Recenzie ”Jurământ de rătăcire” de Ana Barton

de | aug. 20, 2016 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA JURĂMÂNT DE RĂTĂCIRE ARE REDUCERE PE:

Pe Ana Barton o descopăr sau mai bine zis o redescopăr, cu o reală plăcere, odată cu fiece carte publicată. O redescopăr cu o plăcere aflată undeva în vecinătatea uimirii copilărești, exact ca atunci când, odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, tata mi-a dăruit o portocală.

juramant_de_ratacire_ana_barton-424x652

M-am regăsit și m-am pierdut în acest ”Jurământ de rătăcire”, identificându-mi existența cu anumite pasaje din cărți, de parcă fiecare cuvânt era scris cu cernela obținută din descojirea sufletului meu.

”Jurământ de rătăcire” este cartea călătorie cu sine și prin sine, într-un joc de labirinturi, poduri și prăpăstii, un extemporal sau doar o fițuică a vieții, purtată pe oriunde de vântul capricios care a năruit chiar și umbra busolei. Este continua descoperire a propriului interior prin cunoașterea limitelor și nelimitelor prin intermediul celorlalți. Totul trece prin cunoaștere și simțire, într-o împletire a clipelor pierdute cu clipele viitoare, mereu căutând argumente în lenea sinelui de a se ține bățos sau poate chiar în zvâcnetul rădăcinilor care veșnic visează să le crească aripi, la fel cum aripile ostenite vor să aibe rădăcini, crezând că doar așa vor putea gusta din ambrozia odihnei.

Dacă îți place recenzia cărții JURĂMÂNT DE RĂTĂCIRE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Ana Barton

Stilul scriitoricesc al Anei Barton este asemeni unei mătăsoase mângâieri balsamice, un analgezic necesar pentru cei ce încă nu au curajul să recunoască continua rătăcire de sine, prin sine și cu sine într-un voiaj al ”ducerii în neștire”.

Ni se înfățișează în carte nesfârșitul dans al definirii și redefinirii, unul care nu va fi nicicând complet decât atunci când despre tine se va vorbi doar la timpul trecut, pentru că aceasta este chintesența existenței, o rătăcire pe un drum ce nu va fi nicicând drept, pentru că dacă drumul ar fi lin omul nu ar mai cunoaște vreodată cealaltă parte a baricadei.

O carte absolut fabuloasă, pe care chiar trebuie să o citiți!

Lectură plăcută!

P.S. Cartea Jurământ de rătăcire se găsește în Top 20 cărți de Beletristică recomandate de Booknation

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA JURĂMÂNT DE RĂTĂCIRE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: JURĂMÂNT DE RĂTĂCIRE
Autor: Ana Barton
An apariție : 2016
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 272
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 2266

Alte recenzii de la Ana Barton:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Cristian Cărpenaru este redactor Booknation.ro de 2850 zile și a scris până acum 490 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments