🔥 CARTEA FEREASTRĂ SPRE MÂINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci.

Acțiunea este relatată la persoana I din perspectiva Elvirei, protagonista romanului, sub formă de povestire în ramă. Cadrul principal al cărții este povestea de dragoste dintre Elvira și Radu, însă privind mai departe de povestea de iubire, observăm o societate românească schimbată.

Elvira este un medic abia ieșit de pe băncile facultății și este repartizată la Bradu.Aici, din întâmplare îi iese în cale Radu. Povestea de iubire dintre ei este una foarte frumoasă, însă statuturile sociale ale lor sunt mult prea diferite, iar Radu se simte înjosit. Astfel, el renunță la a mai avea o relație cu tânara doctoriță.


”Trebuie să mergi în Bucovina, Elvira. Să te împaci cu trecutul, Și, cu voia lui Dumnezeu, să fii liberă să iubești din nou.”

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Simona Mihuțiu

Desprinzându-ne de cadrul principal, observăm lumea satului românesc. Un cabinet medical murdar, fără aparatură, fără o asistentă, o campanie electorală plină de minciuni, unde primarul Foamete doar promite, însă după ce trec alegerile uită.

”Fereastră spre mâine” este o lectură ușoară pe care o puteți citi într-o zi pentru a vă relaxa. O recomand cu drag tuturor persoanelor peste 14 ani și sunt sigură că romanul de debut a lui Simona Mihuțiu vă va aduce zâmbetul pe buze.

Titlu: Fereastră Spre Mâine
Autor: Simona Mihuțiu
An apariție : 2019
Editura: TOTAL PUBLISHING
Nr. Pagini: 232
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 15.09.2020
Nota recenzorului: 7/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 162 zile și a scris până acum 62 articole. Se află pe poziția 21 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments