Recenzie ”Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața” de Louise L. Hay

de | iun. 2, 2024 | Recenzii cărți

Un ghid practic pentru a-ți schimba viața…

Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața este o carte celebra scrisă de Louise Hay în 1984. A fost și este o carte cu un mesaj puternic și cu un impact uriaș care duce la o transformare interioară de care sunt convinsă că mulți avem nevoie.

Astfel, cartea de față este ghidul practic care s-a născut din acel bestseller scris cu atâția ani în urmă. Ghidul este împărțit în mai multe capitole, fiecare abordând diferite aspecte ale vieții și oferind tehnici și afirmații pentru a promova schimbarea pozitivă. Louise Hay susține că afirmațiile și un stil de viață sănătos, pozitiv, pot schimba întreaga viața a unei persoane. Cel mai important aspect pe care se bazează aceasta este legat de cum ne îndeamnă să ne observăm și să ne schimbăm tiparele negative ale gândirii.

Însă toate acestea nu ar putea fi înfăptuite fără iubirea de sine. Această este fundamentală pentru vindecare și fericire, iar Louise Hay oferă exerciții practice pentru a ne învăța să ne accepăm și să ne iubim necondiționat. Ce poate fi mai ușor?

Louise Hay schimbă vieți chiar și după atâția ani!

Louise Hay promovează ideea că suntem responsabili pentru propria noastră viață și că avem puterea de a crea schimbări pozitive prin asumarea responsabilității pentru gândurile și acțiunile noastre. Ca să ajungem până acolo trebuie parcurs un drum lung, dar unul care merită. Pas cu pas.

Cartea este plină de exerciții și tehnici practice, precum meditații, afirmații și tehnici de vizualizăre, menite să ajute cititorii să pună în practică conceptele prezentate. Mulțumesc tare mult pentru exemplarul acestei cărți, Libris! Eu vă îndemn pe toți să dați o fugă pe site și să o comandați, pentru că toți avem nevoie de așa ceva în viețile noastre. Fie că vrem să recunoaștem, fie că nu. Iar ceea ce Louise Hay a scris aici se aplică tuturor oamenilor care au probleme, de orice natură ar fi acestea.

Cartea transmite un mesaj puternic, plin de speranță, încurajând cititorii să-și schimbe gândirea și, implicit, viața. Întregul ghid ne oferă secretul către a ne crea viața perfectă. Și dacă nici Louise Hay, care a trecut prin atâtea, nu e în măsură să ne dea asemenea sfaturi, atunci nu știu cine anume poate fi.

Louise Hay a fost și este preferata mea și aș recitit de zeci de ori cărțile ei, doar ca să îmi mai amintesc încă o dată că viața e frumoasă și că universul ne iubește pe toți. Deci, cum să nu îți dorești să citești o astfel de carte cu un impact emoțional atât de profund?

Așadar, închei această recenzie cu o singură afirmație: Iubește-te pe tine însuți, omule, și vindecă-ți viața!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Libris

Titlu: Iubește-te Pe Tine însuți și Vindecă-ți Viața
Autor: Louise L. Hay
Traducător: Cristian Hanu
An apariție : 2011
Editura: ADEVĂR DIVIN
Nr. Pagini: 205
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 10305

Alte recenzii de la Louise L. Hay:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Maxton Hall – Salvează-mă” de Mona Kasten
Recenzie „Maxton Hall – Salvează-mă” de Mona Kasten

Ca orice cititor cuminte și silitor, întâi citesc povestea și după aceea văd filmul, însă recunosc, am avut un mic imbold atunci când am văzut serialul ecranizat pe Amazon Prime. Nu știam de autoare, nu auzisem nici de serie, dar mi-a plăcut trailer-ul și am zis că...

Recenzie ”Gara Malma” de Alex Schulman
Recenzie ”Gara Malma” de Alex Schulman

Gara Malma este o carte despre relații familiale, dar pentru mine a fost mai mult o carte despre copii abandonați sau neglijați și repercursiunile pe care astfel de traume le au în maturizarea individului. Este despre familii dezorganizate și disfuncționale și modul...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 4 luni, 26 zile și a scris până acum 333 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments