🔥 CARTEA JURĂMÂNT DE RĂTĂCIRE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Pe Ana Barton o descopăr sau mai bine zis o redescopăr, cu o reală plăcere, odată cu fiece carte publicată. O redescopăr cu o plăcere aflată undeva în vecinătatea uimirii copilărești, exact ca atunci când, odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, tata mi-a dăruit o portocală.

juramant_de_ratacire_ana_barton-424x652

M-am regăsit și m-am pierdut în acest ”Jurământ de rătăcire”, identificându-mi existența cu anumite pasaje din cărți, de parcă fiecare cuvânt era scris cu cernela obținută din descojirea sufletului meu.

”Jurământ de rătăcire” este cartea călătorie cu sine și prin sine, într-un joc de labirinturi, poduri și prăpăstii, un extemporal sau doar o fițuică a vieții, purtată pe oriunde de vântul capricios care a năruit chiar și umbra busolei. Este continua descoperire a propriului interior prin cunoașterea limitelor și nelimitelor prin intermediul celorlalți. Totul trece prin cunoaștere și simțire, într-o împletire a clipelor pierdute cu clipele viitoare, mereu căutând argumente în lenea sinelui de a se ține bățos sau poate chiar în zvâcnetul rădăcinilor care veșnic visează să le crească aripi, la fel cum aripile ostenite vor să aibe rădăcini, crezând că doar așa vor putea gusta din ambrozia odihnei.

Stilul scriitoricesc al Anei Barton este asemeni unei mătăsoase mângâieri balsamice, un analgezic necesar pentru cei ce încă nu au curajul să recunoască continua rătăcire de sine, prin sine și cu sine într-un voiaj al ”ducerii în neștire”.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Ana Barton

Ni se înfățișează în carte nesfârșitul dans al definirii și redefinirii, unul care nu va fi nicicând complet decât atunci când despre tine se va vorbi doar la timpul trecut, pentru că aceasta este chintesența existenței, o rătăcire pe un drum ce nu va fi nicicând drept, pentru că dacă drumul ar fi lin omul nu ar mai cunoaște vreodată cealaltă parte a baricadei.

O carte absolut fabuloasă, pe care chiar trebuie să o citiți!

Lectură plăcută”

🔥 CARTEA JURĂMÂNT DE RĂTĂCIRE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Jurământ De Rătăcire
Autor: Ana Barton
An apariție : 2016
Editura: HERG BENET
Nr. Pagini: 272
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.08.2016
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Este cartea trăirilor și netrăirilor, așadar o carte a tututror!

Aspecte Negative:

Sunt atât de entuziasmat de această carte încăt nu-i pot afla vreun beteșug.

Cristian Cărpenaru
Autor: Cristian Cărpenaru
Cristian e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1877 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru