu să regăsești poveștile sale! „Adevărul e că nu murim decât o dată, în schimb, trăim în fiecare zi.”

Am găsit o mulțime de citate minunate, de secvențe pe care voiam să le salvez și am citit cu sufletul la gură. Deși este o carte destul de scurtă, este minunată! Poate că aș fi adăugat mai multă acțiune alertă, dar chiar și așa cum este deja, Fantoma și Iubirea merită, merită, merită!

Marc Levy și Guillaume Musso…

Levy și Musso vor fi mereu autorii mei francezi preferați! Îi asociez, oarecum, deși stilul lor este atât de diferit! Poate pentru că i-am descoperit în același moment. Cert este că merită să le citiți cărțile care sunt pline de suspans și care te fac să nu lași din mână cartea! Sunt convinsă că așa vă va fermeca și Thomas împreună cu fantoma și iubirea ei!

Sper să oferiți o șansă acestei cărți minunate și sper să vă placă la fel de mult cum mi-a plăcut și mie! Nu uitați să dați o fugă pe Libris.ro și să puneți mâna pe această carte fantastică! Lecturi minunate vă doresc!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA FANTOMA ȘI IUBIREA CU REDUCERE DE PE:

Titlu: FANTOMA ȘI IUBIREA
Autor: Marc Levy
Traducător: Ela Negreanu
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 255
Limba: Română
Gen Literar: Fictiune
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 1723

Alte recenzii de la Marc Levy:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 3 ani, 10 luni, 7 zile și a scris până acum 313 articole. Se află pe poziția 6 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments