Recenzie “Frumuseți monstruoase” de Marina Neagu

Titlu: Frumuseți Monstruoase
Autor: Marina Neagu
An apariție : 2016
Editura: Quantum Publisher
Nr. Pagini: 216
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 1.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie “Frumuseți monstruoase” de Marina Neagu
5 (100%) 1 vote

ACUM GĂSEȘTI FRUMUSEȚI MONSTRUOASE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Atunci când “negura” se așterne peste abilitățile și simțurile tale, tot ce-ți rămâne de făcut este să te lupți pentru a supraviețui.
Însă atunci când ești pe punctul de a lupta, trebuie să renunți în favoarea ființei iubite ce suferă alături de tine, ce simte același dureri, ce ți le absoarbe pentru a nu te vedea în agonie. Îți oferă dovada dragostei: se sacrifică pentru tine pentru un singur motiv: Te iubește. Și tot ceea ce poți să faci tu este să te predai.
Oare “negura” va fi satisfăcută atunci când este înconjurată de durerea altora?

“Frumuseți monstruoase” de Marina Neagu este ciocolata preferată pe care nu vrei să o termini,  guști din ea și vrei din ce în ce mai mult. Un roman în care întâlniți umbre, îngeri, demoni, gardieni, dar și dragostea adevărată care cere sacrificii.

– Te rog Adrian! am urlat în gând. Tu ai mult mai multe de oferit lumii decât mine. Lasă-mă liberă. 
  – Nu ai să mori fără mine, mi-a răspuns el, tot în gând.
  – Lasă-mă liberă! l-am rugat.”

Lara este crescută și protejată de un preot-gardian până la vârsta de 18 ani. Aceasta este jumătate demon, jumătate înger, o umbră care se hrănește cu energie din pământ. Atunci când se mută în Valea îngerilor, Lara află că existența ei nu este întâmplătoare.  Este singura care o poate să o ucidă pe Regina umbrelor pentru totdeauna așa cum spune profeția, însă între timp își găsește sufletul pereche, iar lucrurile se complică.

Prima zi de școală = prima zi când dai de belele. Iar Clarisa, noua ei prietenă care îi arată întreaga școală Larei, știe foarte bine acest lucru.

Atunci când îi întâlnește pe gardienii, Vlad și Adrian, aceasta încearcă să fugă, însă nu reușește, iar atingerea lui Adrian îi transmite fiori în întregul corp semn că el este perechea ei. Schimbul de energie este atât de puternic încât cei doi sunt speriați de ceea ce simt, iar atunci când Adrian face o reuniune cu familia sa și tutorele Larei, adevarata poveste iese la suprafață. Cine e Lara cu adevărat?  Cât de puternică este și chiar e adevărat că va muri odată cu Regina umbrelor?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Marina Neagu .

“Sângele a început să îmi clocotească, iar pe sub piele puteam vedea două vene devenind, din ce în ce mai proeminente. Am simțit momentul când am început să absorb din energia lui prin una dintre vene şi, în același timp, cum cealaltă trimite spre el, înapoi, aceeași cantitate pe care o preluam. Era ca și cum îi absorbeam energia, o filtram și o trimiteam înapoi.”

După ce o serie de evenimente se produc, iar Lara devine din ce în ce mai atentă cu cei din jur, însă nu suficient pentru a-şi da seama că dușmanul este foarte aproape de ea. După episodul cu câinele decapitat găsit în baia sa, aceasta găsește și bilete care o avertizează sau o amenință.  Însă după moartea preotului, Lara vrea să afle adevărul și să-l facă pe făptaș să plătească cu orice preț.

“- Acum tot ceea ce vreau este să o găsesc și să o fac să plătească. O să îi tai gâtul ăla de lebădă și o să-i retez mâinile alea criminale.”

Însă Lara, mai are un pretendent. Pe Sebastian, îngerul cu care Lara ar putea să formeze legătura și să primească arma cu care să o omoare pe Regina, fără ca ea să piară, chiar dacă Adrian o sfătuiește să facă asta, putem să sesizăm o urmă de gelozie în vocea sa.

Lupta pe care o duce Lara este ceea ce o adolescentă la 18 ani nu ar putea să o ducă până la sfârșit. Însă Lara este o umbră, iar umbrele luptă până în ultimul moment pentru persoanele dragi, dar și pentru a salva lumea de regina acestora.
Intr-o lume întunecată, dragostea va fi mereu cheia spre drumul plin de lumină și fericire, unde poți să dansezi în voie fără să fii criticat, dragostea e cea mai mare armă pentru a ucide întunericul.

Recomand acest roman pentru stilul lejer pe care l-a abordat scriitoarea, pentru personajele care te cuceresc (mai ales Adrian 😍), pentru un roman în care genurile se împletesc, unde veți găsi dragoste, acțiune și fantasy. Un roman pe care îl recomand cu mare drag😍.

ACUM GĂSEȘTI FRUMUSEȚI MONSTRUOASE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut cel mai mult povestea protagoniștilor, atracția aceea imensă între cei doi, lupta lui și a ei pentru a muri împreună, dragostea ce-i leagă. Deci trebuie să citiți acest roman, o să vă îndrăgostiți de Adrian❤. Lectură plăcută!❤

Aspecte Negative:

Chiar aş vrea o continuare a acestui roman, vreau să aflu despre Vlad și Diana😢😍 Vreau, vreau și, iar vreau o continuare❤😂😘.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.