Recenzie: “La cumpărături cu bebe” de Sophie Kinsella

by | Nov 7, 2019 | Beletristică, Chick Lit & Romance, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LA CUMPĂRĂTURI CU BEBE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

“La cumpărături cu bebe” de Sophie Kinsella este cea de-a cincea carte din seria “Shopaholic” a celebrei scriitoare de romane pentru femei. Sophie Kinsella este de fapt pseudonimul literar al lui Madeline Wickham, o scriitoare britanică. Cartea a fost publicată inițial în anul 2007. Face parte din lecturile Chick lit pline de umor și romantism, pe care le parcurgem uneori noi femeile cu mare interes.

Probabil cunoști și poate ai văzut filmul Mă dau în vânt după cumpărături(Confessions of a Shopaholic)” din 2009

Acesta a fost adaptat după cartea cu același nume al autoarei. Celelalte cărți ce fac parte din seria Shopaholic sunt „Mă dau în vânt după cumpărături”(2000), „Goana după cumpărături la New York”(2001), „La cumpărături în rochie de mireasă”(2002), „La cumpărături cu sora mea”(2004), „La cumpărături cu Minnie”(2010), „Shopaholic to the Stars”(2014), „Shopaholic on Honeymoon”(2014), „Shopaholic to the Rescue”(2015) și „Christmas Shopaholic”(2019).

Seria literară ce face parte din genul Chick Lit o are în prim plan pe jurnalista Rebecca Bloomwood

În toate aceste romane amuzante și fashion cititorii îi urmăresc aventurile prin viață și prin escapadele sale la cumpărături. De data aceasta Becky este însărcinată și cât se poate de fericită. Ea lucrează la unul dintre cele mai mari magazine din Londra. Este la vânătoare de case împreună cu soțul ei, Luke. Și da, așteaptă un copil, căruia deja îi conturează o garderobă demnă de un mic star.

Tânăra este încântată de toate aceste evenimente. Dar shoppingul nebun va rămâne și de această dată mica sa plăcere ascunsă. Mai ales de când își dă seama că acest hobby o ajută și cu grețurile de dimineață. Becky este în căutarea celui mai frumos cărucior pentru copii. Își imaginează și decorează camera viitorului bebe după ultima modă. Dar, de asemenea, este obsedată să aibă cel mai cool medic obstetrician. Dacă este posibil, chiar un medic care se ocupă de celebritățile londoneze.

Însă ghinion, Rebecca va afla curând că noua sa obstetriciană este chiar fosta iubită a lui Luke

O femeie inteligentă, frumoasă și cultă. Atunci dependenta noastră de cumpărături începe să se îngrijoreze mai mult de soarta căsniciei ei decât de bebele din burtică. Ea va începe să-și pună întrebări despre legătura dintre soțul ei și doamna doctor. Mai ales de când aceasta din urmă chiar îi va da motive să își facă griji.

Ca orice femeie va avea îndoielile ei și asta va stârni mici necazuri în viața lor fericită de cuplu. Însă totul este bine când se termină cu bine. Și cu ajutorul umorului ei, a inteligenței și a cunoștințelor din modă, Becky va triumfa ca întotdeauna. “La cumpărături cu bebe” de Sophie Kinsella este o carte lejeră, plină de umor, care poate fi citită ca un refresh de către femeile ce vor să se destindă prin lectură.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții LA CUMPĂRĂTURI CU BEBE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Sophie Kinsella sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LA CUMPĂRĂTURI CU BEBE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: La Cumpărături Cu Bebe
Autor: Sophie Kinsella
An apariție : 2008
Editura: POLIROM, COLECțIA CHIC
Nr. Pagini: 528
Limba: Română
Gen Literar: Literatura de divertisment
Publicată la 7.11.2019
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Clubul crimelor de joi” de Richard Osman

Recenzie ”Clubul crimelor de joi” de Richard Osman

Pentru că sunt naționalistă și promovez autorii români de câte ori am ocazia, ăia puțini care îmi par mie că merită, vă recomand cartea asta dacă sunteți fani ai seriei Melania scrisă de draga noastră Rodica Ojog-Brașoveanu. Fac asta pentru că eu am regăsit-o pe...

Recenzie “Prieten imaginar” de Stephen Chbosky

Recenzie “Prieten imaginar” de Stephen Chbosky

Care sunt cele două tipuri de oameni ce văd lucruri ce nu există, Kate? Vizionarii și psihopații. Cartea este un thriller întunecat, cu multe elemente horror, ce propune o viziune apocaliptică asupra noțiunii de lume, care desface binele și răul în două jumătăți,...

Recenzie ”După șapte ani” de Guillaume Musso

Recenzie ”După șapte ani” de Guillaume Musso

Sebastian, un lutier dintr-o familie din New York o întâlnește pe Nikki, o artistă liberă care îi fură mințile, iar dragostea lor este atât de profundă și de frumoasă, așa cum este iubirea pe care o întâlnești o singură dată în viață. Mulți ani mai târziu, cei doi...

0 0 vote
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 834 zile și a scris până acum 255 articole. Se află pe poziția 4 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments