Recenzie ”Femei puternice” de Louise Hay

de | mart. 26, 2022 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA FEMEI PUTERNICE PE Cartepedia

O carte pe care orice femeie ar trebui să o citească

După cum poate știți deja, Louise Hay a scris o mulțime de cărți de dezvoltare personală și de vindecare. De fiecare dată, printre rândurile pline de învățături ale cărților sale, întâlnim și practici sau exerciții menite să ne ajute sau sa ne vindece sufletul.

La fel este și în cazul cărții Femei puternice. De la mici informații de cultură generală despre femei, până la propriile sale sfaturi, Louise Hay a reușit să scrie o micuță capodoperă.

De fiecare dată când citesc ceva de la Louise Hay, simt că îmi crește inima în piept. Este imposibil să citești cărțile ei fără să zâmbești sau să te simți alinat. Dintre toți autorii care se aseamănă cu aceasta, Louise Hay a fost și va fi mereu preferata mea! Iar asta datorită faptului că această emană prin paginile cărților ei o bunătate și o căldură infinite.

Cred că este imposibil să citești Femei puternice și să nu îți placă ceea ce Hay a încercat să transmită. Egalitatea între sexe a fost mereu ceva pentru care ea a luptat și astăzi ne învață și pe noi cum să luptăm pentru asta.

Louise Hay, un om care a suferit și apoi a înflorit

Reușesc mereu să empatizez cu oamenii cărora le sunt adresate învățăturile ei. Cred că reacționez așa mai ales pentru că Louise Hay a trecut prin atâtea, încât a ajuns omul minunat care a scris toate aceste cărți.

,,Personal, consider că fiecare femeie este o pionieră în lumea modernă. Ea creează o cărare nouă, nebătută de altcineva înaintea ei. Femeile își asumă riscuri. Foarte mult timp, ele s-au confruntat cu singurătatea şi cu teama, cu sărăcia şi cu greutăţile vieţii. Au trebuit să îşi construiască un adăpost şi să îşi asigure hrana. Bărbaţii celor căsătorite lipseau mult timp de acasă. Femeile au fost nevoite dintotdeauna să se descurce pentru a supraviețui, ele și copii lor. Au fost nevoite să găsească resurse şi au pus bazele pentru construirea acestei ţări. Bărbaţii nu ar fi reuşit niciodată de unii singuri să facă din această țară ceea ce este la ora actuală fărănajutorul acestor femei curajoase.”

Dacă aveți nevoie de o carte care să se simtă ca o îmbrățișare și ca o învățătură prețioasă, Femei puternice este perfectă! Trebuie să dați o șansă măcar unei cărți scrise de aceasta, pentru că nu știți ce pierdeți!

Vă recomand din tot sufletul aceasta autoare și sper ca viața voastră să se schimbe în bine cu ajutorul ei și ale lecțiilor ei de viață frumoase și prețioase! Niciodată nu a fost simplu să îți schimbi viața, dar cu ajutorul lui Louise Hay, totul este posibil!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA FEMEI PUTERNICE PE Cartepedia

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Femei Puternice
Autor: Louise L. Hay
Traducător: Cristian Hanu
An apariție : 2014
Editura: ADEVăR DIVIN
Nr. Pagini: 113
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1950

Alte recenzii de la Louise L. Hay:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Femeia cu fustă violet de Natsuko Imamura este alegerea mea pentru această zi autentică de toamnă. Coperta este prima care m-a convins – este în ton cu anotimpul în care suntem, dar mi-am și dorit foarte mult sparg gheața în ceea privește literatura japoneză. Recunosc...

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 980 zile și a scris până acum 252 articole. Se află pe poziția 5 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments