Recenzie “În spatele ușilor închise” de B.A. Paris

by | May 3, 2019 | Beletristică, Horror și Thriller, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

in spatele usilor inchise de b.a. parisWow, un thriller atât de palpitant, dar mai puțin realist ca “În spatele ușilor închise” de B.A. Paris nu am mai citit. Și totuși finalul, deși cam asteptat, te face să crezi în dreptate.

Oare cunoști cu adevărat pe cel caruia juri să îi fii alaturi la bine și la greu toată viața daca te căsătorești cu el la foarte puțin timp după ce v-ați cunoscut?

Chiar crezi ca perfectiunea există și ca în noua viața de cuplu veti trai fericiți până la adânci batraneti?

Nu pui la îndoială deloc faptul că e singur la 30 si bine de ani chiar dacă e bogat și arătos?

O seamă de întrebări îți vei pune odata ce vei parcurge cartea “În spatele ușilor închise” de B.A. Paris

Pe care, te asigur, o vei face dorind sa afli mai mult și mai mult. Vei uita de timp, de locul în care ești și de alte lucruri. Cât de departe ai merge sau câte ai accepta ca să protejezi cea mai dragă persoană din viața ta? Dar cate sacrificii și planuri ai face ca sa scapi de cel care vă amenință amandurora viața în mod constant? Oare ai putea sa treci din postura de victimă în cea de răzbunător și sa scapi și basma curată?

Eu m-am întrebat toate astea în timpul lecturarii acestei cărți.

Grace Angel, soția lui Jack Angel, va ajunge să-și dea seama mult prea repede de adevăratul caracter al soțului ei. Și în cel mai nemilos mod: în luna de miere. Deși sunt proaspăt căsătoriți, aparent cu o viață perfectă, nimeni nu ar trebui să îi invidieze așa cum o fac așa zișii lor prieteni. Deoarece de cele mai multe ori realitatea nu coincide deloc cu aparențele.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de B.A. Paris

Cred că fiecare dintre noi cunoaște un cuplu care pare perfect, așa cum sunt Jack și Grace

El este super arătos și foarte bogat. Pe deasupra este un avocat specializat în apărarea femeilor bătute de soți. Ea este frumoasă, șarmantă și elegantă. Însă, deși este relativ tânără, nu lucrează, ci este casnică. Un prim amănunt care te va face să îți pui întrebări. S-ar putea să să nu îi placi, așa cum fac cunoștințele lor în primă instanță. Totul ți se va părea dulcegăros de perfect. Și câtă dreptate ai gândind asta!

Ba s-ar putea să dorești să o cunoști pe misterioasa Grace mai bine. Asta deoarece pare tot timpul lipită de Jack. Și cumva parcă îl completează prea bine, neavând aproape nimic de spus fără acordul soțului. Eu mi-am dat seama cam din prima că bărbatul este dușmanul ei. Dar nu știam în ce fel o subjugă pe femeie. Și de ce nu au nici un copil împreună?

Este foarte greu să ajungi să o cunoști mai bine pe Grace

Asta deoarece ea și Jack sunt nedespărțiți, sau mai bine zis chiar nedezlipiți. Ea nu merge nicăieri fără să fie și el acolo. Poate doar la final. Dar finalul deja este o altă poveste. Una pe care o dorim cu toții pentru această poveste ireală. Și încă ceva. Pe lângă faptul că soția este atât de supusă, ea mai are și o soră cu sindromul Down. Care se prinde din timp de răutatea lui Jack și este mai inteligentă decât pare.

Cu toate acestea, ea nu știe despre intențiile adevărate ale avocatului Angel(nume fals bineînțeles). Și nici sora ei mai mare nu știe despre asta, până când chiar el îi va dezvălui adevăratul lui plan. Și așa aflăm că soțul perfect iubitor este de fapt un psihopat sadic. Care se excită atunci când provoacă frică și suferință.

Iar Millie, sora cu Down, și nu Grace, este victima perfecta

Oare va reuși în cele din urmă soția să iasă din acest coșmar în care este abuzată psihic ca să își apere sora și pe ea de acest monstru teribil? Recunosc, povestea din thrillerul spihologic “În spatele ușilor închise” de B.A. Paris este puțin cam trasă de păr. Dar mie mi-a plăcut destul de mult. În sensul că Grace rămâne cu mintea întreagă și face tot posibilul pentru a evada din lumea psihopatului care i-a devenit soț. Deși ajunge la asta foarte târziu, după ce ratează o mulțime de posibilități de a-l da în vileag.

🔥 CARTEA ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: În Spatele Ușilor închise
Autor: B.A. Paris
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 298
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 3.05.2019
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 639 zile și a scris până acum 205 articole. Se află pe poziția 7 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments