Recenzie “Grădina de iarnă” de Kristin Hannah

Titlu: Grădina De Iarnă
Autor: Kristin Hannah
An apariție : 2019
Editura: Litera
Nr. Pagini: 395
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Recenzie de Daniela
Publicată la 24.03.2019
Nota recenzorului: 10/10

🔥 CARTEA GRĂDINA DE IARNĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Și poate că așa trebuia să fie, poate că acesta este cursul vieții când trăiești îndeajuns de mult. Bucuria și tristețea fac parte din viață; poate că ideea e să îți îngădui să le simți pe ambele, dar să ții ceva mai strâns de bucurie, pentru că nu știi niciodată când poate o inimă puternică să cedeze pur și simplu.

Kristin Hannah țese o frumoasă și tristă poveste de familie. O poveste care te prinde în mrejele ei, te poartă prin istorie, în perioada lui Stalin, prin Leningrad.

Ania este o mamă care a îndurat mai multe de cât îți poți imagina că poate îndura un om.

Două surori atât de diferite Meredith și Nina, sunt legate de aceeși durere, durerea de a nu fi iubite de mama lor.

Însă tatăl lor le adoră, le arată zilnic cât sunt de iubite. El este liantul familiei, și reușește să le facă să promită că vor încerca să se cunoscă cu adevărat.

Nu trebuie să judeci un om fără să-i cunoști adevărata poveste de viață. Nu trebuie să-l judeci chiar dacă e mama ta și te-ai simți îndreptățit.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Kristin Hannah.

Povestea Aniei este sfâșâietoare, dar în același timp îi aduce alinarea, eliberarea. Meredith și Nina ajug să o cunoască cu adevarat să o înțeleagă, să se autocunoască, să repare tot ce nu au făcut bine în viața lor.

-Să pierzi dragostea este unlucru groaznic… Dar să-i întorci spatele este insuportabil. Îți vei petrece tot restul vieții gândindu-te la asta? Întrebându-te dacă ai renunțat prea devreme sau prea ușor? Sau dacă mai veiiubi vreodată la fel de profund pe cineva?

-Tu știi ce înseamnă pierderea.

-Cu toții știm.

Pentru mine Kristin Hannah este o scriitoare care mă fascinează. Îmbină atât de ușor și maiestuos în povestea de viață a unei familii, evenimente marcante din istorie. Și astfel iese o carte cum e Grădina de iarnă pe care nu o poți lăsa din mână, la care te vei gândi și după ce ai terminat-o și pe care o vei recomanda apoi tuturor cu drag.

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA GRĂDINA DE IARNĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.