Recenzie: „Soția dintre noi” de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen

de | mart. 2, 2020 | Beletristică, Ficțiune, Horror și Thriller, Literatură Contemporană, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA SOȚIA DINTRE NOI ARE REDUCERE PE:

Soția dintre noi de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen“Soția dintre noi” este un roman thriller apărut în 2018 și este scris în colaborare de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen. În România a apărut la Editura Litera în colecția Buzz Books în același an. Tot de la cele două este și thrillerul de suspans “Fata anonimă”, o carte la fel de bine primită și iubită de cititori.

Eu am citit doar cartea care a reprezentat debutul lor împreună în literatură. Dar recunoc că m-a prins atât de tare încât acum îmi doresc neapărat să citesc și cea de-a doua carte.

“Soția dintre noi” de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen m-a surprins plăcut

Eu sunt o fană împătimită a genului thriller. Astfel că mereu caut noi titluri care să îmi satisfacă pasiunea continua pentru mister și suspans. De aceea când am avut în mâini această scriere, și deoarece m-a captivat din prima, am reușit să o citesc relativ repede.

Povestea triunghiului amoros este bine construită. Intriga este acolo unde trebuie să fie. Iar răsturnările de situație te fac să întorci pagini bune pentru a vedea unde te-ai înșelat cu presupunerile. Planurile narative sunt multiple, ceea ce va face mereu atrăgător un roman de mister. În plus, toate personajele sunt dubioase. Fiecare dintre ele are un trecut întunecat și secrete pe care le cred bine ascunse de ceilalți.

Dacă îți place recenzia cărții SOȚIA DINTRE NOI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Greer Hendricks

Citind cartea îți vei da seama, dar nu prea ușor, că totul este doar o aparență

Autoarele te fac să crezi niște lucruri, ca mai apoi să îți dea peste cap cu toate ideile, dezvăluind puțin câte puțin adevărul. Nu poți să ai încredere în nici un personaj, deși poate vei simpatiza la un moment dat cu cineva.

Oricum, eu cred că romanul te va șoca, așa cum a făcut și în cazul meu. Este o lectură thriller surprinzătoare. Eu o recomand iubitorilor acestui gen. Și chiar nu vreau să spun că seamănă cu alte cărți din aceeași categorie, deși așa a fost promovată. Efectiv eu nu am văzut mari asemănări nici cu “Fata dispărută” și nici cu “Fata din tren”.

Poate că vei zice că lumea o laudă masiv și îți vei pierde interesul pentru că este prea populară

Dar părerea mea sinceră este că își merită aprecierile. Astfel că mai bine ar fi să o citești chiar tu ca să îți faci o impresie generală despre ea.

Vei crede inițial că este vorba despre o fostă soție geloasă, care încearcă să strice nunta soțului cu viitoarea mireasă. Ai presupune că e vorba de acea tânără logodnică ce se crede urmărită și își amintește de un trecut urât care o bântuie. Vei face o mulțime de presupuneri despre istoria personajelor, legăturile dintre ele, motivele pe care le au ca să facă ceea ce fac. Dar mereu te vei înșela. Eu, cel puțin, am gândit eronat până spre finalul cărții, când în sfârșit parcă mi s-a luat un văl de pe față.

Prima colaborare a scriitoarelor Greer Hendricks și Sarah Pekkanen, “Soția dintre noi”, reprezintă un thriller despre abuz, iubire înșelătoare și răzbunare.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA SOȚIA DINTRE NOI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Soția Dintre Noi
Autor: Greer Hendricks
,
Sarah Pekkanen
An apariție : 2018
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 296

Alte recenzii de la Greer Hendricks:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 1455 zile și a scris până acum 344 articole. Se află pe poziția 4 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments