Recenzie “Fata anonimă” de de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen

by | Jul 25, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA FATA ANONIMĂ DE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Jessica Farris este o tânără dornică să câștige mai ușor niște bani și astfel se înscrie într-un studiu psihologic având ca temă etica și moralitatea. Studiul este inițiat și controlat de celebra doamnă doctor Shields, psihiatru și profesor universitar.

Jessica are impresia că tot ce are de făcut este să răspundă la anumite întrebări, să ia banii și să plece, însă situația se schimbă când probele experimentului încep a se muta în afara sălii de examinare. Ea însă începe să se simtă manipulată de către doamna doctor care pare a îi ascunde scopul experimentului.

Ceea ce m-a intrigat pe mine foarte mult la această carte este faptul că te ține în suspans pe tot parcursul acțiunii, neștiind ce să crezi cu adevărat că este real sau experimental.

Astfel, nu știi la ce să te aștepți, autoarele având talentul literar excepțional de a doza porțile de suspans. Protagonista este conturată în jurul unui mister despre familia și viața ei privată și imprevizibilitatea ei te poate face să întorci paginile uitând cât este ceasul.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Greer Hendricks

Vocea celor două autoare se simte între yin și yang-ul format între personajele feminine opuse în ținută, gândire și mai ales putere. Cu timpul însă, evoluția este spectaculoasă și putem observa cum elevul devine profesor și pare că schimbul de putere se modifică constant.

          Ulterior, am aflat că această carte este a doua carte scrisă de cele două autoare americane, prima fiind Soția dintre noi – carte care a stârnit multă bârfă și intrigă, devenind rapid bestseller. Sunt curioasă să o citesc și să aflu cum mă mai pot surprinde aceste două minți uluitoare, mai ales că este estimat faptul că aceasta carte a avut mai mult succes printre cititori.

🔥 CARTEA FATA ANONIMĂ DE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Fata Anonimă De
Autor: Greer Hendricks
,
Sarah Pekkanen
An apariție : 2019
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 25.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Diana Costea este redactor Booknation.ro de 480 zile și a scris până acum 64 articole. Se află pe poziția 19 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Costea aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments