Recenzie “Lady D și hitman-ul” – Vol. 2 Serie Billionaires de Hanna Lee

Titlu: Lady D și Hitman-ul – Vol. 2 Serie Billionaires
Autor: Hanna Lee
An apariție : 2019
Editura: Editura Stylished
Nr. Pagini: 186
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Recenzie de Camelia Croitor
Publicată la 4.06.2019
Nota recenzorului: 9/10
Recenzie “Lady D și hitman-ul” – Vol. 2 Serie Billionaires de Hanna Lee
5 (100%) 1 vote[s]

🔥 CARTEA LADY D ȘI HITMAN-UL – VOL. 2 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Billionaires, Vol. 2, Lady D și hitman-ul - Hanna LeeLectura are capacitatea de a aprinde imaginația, de a provoca senzații fizice și de a te face să vezi imagini incitante dincolo de cuvintele înșirate cuminți pe paginile imaculate. O ușă către o dimensiune pe care ochii minții tale o pot vedea întocmai așa cum îți dorești, cartea este cea care îți poate elibera spiritul și te poate purta pe paginile sale în locuri interzise, unde îți permite să trăiești lucruri pe care în viață reală nici nu ai visa să le cunoști vreodată.

Cartea despre care vă vorbesc astăzi este o astfel de ușă, o poveste erotică: Lady D și Hitman-ul volumul 2 din seria Billionaires.

Amber, Tara, Cate, Deanna și Sofia, cele cinci protagoniste ale seriei, sunt prietene din timpul studenției în una dintre cele mai mari universități americane. Singure și extrem de bogate sunt billionaires și duc o viață lipsită de griji și… de dragoste, asta până fiecare dintre ele găsește “bărbatul de 3“…

Dacă în prima parte a seriei prințesa Sofia este cea care își găsește jumătatea și acest volum se termină cu happy-end și Deanna se îndrăgostește iremediabil de periculosul Colin.

O idilă romantică plină de imagini sugestive care ne conduc către un loc plin de dorință și entuziasm cauzat numai de folosirea iscusită a cuvintelor fierbinți ce-ți aprind imaginația oricâtă stăpânire de sine ai avea.

Detaliile și descrierea aproape exactă a mișcărilor, a senzațiilor, a fluidelor corporale și a întâlnirilor intime dintre protagoniști, pot duce cititorul la o senzație plină de erotism, de înflăcărare și căldură, cum ar fi cele care se aprind în urma unui sărut. Acel sărut care împreună cu mâinile care se plimbă peste tot pe pielea înfiorată și cuvintele jucăușe pline de sensuri ascunse pot duce mai apoi la o noapte de sex înflăcărată și incitantă.

Poveștile din seria Billionaires sunt tulburătoare, aproape indecente… (dacă nu chiar), intense, întunecate și intercalate cu dorință și pasiune, împletite într-un joc constant și o atmosfera plină de detalii picante.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Hanna Lee.

Un amestec amuzant, pe alocuri periculos, de atracție fizică și dragoste pură, volumul de astăzi aduce față în față două spirite libere Deanna și Colin.

La fel ca toate volumele acestei serii, Lady este una din cele cinci prietene și fiecare capitol este povestit din perspectiva unuia dintre protagoniști, întotdeauna la persoana întâi. Felul acesta de scriere te aruncă în vâltoarea întâmplărilor, simți că ești acolo și trăiești cu intensitate fiecare gest, fiecare atingere şi fiecare sărut, uneori atât de fierbinte încât dai paginile cu răsuflarea întretăiată.

Propuneri indecente, acceptări tacite, curiozitate și mai ales dorință dusă la extreme, învăluite în secrete periculoase îi fac pe cei doi eroi din volumul 2 al seriei Billionaires să-și trăiască povestea de dragoste mai intens decât viteză unui glonte care din fericire se oprește într-un inel de logodnă… şi mai mult nu vă spun!

Hanna Lee este pseudonimul unei tinere scriitoare a căror cărți am ajuns să le citesc curioasă, chiar dacă nu sunt tocmai genul meu. Cu fiecare volum parcurs, se vede maturizarea literară și dacă în volumul trecut descrierile erau sărace, încet încep să apară timide, adâncind parcă și mai mult erotismul creionat de un penel neastâmpărat.

Seria Billionaires este recomandată celor peste vârsta de 18 ani, care înțeleg că viață e mai dulce când dormi în brațele celui pe care îl iubești, lipsit de bariere și constrângeri pudice și pe care vă invit să o descoperiți.

🔥 CARTEA LADY D ȘI HITMAN-UL – VOL. 2 SERIE BILLIONAIRES ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O poveste de dragoste intensă, cu o traiectorie frumoasă și happy-end.

Aspecte Negative:

Continui să îmi doresc detalii mai atent conturate, altele decât cele fierbinţi.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.