Recenzie „Între surori” de Kristin Hannah

by | Jul 20, 2020 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNTRE SURORI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Am citit fiecare roman semnat de Kristin Hannah tradus la noi în țară și niciunul nu a reușit să mă dezamăgească. Nu este preferatul meu, însă este reușit și scris în stilul captivant cu care ne-a obișnuit autoarea. Între surori este o poveste de familie și o lecție despre timpul petrecut cu cei dragi, care este atât de valoros încât nici nu ne dăm seama.

O alegere greșită

Meghann Dontess este o avocată de divorțuri de succes care are tot ce își dorește. Mai puțin o familie iubitoare. Lucrează până târziu pentru a compensa sentimentul de singurătate pe care nu vrea să-l recunoască. Însă toate acestea se subordonează alegerii pe care a făcut-o pe când era adolescentă. Și-a părăsit sora mai mică (Claire Cavamaugh) după ce i-a găsit acesteia tatăl biologic. Mama lor nu le oferea dragostea și mediul de care aveau nevoie. Meseria de actriță și iresponsabilitatea au îndepărtat-o de fetele ei.

Trecutul ei nu era o colecție de amintiri care trebuiau discutate și rezolvate; era ca o valiză Samsonite cu o rotiță defectă. Meghann învățase asta cu mult timp în urmă. Tot ce putea face era să târacă valiza după ea.

Claire s-a îndrăgostit cu adevărat pentru prima dată și o invită pe sora ei cu ocazia nunții care urmează. Cele două surori abia dacă s-au văzut în ultimii douăzeci de ani, iar nunta poate fi ocazia perfectă de reclădire a legăturii lor. Însă Meghann este suspicioasă din cauza concepției legate de iubire, în care nu mai crede de mult timp. Până când o aventură cu Joe Wyatt, un fost medic radiolog, o face să-și schimbe părerea.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Kristin Hannah

Poveste de familie

O veste neașteptată le face pe Meghann și Claire să redevină surorile apropiate care erau în copilărie. Cele două învață să fie din nou apropiate și să petreacă timp împreună. Timp pe care l-au pierdut, dar pe care încearcă să îl recupereze. Deși viețile lor sunt diferite, legătura de familie care le unește este mult mai puternică.

Kristin Hannah scrie acest roman în stilul aparte cu care ne-a obișnuit. Momentele de umor nu lipsesc, iar cele dramatice își au locul exact acolo unde trebuie. Este o carte de neratat și o poveste uluitoare despre familie, iertare și despre a doua șansă.

🔥 CARTEA ÎNTRE SURORI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Între Surori
Autor: Kristin Hannah
An apariție : 2020
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 20.07.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 369 zile și a scris până acum 43 articole. Se află pe poziția 28 din 146 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments