Recenzie “Grădina de iarnă” de Kristin Hannah

by | Mar 24, 2019 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA GRĂDINA DE IARNĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Și poate că așa trebuia să fie, poate că acesta este cursul vieții când trăiești îndeajuns de mult. Bucuria și tristețea fac parte din viață; poate că ideea e să îți îngădui să le simți pe ambele, dar să ții ceva mai strâns de bucurie, pentru că nu știi niciodată când poate o inimă puternică să cedeze pur și simplu.

Kristin Hannah țese o frumoasă și tristă poveste de familie. O poveste care te prinde în mrejele ei, te poartă prin istorie, în perioada lui Stalin, prin Leningrad.

Ania este o mamă care a îndurat mai multe de cât îți poți imagina că poate îndura un om.

Două surori atât de diferite Meredith și Nina, sunt legate de aceeși durere, durerea de a nu fi iubite de mama lor.

Însă tatăl lor le adoră, le arată zilnic cât sunt de iubite. El este liantul familiei, și reușește să le facă să promită că vor încerca să se cunoscă cu adevărat.

Nu trebuie să judeci un om fără să-i cunoști adevărata poveste de viață. Nu trebuie să-l judeci chiar dacă e mama ta și te-ai simți îndreptățit.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Kristin Hannah

Povestea Aniei este sfâșâietoare, dar în același timp îi aduce alinarea, eliberarea. Meredith și Nina ajug să o cunoască cu adevarat să o înțeleagă, să se autocunoască, să repare tot ce nu au făcut bine în viața lor.

-Să pierzi dragostea este unlucru groaznic… Dar să-i întorci spatele este insuportabil. Îți vei petrece tot restul vieții gândindu-te la asta? Întrebându-te dacă ai renunțat prea devreme sau prea ușor? Sau dacă mai veiiubi vreodată la fel de profund pe cineva?

-Tu știi ce înseamnă pierderea.

-Cu toții știm.

Pentru mine Kristin Hannah este o scriitoare care mă fascinează. Îmbină atât de ușor și maiestuos în povestea de viață a unei familii, evenimente marcante din istorie. Și astfel iese o carte cum e Grădina de iarnă pe care nu o poți lăsa din mână, la care te vei gândi și după ce ai terminat-o și pe care o vei recomanda apoi tuturor cu drag.

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA GRĂDINA DE IARNĂ ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Grădina De Iarnă
Autor: Kristin Hannah
An apariție : 2019
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 395
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 24.03.2019
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1218 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments