Recenzie ”Femei puternice” de Louise Hay

de | mart. 26, 2022 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA FEMEI PUTERNICE PE Cartepedia

O carte pe care orice femeie ar trebui să o citească

După cum poate știți deja, Louise Hay a scris o mulțime de cărți de dezvoltare personală și de vindecare. De fiecare dată, printre rândurile pline de învățături ale cărților sale, întâlnim și practici sau exerciții menite să ne ajute sau sa ne vindece sufletul.

La fel este și în cazul cărții Femei puternice. De la mici informații de cultură generală despre femei, până la propriile sale sfaturi, Louise Hay a reușit să scrie o micuță capodoperă.

De fiecare dată când citesc ceva de la Louise Hay, simt că îmi crește inima în piept. Este imposibil să citești cărțile ei fără să zâmbești sau să te simți alinat. Dintre toți autorii care se aseamănă cu aceasta, Louise Hay a fost și va fi mereu preferata mea! Iar asta datorită faptului că această emană prin paginile cărților ei o bunătate și o căldură infinite.

Cred că este imposibil să citești Femei puternice și să nu îți placă ceea ce Hay a încercat să transmită. Egalitatea între sexe a fost mereu ceva pentru care ea a luptat și astăzi ne învață și pe noi cum să luptăm pentru asta.

Louise Hay, un om care a suferit și apoi a înflorit

Reușesc mereu să empatizez cu oamenii cărora le sunt adresate învățăturile ei. Cred că reacționez așa mai ales pentru că Louise Hay a trecut prin atâtea, încât a ajuns omul minunat care a scris toate aceste cărți.

,,Personal, consider că fiecare femeie este o pionieră în lumea modernă. Ea creează o cărare nouă, nebătută de altcineva înaintea ei. Femeile își asumă riscuri. Foarte mult timp, ele s-au confruntat cu singurătatea şi cu teama, cu sărăcia şi cu greutăţile vieţii. Au trebuit să îşi construiască un adăpost şi să îşi asigure hrana. Bărbaţii celor căsătorite lipseau mult timp de acasă. Femeile au fost nevoite dintotdeauna să se descurce pentru a supraviețui, ele și copii lor. Au fost nevoite să găsească resurse şi au pus bazele pentru construirea acestei ţări. Bărbaţii nu ar fi reuşit niciodată de unii singuri să facă din această țară ceea ce este la ora actuală fărănajutorul acestor femei curajoase.”

Dacă aveți nevoie de o carte care să se simtă ca o îmbrățișare și ca o învățătură prețioasă, Femei puternice este perfectă! Trebuie să dați o șansă măcar unei cărți scrise de aceasta, pentru că nu știți ce pierdeți!

Vă recomand din tot sufletul aceasta autoare și sper ca viața voastră să se schimbe în bine cu ajutorul ei și ale lecțiilor ei de viață frumoase și prețioase! Niciodată nu a fost simplu să îți schimbi viața, dar cu ajutorul lui Louise Hay, totul este posibil!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA FEMEI PUTERNICE PE Cartepedia

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Femei Puternice
Autor: Louise L. Hay
Traducător: Cristian Hanu
An apariție : 2014
Editura: ADEVăR DIVIN
Nr. Pagini: 113
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1827

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Prețul iubirii” de Svatie Baștovoi

Recenzie “Prețul iubirii” de Svatie Baștovoi

Încă din introducere autorul ne spune că cartea de față este despre căutările eterne ale oamenilor și prețul pe care sunt nevoiți să plătească pentru a le avea. Această sintagmă m-a făcut curioasă să citesc cartea și să analizez ideile prezentate aici. Ca și în...

Recenzie “Fuga spre câmpul cu ciori” de Savatie Baștovoi

Recenzie “Fuga spre câmpul cu ciori” de Savatie Baștovoi

Luna Iulie a fost luna în care a prevalat autorul Savatie Baștovoi. Cei care îmi urmăresc recenziile, au observa mai multe cărți citite de mine de la acest autor, în total în Iulie - 7 cărți. Și dacă vă întrebați, ce-o fi cu ea? S-a îndrăgostit iremediabil de scrierea...

Recenzie “Confiteor” de Jaume Cabré

Recenzie “Confiteor” de Jaume Cabré

Atât de mult accent se pune în prezent pe dezvoltarea intelectuală a copiilor… Majoritatea părinților sunt preocupați să-și vadă odrasla în fruntea clasamentelor, primul la învățătură și activități extracuriculare. Dar prea puțini se axează pe fericirea propriilor...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 931 zile și a scris până acum 240 articole. Se află pe poziția 5 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments