Recenzie: “Soția dintre noi” de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen

by | Mar 2, 2020 | Beletristică, Ficțiune, Horror și Thriller, Literatură Contemporană, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA SOȚIA DINTRE NOI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Soția dintre noi de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen“Soția dintre noi” este un roman thriller apărut în 2018 și este scris în colaborare de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen. În România a apărut la Editura Litera în colecția Buzz Books în același an. Tot de la cele două este și thrillerul de suspans “Fata anonimă”, o carte la fel de bine primită și iubită de cititori.

Eu am citit doar cartea care a reprezentat debutul lor împreună în literatură. Dar recunoc că m-a prins atât de tare încât acum îmi doresc neapărat să citesc și cea de-a doua carte.

“Soția dintre noi” de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen m-a surprins plăcut

Eu sunt o fană împătimită a genului thriller. Astfel că mereu caut noi titluri care să îmi satisfacă pasiunea continua pentru mister și suspans. De aceea când am avut în mâini această scriere, și deoarece m-a captivat din prima, am reușit să o citesc relativ repede.

Povestea triunghiului amoros este bine construită. Intriga este acolo unde trebuie să fie. Iar răsturnările de situație te fac să întorci pagini bune pentru a vedea unde te-ai înșelat cu presupunerile. Planurile narative sunt multiple, ceea ce va face mereu atrăgător un roman de mister. În plus, toate personajele sunt dubioase. Fiecare dintre ele are un trecut întunecat și secrete pe care le cred bine ascunse de ceilalți.

Citind cartea îți vei da seama, dar nu prea ușor, că totul este doar o aparență

Autoarele te fac să crezi niște lucruri, ca mai apoi să îți dea peste cap cu toate ideile, dezvăluind puțin câte puțin adevărul. Nu poți să ai încredere în nici un personaj, deși poate vei simpatiza la un moment dat cu cineva.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Greer Hendricks

Oricum, eu cred că romanul te va șoca, așa cum a făcut și în cazul meu. Este o lectură thriller surprinzătoare. Eu o recomand iubitorilor acestui gen. Și chiar nu vreau să spun că seamănă cu alte cărți din aceeași categorie, deși așa a fost promovată. Efectiv eu nu am văzut mari asemănări nici cu “Fata dispărută” și nici cu “Fata din tren”.

Poate că vei zice că lumea o laudă masiv și îți vei pierde interesul pentru că este prea populară

Dar părerea mea sinceră este că își merită aprecierile. Astfel că mai bine ar fi să o citești chiar tu ca să îți faci o impresie generală despre ea.

Vei crede inițial că este vorba despre o fostă soție geloasă, care încearcă să strice nunta soțului cu viitoarea mireasă. Ai presupune că e vorba de acea tânără logodnică ce se crede urmărită și își amintește de un trecut urât care o bântuie. Vei face o mulțime de presupuneri despre istoria personajelor, legăturile dintre ele, motivele pe care le au ca să facă ceea ce fac. Dar mereu te vei înșela. Eu, cel puțin, am gândit eronat până spre finalul cărții, când în sfârșit parcă mi s-a luat un văl de pe față.

Prima colaborare a scriitoarelor Greer Hendricks și Sarah Pekkanen, “Soția dintre noi”, reprezintă un thriller despre abuz, iubire înșelătoare și răzbunare.

🔥 CARTEA SOȚIA DINTRE NOI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Soția Dintre Noi
Autor: Greer Hendricks
,
Sarah Pekkanen
An apariție : 2018
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 2.03.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 677 zile și a scris până acum 207 articole. Se află pe poziția 7 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments