Recenzie ,,Infernul lui Gabriel” de Sylvain Reynard

by | Nov 1, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA INFERNUL LUI GABRIEL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

 Julia este o tânără masterandă care dorește să devină specialistă în Dante. Inocentă și retrasă, ea este pe cale să îi fure mințile profesorului ei.

 ,,Enigmatic și sexy, profesorul Gabriel Emerson este un foarte respectat specialist în Dante în timpul zilei și un adept al plăcerilor lipsite de inhibiții, în timpul nopții. Se folosește de șarmul său pentru a-și satisface orice capriciu, dar este torturat de un trecut întunecat și măcinat de convingerea profundă că nu mai are nicio speranță de mântuire.”

 Gabriel Emerson este profesorul universitar specializat în Dante, răvășitor de frumos, arogant, răutăcios și plin de ironie însă care topește inimile tuturor studentelor sale. Iar Julia nu știa că va pica și ea în această plasă dar nimic nu e sigur când Gabriel apare în viața ta.

  ,,Când fermecătoarea și inocenta Julia Mitchell se înscrie la cursul său, atracția pe care o simte față de ea nu numai că îi periclitează cariera, dar îl trimite într-o călătorie în care trecutul și prezentul se ciocnesc.”

Cu o primă întâlnire de neuitat, Gabriel și Julia străbat un drum lung pe parcursul romanului iar relația dintre ei avansează în timp ce atracția crește în intensitate luându-le mințile și inimile.

  Gabriel are nevoie de o Beatrice a lui în timp ce Julianne are nevoie de un Dante al ei. Atunci când trecutul iese la iveală, amândoi realizează ce au pierdut iar marea dezvăluire îl dă peste cap pe seducătorul bărbat care a avut întotdeauna orice femeie și-a dorit.

Însă nici măcar una dintre ele nu a fost acea Beatrice a lui. Iar acum a găsit-o pe Julia. Ce mai este de făcut oare? Și cum ar putea ascunde ei o relație care este interzisă? Niciun profesor nu are voie să aibă relații cu studentele sale iar asta o știu cu toții.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Sylvain Reynard

Dar o problemă este mult mai mare de atât. Cine este de fapt Gabriel O. Emerson? Cine este el și ce secret ascunde Julia de bărbatul pe care a ajuns să îl iubească?

Această serie dar mai ales această carte se vede de la o poștă că este scrisă de un bărbat. A fost prima serie erotică pe care am citit-o care să nu fie scrisă de o femeie și cred că am învățat atât de multe din ea și mi-a plăcut atât de mult încât am mereu mici dorințe impulsive de a mă reapuca să o recitesc.

Gabriel și Julia sunt atât de diferiți de restul cuplurilor pe care le-am întâlnit pentru că aici predomină maturitatea, seriozitatea poveștii într-un mod atât de aparte, acțiunea fiind diferită, spațiul, personajele în sine și replicile, și mai ales limbajul!

Gabriel împreună cu Gideon Cross și Christian Grey vor fi mereu în topul meu de bărbați în adevăratul sens al cuvântului, duri și fermecători care au suferit pentru că, se pare că mă atrag personajele masculine care sunt cât mai traumatizate, cu un trecut cât mai trist și cu o viață complicată pentru că ei sunt cei care au povești mult mai intense și mai profunde!

Titlu: Infernul Lui Gabriel
Autor: Sylvain Reynard
An apariție : 2014
Editura: TREI
Nr. Pagini: 696
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 1.11.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 311 zile și a scris până acum 99 articole. Se află pe poziția 13 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments