🔥 CARTEA FEREASTRĂ SPRE MÂINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci.

Acțiunea este relatată la persoana I din perspectiva Elvirei, protagonista romanului, sub formă de povestire în ramă. Cadrul principal al cărții este povestea de dragoste dintre Elvira și Radu, însă privind mai departe de povestea de iubire, observăm o societate românească schimbată.

Elvira este un medic abia ieșit de pe băncile facultății și este repartizată la Bradu.Aici, din întâmplare îi iese în cale Radu. Povestea de iubire dintre ei este una foarte frumoasă, însă statuturile sociale ale lor sunt mult prea diferite, iar Radu se simte înjosit. Astfel, el renunță la a mai avea o relație cu tânara doctoriță.


”Trebuie să mergi în Bucovina, Elvira. Să te împaci cu trecutul, Și, cu voia lui Dumnezeu, să fii liberă să iubești din nou.”

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Simona Mihuțiu

Desprinzându-ne de cadrul principal, observăm lumea satului românesc. Un cabinet medical murdar, fără aparatură, fără o asistentă, o campanie electorală plină de minciuni, unde primarul Foamete doar promite, însă după ce trec alegerile uită.

”Fereastră spre mâine” este o lectură ușoară pe care o puteți citi într-o zi pentru a vă relaxa. O recomand cu drag tuturor persoanelor peste 14 ani și sunt sigură că romanul de debut a lui Simona Mihuțiu vă va aduce zâmbetul pe buze.

Titlu: Fereastră Spre Mâine
Autor: Simona Mihuțiu
An apariție : 2019
Editura: TOTAL PUBLISHING
Nr. Pagini: 232
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 15.09.2020
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Cujo” de Stephen King

Recenzie ”Cujo” de Stephen King

"There's one novel, Cujo, that I barely remember writing at all. I don't say that with pride or shame, only with a vague sense of sorrow and loss. I like that book. I wish I could remember enjoying the good parts as I put them down on the page." Stephen King Eu am doi...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 226 zile și a scris până acum 66 articole. Se află pe poziția 22 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments