Recenzie „Frumuseți monstruoase” de Marina Neagu

de | aug. 1, 2017 | Fantezie, Literatura Română, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA FRUMUSEȚI MONSTRUOASE ARE REDUCERE PE:

Atunci când „negura” se așterne peste abilitățile și simțurile tale, tot ce-ți rămâne de făcut este să te lupți pentru a supraviețui.
Însă atunci când ești pe punctul de a lupta, trebuie să renunți în favoarea ființei iubite ce suferă alături de tine, ce simte același dureri, ce ți le absoarbe pentru a nu te vedea în agonie. Îți oferă dovada dragostei: se sacrifică pentru tine pentru un singur motiv: Te iubește. Și tot ceea ce poți să faci tu este să te predai.
Oare „negura” va fi satisfăcută atunci când este înconjurată de durerea altora?

„Frumuseți monstruoase” de Marina Neagu este ciocolata preferată pe care nu vrei să o termini,  guști din ea și vrei din ce în ce mai mult. Un roman în care întâlniți umbre, îngeri, demoni, gardieni, dar și dragostea adevărată care cere sacrificii.

– Te rog Adrian! am urlat în gând. Tu ai mult mai multe de oferit lumii decât mine. Lasă-mă liberă. 
  – Nu ai să mori fără mine, mi-a răspuns el, tot în gând.
  – Lasă-mă liberă! l-am rugat.”

Dacă îți place recenzia cărții FRUMUSEȚI MONSTRUOASE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Marina Neagu

Lara este crescută și protejată de un preot-gardian până la vârsta de 18 ani. Aceasta este jumătate demon, jumătate înger, o umbră care se hrănește cu energie din pământ. Atunci când se mută în Valea îngerilor, Lara află că existența ei nu este întâmplătoare.  Este singura care o poate să o ucidă pe Regina umbrelor pentru totdeauna așa cum spune profeția, însă între timp își găsește sufletul pereche, iar lucrurile se complică.

Prima zi de școală = prima zi când dai de belele. Iar Clarisa, noua ei prietenă care îi arată întreaga școală Larei, știe foarte bine acest lucru.

Atunci când îi întâlnește pe gardienii, Vlad și Adrian, aceasta încearcă să fugă, însă nu reușește, iar atingerea lui Adrian îi transmite fiori în întregul corp semn că el este perechea ei. Schimbul de energie este atât de puternic încât cei doi sunt speriați de ceea ce simt, iar atunci când Adrian face o reuniune cu familia sa și tutorele Larei, adevarata poveste iese la suprafață. Cine e Lara cu adevărat?  Cât de puternică este și chiar e adevărat că va muri odată cu Regina umbrelor?

„Sângele a început să îmi clocotească, iar pe sub piele puteam vedea două vene devenind, din ce în ce mai proeminente. Am simțit momentul când am început să absorb din energia lui prin una dintre vene şi, în același timp, cum cealaltă trimite spre el, înapoi, aceeași cantitate pe care o preluam. Era ca și cum îi absorbeam energia, o filtram și o trimiteam înapoi.”

După ce o serie de evenimente se produc, iar Lara devine din ce în ce mai atentă cu cei din jur, însă nu suficient pentru a-şi da seama că dușmanul este foarte aproape de ea. După episodul cu câinele decapitat găsit în baia sa, aceasta găsește și bilete care o avertizează sau o amenință.  Însă după moartea preotului, Lara vrea să afle adevărul și să-l facă pe făptaș să plătească cu orice preț.

„- Acum tot ceea ce vreau este să o găsesc și să o fac să plătească. O să îi tai gâtul ăla de lebădă și o să-i retez mâinile alea criminale.”

Însă Lara, mai are un pretendent. Pe Sebastian, îngerul cu care Lara ar putea să formeze legătura și să primească arma cu care să o omoare pe Regina, fără ca ea să piară, chiar dacă Adrian o sfătuiește să facă asta, putem să sesizăm o urmă de gelozie în vocea sa.

Lupta pe care o duce Lara este ceea ce o adolescentă la 18 ani nu ar putea să o ducă până la sfârșit. Însă Lara este o umbră, iar umbrele luptă până în ultimul moment pentru persoanele dragi, dar și pentru a salva lumea de regina acestora.
Intr-o lume întunecată, dragostea va fi mereu cheia spre drumul plin de lumină și fericire, unde poți să dansezi în voie fără să fii criticat, dragostea e cea mai mare armă pentru a ucide întunericul.

Recomand acest roman pentru stilul lejer pe care l-a abordat scriitoarea, pentru personajele care te cuceresc (mai ales Adrian 😍), pentru un roman în care genurile se împletesc, unde veți găsi dragoste, acțiune și fantasy. Un roman pe care îl recomand cu mare drag😍.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA FRUMUSEȚI MONSTRUOASE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Frumuseți Monstruoase
Autor: Marina Neagu
An apariție : 2016
Editura: QUANTUM PUBLISHER
Nr. Pagini: 216
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1240

Alte recenzii de la Marina Neagu :

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1931 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments