Recenzie “Lady A și profesorul” – Vol. 3 Serie Billionaires de Hanna Lee

de | iun. 5, 2019 | Dragoste, Recenzii cărți

Întotdeauna mi-a plăcut să citesc. Prefer să mă afund între paginile unei cărți decât să pierd timpul în fața televizorului. Îmi place să visez locuri secrete descrise în câte o carte și să-mi închipui că mă plimb pe cărări ascunse. Uneori câte un volum mă acaparează atât de mult încât „citesc un capitol” se termină două ore mai târziu cu un zâmbet fericit când închid coperta după cuvântul „sfârșit”.

Când am descoperit-o pe Hanna Lee și poveștile sale erotice am strâmbat din nas. Primul volum al seriei Billionaires a fost greu de digerat. Scenele de un erotic dus la extreme, limbajul fără perdea și povestea de dragoste fără prejudecăți m-a lăsat perplexă.

Nu că aș fi vreo pudică și m-aș ascunde după degete, fiecare carte e viața pulsând la cele mai înalte cote, dar am uitat cum e să fii îndrăgostită, cum să simți fluturi în stomac și să vibrezi de dorință doar la gândul că te poți cuibări în brațele celui drag, iar cărțile Hannei despre dragoste sunt, în cel mai pur stadiu al ei: carnală, animalică, vibrantă și… dulce.

Ce își doresc femeile? Un „bărbat de 3„… după spusele celor 5 prietene din seria Billionaires, iar standardul ridicat de tinerele femei pare a fi ușor de atins când fiecare își găsește jumătatea. Un astfel de bărbat este cel care le satisface de 3 ori în aceeași noapte, grijuliu și atent, cel care își calcă orgoliul și înainte de toate le oferă plăcerea pe tavă, apoi se gândește la sine. Bărbatul perfect, generos și dominant deopotriva, ce știe să-i dea iubitei sale ceea ce are nevoie, când are nevoie.

Și norocoasele… toate și-au găsit alesul.

Lady A și profesorul

Lady A și profesorul mi s-a părut cea mai dulce carte din serie și cea mai plauzibilă. Îmi place să cred că în viața reală toate femeile asemeni lui Amber își găsesc profesorul lor care le salvează din ghearele nedrepte ale vieții făcându-le fericite.

Amber este proprietara unui lanț de restaurante și este separată de soțul său Bobby.

Mina, o dulceață de fetiță isteață foc, care mi-a topit inima pe loc, este fiica lui Amber, născută dintr-o legătură anterioară. Bobby o iubește ca pe fiica sa, chiar dacă nu este tatăl său biologic.

Când un scandal în care este amestecat soțul lui Amber riscă să tulbure liniștea micuței, Lady A ia hotărârea să se mute la părinții săi pentru a scăpa de obiectivele iscoditoare.

Și cum trecutul ne ajunge întotdeauna din urmă, Amber se reîntâlnește în orașul natal cu primul iubit, cel de care a fugit imediat după o noapte petrecută împreună.

Clay este băiatul rău din liceu. Sexy și râvnit de toate fetele, ce pare că doar a profitat de slăbiciunea lui Amber pentru el.

O serie de întâmplări hazlii îi aduc din nou pe cei doi împreună și dragostea reprimată îi mistuie cu sălbăticie, dând naștere unor nopți de amor în care își îndeplinesc cele mai excitante dorințe.

Jocul erotic, plăcerea pură pe care o trăiesc cei doi în timp ce reaprind focul dragostei este teribil de fierbinte și printre chicoteli și atingeri nevinovate iubirea adolescentină se maturizează făcându-i tot mai conștienți de piedicile prezentului.

La fel de fierbinte ca restul seriei, la fel intensă și provocatoare, Lady A și profesorul trezesc fanteziile sexuale ale cititorilor, ne duc în locuri dorite, în care poate nu am mai pășit de mult timp și cu siguranță va aprinde imaginația oricui o răsfoiește.

Titlu: LADY A ȘI PROFESORUL – VOL. 3 SERIE BILLIONAIRES
Autor: Hanna Lee
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 201
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1327

Alte recenzii de la Hanna Lee:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave
Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave

Pe insula din nord-estul Norvegiei vine o furtună puternică și tot mersul firesc al lucrurilor se prăbușește. După ce patruzeci de bărbați dispar pentru totdeauna în apele nemiloase ale mării, Vardø devine o așezare a “amazoanelor”. Abia când se strâng toate în...

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Camelia Croitor a fost redactor Booknation.ro și a scris 10 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Camelia Croitor aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments